poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kardynał nie wierzy w opatrzność?

to ja Ci powiem, ja bedac stazysta do reki czyli na konto dostawałam za 18 godz, czyli etat 1643zł, plus pod koniec miesiaca za ponadwymariowe jeszcze 400zł. w sumie mialam 23godz w tyg. W Twoim przypadku dojdzie jeszcze jakies 80zł za mgr. Życze powodzenia w pracy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kardynał nie wierzy w opatrzność?

i pamietaj że karciane są niepłatne

no nie :-))))))

... a już myślałem, że nie masz poczucia humoru, przepraszam :-)) ZWRACAM HONOR :-)))))))))))

rudy błazen z druhem

komputer nic ci nie wykarze bo wtrysk jest mechaniczny jezdzisz na bezynie czy na gazie zasadnicze pytanie

w scoobym tak samo
za to w realu i carrefour ceny bardzo kuszące. warto dogadać się z jakimś znajomym i wybrać na zakupy płacąc na spółkę paliwo - oszczędzić można na kolejną porządną zabawkę, w Łomży ceny niektóre nawet 100% wyższe są :\

o czym ty pierdolisz szczebiotka idiotko?

w poszukiwaniu siłowni w Łomży ??? jeśli masz na myśli coś w rodzaju klubu sportowego!? gdzie można pocwiczyc w miłej atmoswerze... gdzie nikt nie sapie i nie wyje !!! bo prubuje podnieśc sztangę ... tylko klub ewa wypełnia standardy na takie miasto jak Łomża

Jak więc to wszystko rozumieć ? w MDK-u twierdzą, że taki teatrzk był, ale od 1,2 roku nie istnieje, natomiast na 4lomza wisi strona takiego teatru z dnia 11,03,2010 ?! Kto wie coś na ten temat?

:-)))))))))

Nie da się zaprzeczyć :-))

Naster

nic z tego

Dziękuje za wszystkie podpowiedzi :)

KRZYCHUFOX to jest b.dobry mechanik.Ja zawsze jade do niego jak mam problem z samochodem i jest bardzo dobry.Jak pojedziesz do niego ,on na pewno to zdiagnozuje i będziesz mile zaskoczony ile będziesz musiał zapłacic.POLECAM

aparat, którym zrobiono zdjęcia, to stary złom Canon PowerShot A95.

w kontekście tematów, które zakładał "szymonek", wyśmiewających pewne samochody (np. ten temat: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=330103&t=330103), zastanawiam się, jakim (proporcjonalnie do tego gównianego aparatu) złomem jeździ rzeczony debil - autor tematu. :D

stare z robalami i robione brudnymi łapami.

Nasza szara rzeczywistość... biznesmeny z Łomży...

Aska a co Ty chłopaka szukasz?

Witam, ja mam takie małe pytanko do Katii 87 lub Farby, ponieważ są one z województwa łodzkiego, a chciałam się dowiedzieć, czy długo się czeka na MS po testach z two i tsf. Chciałam wiedzieć jak to wyglądało w waszych przypadkach w łódzkim, czy kierowali na Ms już w pierszym tygodniu zaraz po zdanych testach, czy trzeba było czekać jakiś czas. Czyli jak szybko mozna się spodziewać MS.
Pozdrawiam

NIEEEE:) A JESLI JUZ TO NAPWENO NIE NA FORUM HEHE:] A CZEMU TAKIE PYTANIE MILESIOWYLOL

rudy błazen z druhem

Nie mówie ze na forum tylko ogólnie , tak jakos pomyslalem po nazwie tematu ale moze sie myle .

no dobra jak?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org