Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajwańska telewizja o Święcie Niepodległości |
hahaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajwańska telewizja o Święcie Niepodległości |
nie jestem stwierdzam tylko fakty
|
|
Zgadzam się pani Agnieszka w Hotelu Gromada. Chodzę do niej i nigdy nie narzekała. Zawsze maluje na popielaty kolor ale, oczywiście tylko pasemka. Jeśli chcesz żeby cały czas takie były najlepiej używac szamponu fioletowego, lepszy niż płukanka do włosów. Szczerze polecam Panią Agnieszke z własnego doświadczenia.
|
|
slyszalem ze gienka w siate zajebali to prawda?
|
|
moze ktos specjalnie wyrzucil... zdrada;>
|
|
Ja niestety nie ale podbijam Ci temat :)
|
|
wyobraz sobie jest zima, budzisz sie , ciemno na dworzu, jjesz sniadanie, ubierasz sie, wychodzisz z domu , bierzesz narty, slizgasz sie, wchodzisz do domu, jjesz obiad , pijesz gorace wino, grzeje cie w srodku, usmiechasz sie rumienisz, hihoczesz, spiewasz , ubierasz sie nakladajac cieply kombinezon, wychodzisz i wchodzisz do restauracji na kawe, pijesz, wychodzisz na dwor, mroz sciska, nos czerwienieje, potem snieg pruszy
|
|
przed kupnem okazji sprawdźcie cenę w necie, to już okaże ie że to nie okazja a zdzierstwo ;)
|
|
Niepaństwowa Wyższa Szkoła pedagogiczna w Białymstoku i wszystko jasne :) http://nk.pl/profile/7849317 Podziwiam jeszcze twoją odwagę że podajesz maila z imieniem i nazwiskiem.
|
|
Tylko Kurwy nie lubią strażaków.
|
|
for (Autor: niepasteryzowany (---.elomza.pl)). chłopczyku - czy wiesz co to znaczy służba mundurowa, chyba napewno nie. Jest to jedyny organ państwa, który dobrze funkcjonuje. Jaką służbę zdrowia, to gów no niech zdechnie, a na jej pobojowiskach zbuduje się nowe sprawnie działające instytucje. Chłopczyku dla twojej wiedzy to pierwszymi, którzy ratują życie w wypadkach komunikacyjnych są właśnie strażacy, nie ta twoja zasra na służba zdrowia, a nie zażucaj mi nie wiedzy bo znam doskonale temat, wiele osób dzieki nim zawdzięcza życie. Gó wno wiesz w du pie byłeś. Wiesz czym jest prywatyzacja służb publicznych, chyba nie bo twój tatuś sbek uświadomił, że pałowanie jest ok. Idąc dennym tropem twego myślenia gdyby twój tatuś sbek rozpierdzielił się na drzewie, przed wyciagnięciem musiłaby he podać kasę przez okno albo na panelu przejechać i wpisac pin, wiesz ile kosztuje wyjazd wozu bojowego do pożaru, nie miałbyś nawet na 1/10 aby zwrócić kaśe za jego uzycie. Dlaczego nie widać strażaków. Nie widać to u ciebie chłopcze śladu inteligencji. To nie policja, że jezdzi pomiedzy blokami dookoła, w poszukiwaniu śladów dymu lub ognia. Są w gotowości, w każdej chwili są gotowi natychmiast wyjechać na akcję ratująca życie ludzkie, wiem że dla ciebie to nazbyt skąplikowane.
|
|
ja znam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |