Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a pani Szydło mówiła ,że Polska jest w ruinie. |
u nas w domu dziadek pukal w stol, tak jakby mikolaj pukal w drzwi, i to wystarczylo, czasami dizdek albo wojek nakladam korzuck na druga strone i to tez wystarczylo, dzieci byly zadowolone i zniecierpliwione rozbieraniem prezentow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a pani Szydło mówiła ,że Polska jest w ruinie. |
ja natomiast nie widziałem jeszcze audi 80 zardzewiałej (ocynk). to potwierdza, że założyciel tematu jest rzadko opuszczającym obszar mieszkania idiotą.
|
|
no wlasnie, to tak jak o chlopakow, trzeba sie o nich bic, najgorzej ,ze nie ktore dziewczeta tego niepotrafia, poprostu z chodza z drogi
|
|
Do założyciela tematu :-))) Z szacunku do konsekwencji w ponawianiu próśb coś może doradzę : otóż w Wawie na stadionie klubu sportowego Olimpia ( ulica Górczewska ) w każdą niedzielę jest taki targ staroci. Ludzie przynoszą tam całe pudła z winylami, właśnie dziś byłem i widziałem. Wybór jest przebogaty. Oddają za grosze. Możesz wziąć do ręki, ocenić stan, negocjować cenę do upadłego :-))) Ja swoje winyle kiedyś oddałem i niestety już nie mam. Jeśli moja rada Ci się na coś zda, to na zdrowie. Pozdrawiam :-)) Naster
|
|
odświeżam
|
|
odświeżam
|
|
dmuchajac rusza brzuchem, smieszne,
|
|
zawsze na to samo
|
|
na Inteligencje oraz na to żeby miał jakieś zainteresowania;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Za 50zł mogę się przebrać za św. Mikołaja
|
|
na zachowanie... czy nie kreci do 10 na raz
|
|
taak czasem można stać 5 minut bo nikt łaskawie się nie zatrzyma,więc nie dziwie się że pierszeństwo piesi wymuszaja;) Choć czasem też przesadzają zwłaszcza gdy jest zima a wlezie ci taka jedna z drugą na pasy ... Naster
|
|
wasze denne zdjecia jakis blokow, smiac mi sie chce pokazuja bloki wy skurczybyki
|
|
Zamów Mikołaja na Święta (Mikołajki,Wigilia). telefon: 511005478 e-mail: grabalks@wp.pl ogłoszenie dodane 2010-12-02
|
|
tajemniczy
|
|
jak najbardziej, wyobraz sobie
|
|
Niestety tym razem ANTY_BLM ma rację. Dużo łatwiej jest zatrzymać kilkadziesiąt niż kilka tysięcy kilogramów . Jednak piesi tego nie rozumieją. A co do przepisów i faktów, jeżeli pieszy stojąc na chodniku widzi, że nadjezdza auto i decyduje się wejść bezpośrednio pod pojazd, to prawo jest po stronie kierującego!!!!!! I ta paniusia powinna podziękować, że kierujące ANTY_BLM jest na tyle dobrym kierowcą, że zachował należytą ostrożność i nie przetrącił jej kości. PIESZY STOJĄCY NA CHODNIKU NIE MA PIERSZEŃSTWA!!!! TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PASACH!! Art. 26. 1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejścia dla pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu. Art. 13. 1. Pieszy, przechodząc przez jezdnię lub torowisko, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz, z zastrzeżeniem ust. 2 i 3, korzystać z przejścia dla pieszych. Pieszy znajdujący się na tym przejściu ma pierwszeństwo przed pojazdem. Art. 14. Zabrania się: 1. wchodzenia na jezdnię: 1. bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych, 2. spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi; Drodzy użytkownicy chodników, kierowca nie ryzykuje życiem badz kalectwem. Chamskie zachowanie zostawcie w domu, dla włąsnego bezpieczeństwa.
|
|
jajko i jego wlasciciel
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |