Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przemówienie Kopacz-Obciach jakich mało!! |
i co z tego? nie rozumiem www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&q=szymonek&aq=f&aqi=g4g-s1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=e2aed8cde5261165 i o czym to świadczy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przemówienie Kopacz-Obciach jakich mało!! |
Jaka to blizna? głęboka? szeroka? Po cięciu nożem?
|
|
Znalazłem dzisiaj klucze na Moniuszki pod blokiem!! Jeśli ktoś zgubił niech zostawi tu kontakt i się odezwę!
|
|
Gdzie można kupić w Łomży fajne prezenty dla dzieci ? Zabawki itd
|
|
wiem ze za co najmniej 4 pokoleniem burak staje sie łomżyniakiem.To ile jest burakow a ile Łomzyniakow?
|
|
o będzie ciężko usunąć.Proponuje no-scar ale nie licz na cud. rudy błazen z druhem
|
|
szymonek stary narkoman pluca wzdeteza dynks sie wziol bo ostatnio rente przed smiercio przechulal
|
|
czy ktoś jechał autobusem dzisiaj z Białegostoku do Łomży i może powiedzieć jak warunki i czy dłużej się jedzie?
|
|
ale urwałaś. powiedzmy ze ja zgubilam klucze i kilka osob widzialo jakie mam breloczki. osoby te ida do ciebie biora klucze i okradaja mieszkanie, nastepnie ty jestes ciagnieta do odpowiedzialnosci bo zamiescilas zdjecie o posiadaniu tych kluczy, gdzie nie udowodnisz w tym przypadku ze je oddalas wlascicielowi czy komukolwiek, bo jak? umowe spiszeSZ..?;/gratuluje ..;]
|
|
prosze cos ciekawego i niespotykanego ?
|
|
Pan Leończak. Nie wiem, jakie są koszty u niego za szczepionkę, bo z moim psem zaczęłam chodzić do pana Leończaka już po. W innym gabinecie w Łomży płaciłam za jedną 45 zł.
|
|
ja szczepilam mojego psa rok temu takze nie pamietam. to zalezy za co ale ogolnie dobry weterynarz polecam. do zalozycielki tematu: moze poprostu zadzwon i sie zapytaj 606964436 to numer gabinetu.
|
|
O czym wy tu piszecie? Ulice? buraki? itp. To że sypnął petami to należało mu się w ryj bez względu czy to blm czy inna tablica. Ale żeby się wygrażać na jakim forum i opowiadać co to by się nie zrobiło to inna rzecz. Trzeba było to zrobić a nie teraz wypisywać głupoty. A tak na marginesie to ilu z was pajace ma rodziców albo dziadków ze wsi? np taki 7angelfree wypisuje jakieś idiotyzmy i niby że jesteś lepszy? Jeżeli tak to zaliczasz się do pokolenia hitlerjunge. A potem tacy pajace dorastają i przekazują swoje mądrości w szkołach, urzędach i w końcu w sejmie. Bez odbioru
|
|
dziwka
|
|
Jeżeli tak to zaliczasz się do pokolenia hitlerjunge Zdaje się, że chodziło ci o nazwę - Hiterjugend. Chciałeś błysnąć ale ci nie wyszło.... Sorry za off-top.
|
|
Warunki w porządku, wszędzie czarny asfalt. Stary ogórek, zwykły, niepośpieszny jechał 1:45 h. Aha mówiłem o kursie przez Wiznę.
|
|
abcddcba UJU najpierw to idz do szkoły.Głambie przeczytaj moj tekst z 10 razy zrozumiesz moj sarkazm do wypowiedzi innych
|
|
abcddcba włącz radio mar yja jedynemedia co mówi prawde
|
|
Nie chciałem błysnąć i nie łap mnie za słówka Ale skoro nawiązujesz do tematu a widzę że masz czadowy i wyzywający nick i pewnie dzięki temu powodzenie u dziewcząt :P to sądzę że jesteś jednym z tych prostackich i wszechwiedzących osób? No chyba że się mylę za co z góry przepraszam.
|
|
radio maryja :P ? To już wiemy kto glosuje za kołakowskim i pisem
|
|
abcddcba rozkmin co to jest sarkazm dopiero pogadamy
|
|
tesknie za dobrym rozgrzanym
|
|
wielkie dzięki za odpowiedź:)
|
|
Czerniawski i jego komuna wyslala mojego dziadka na sybir . wiec nie wkladaj POPiSOWSKICH hasel w moje usta
|
|
A i tu sie mylisz :) Jański Łomża ;)
|
|
abcddcba a bez takiego nica mam powodzenie u kobiet wiec sie mna nie przejmuj
|
|
A jaką Ty widzisz odwage w tym że pomagam znajomym. Jeśli jestes taki sprytny to powinieneś zauważyć, że ja juz ukończyłam swoją szkołę ;)
|
|
Rolniki tak mają. Samochody tez parkują gdzie popadnie, ale co się dziwić jak on po krowy jedzie na łąkę, która ma 2h autem i pie..... autko gdzie popadnie jak szmatę, to i w nieście myśli , że to łąka. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Cezar1 jest ewidentnie BLMem. Strasznie się zacietrzewił, aż mu gumiaki zadrżały. Zauważyłem też, że strasznie się wymądrza na łomżyńskim forum. Jestem pewien, że robi to po to podświadomie, aby zatrzeć swoje wsiowe pochodzenie.
|
|
Obsługa tragiczna. Nie miłe, jedzenie robią z wielką łaską i jeszcze w dodatku ta wyższa blondyna paluchy oblizuje w trakcie robienia kebabów, no i zero higieny. Wcześniejsze dziewczyny były świetne. Od kiedy te pracują do donnera nie chodzę... Przykro mi...
|
|
strażacy zasługują na 13,14ste pesje i na wcześniejsze emerytury jaki masz zawód tak odpowiedzialny do wypadku jadą do ognia jadą jak jest powódz to ich widać,to jaki masz problem niepasteryzowany chyba sam ze sobą
|
|
Spróbuj jeść więcej błonnika (np. specjalne koktajle z błonnikiem dostępne w aptekach). Błonnik zmniejsza uczucie głodu i daje wrażenie nasycenia się. Do tego działa jak balsam na żołądek i jelita. Jednocześnie uważaj, żeby z nim nie przesadzić. Oczywiście błonnik nie załatwi całej sprawy, to tylko jedna z rzeczy, które powinnaś wdrożyć w swój program dnia. Sądzę, że na sukces, który chcesz osiągnąć, musi złożyć się wiele mniejszych czynników i nowych przyzwyczajeń. Powodzenia.
|
|
P.S. Zapomniałbym o najważniejszym: porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem ogólnym. Wnioskuję po twoim adresie internetowym, że jesteś poza domem, gdzieś na studiach. Możesz tam gdzie jesteś zapisać się do ogólnego....
|
|
Po trzech tygodniach stosowania to napewno nie zobaczysz efektów, moja znajoma stosowała regularnie przez okres około roku, po tym czasie blizna wyraźnie zrobiła się płytsza i jaśniejsza, różnica jest naprawdę duża ale cudów niestety nie ma, bo nadal ją widać. Przy dłuższym stosowaniu jest bardzo skuteczna z tego co wiem to nawet na rozstępy, jedyny minus to chyba cena, bo w aptece tubka 50g kosztuje około 65 zł, trzeba więc trochę zainwestować
|
|
Jeżeli kierowca sobie wykupi miejsce parkingowe to ma do tego prawo,ale w przypadku takiej zimy to tylko zwykła grzeczność pozostawić takie miejsce wolne jeżeli sam jego nie odśnieżyłeś.
|
|
podobnie w olszynach pojechaliśmy na umówioną godzinę a tu lipa kazali czekać 1,5 h aż wróci 1 grupa małe te sanie i jeszcze doczepiają te zwykłe dla dzieci z tyłu ale nikt nie chce tam siedzieć godzinę.porażka
|
|
mój nr;507607317 ,zagram z zespołem swoim lub sam jako dj!
|
|
Auto - Borawski - masakra ceny często przewyższają ASO i trudniejszych robót sie nie łapie bo mu sie nie opłaca , Pan Wojtek Kraska jescze pare lat temu SUPER a dziś trzeba chyba modły przed garażem odprawić żeby Cię załatwił, i jeszcze jeden nasi komputerowcy na Nowogrodzkiej - powiem tak : jak ktoś drugi otworzy taki zakład w Łomży to odrazu upadną tak ich ludzie ''kochają" - jeżdżą tam bo muszą....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |