poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzyż ma wrócić pod pałac prezydencki

Zbychowi jak poprawke wykonają to wyda sporo u dentysty wiec trzeba rozwarzyc wszelkie za i przeciw

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzyż ma wrócić pod pałac prezydencki

W ten sposob nigdy nie znajdziesz,daj ogloszenie w kontaktach

Roman
i jak się sprawy mają ? śmigasz jusz bryczko czy jeszcze rozkminka czy to czy śmo

Naster

do jakich celow uzywac bedziesz auto?prywatnie ,n'a dojazd do pracy, czy sluzbowo? wolisz oplacac skladki miesiecznie ,co qwartal,rocznie? czy zalezy ci na ubezpieczeniu 0 km,tzn dostawa zastepczego samochodu pod dom wrazie usterki? odpowiedz sobie n'a te pytania zaczym zaangazujesz sie n'a roczny kontrakt

for2na powiem ci na dobrym forum opisałeś ten cały sposób na biznes. Bo tylko na forum 4lomza 80% uzytkowników to debile, np. szczebiotka, michalina itd. Ich na pewno przekonasz że Twoj biznes to dobry biznes :-)

Niecik nie jest z Grajewa tylko ze Słucza tak dla jasności :P

alibaba ty stara rozworo
w koncu wypuscili cie z oddzialu
która to jurz odtrutka?

rudy błazen z druhem

Tam jest tylko jeden...Jak jest solarium Sudan Sun to z boku budynku.

Pieczarkowa z pulpecikami drobiowymi lub pomidorowa z makaronem.
Lasagne napoli, kotlet schabowy lub karkówka w sosie.
Buraczki z cebulką, surówka z pekińskiej lub białej kapusty.

rudy błazen z druhem

ateista to osoba, ktora nie wierzy w zadne Bostwa, ale mnie sie wydaje, ze wierzacy niepraktykujacy

oj to ten ktorego widzialam na pewno nie wygladal na szczeniaka. moze ktos go przygarnal bo myslal ze jest bezdomny? albo zaniosl do schroniska? moze przejdz sie tam i zapytaj

Sam mam rejestracje BLM bo kilkanaście lat temu wyprowadziłem się z Łomży.
Jednakże nie uważam że to rejestracja określa poziom kultury osobistej.
Ważne aby takie zachowania napiętnować i zwracać uwagę. Może ten gość się zapomniał że nie jest u siebie na podwórku.
A poza tym Łomża to nie jest metropolią i żyje m.in z BLMów.

Co ty powiesz ? Muszę przyznać, że szybki jesteś.

A ty szymonek naprawdę jesteś szymonek..? :D
Wpiszcie w google szymonek a dowiecie się prawdy :D

dzięki pójdę sprawdzić bo bardzo potrzebuję

nie dałam... a więc dam do działu ogłoszeń

widzę że Ci co jeżdżą na BL są arystokratami szos więc wszyscy uczestnicy ruchu niech na widok BL zachowują się tak jakby jechała karetka
Oto wam chodzi PANOWIE ARYSTOKRACI
Ps ciekawe jak w białym wawie ... kozaczycie

rudy błazen z druhem

Widzę, że dochodzi już do blokowania miejsc na parkingach blokowych. Chodzi mi mianowicie o te , które są odśnieżane przez samych kierowców, którzy na nich parkują. Po odśnieżeniu, stawiają różnego rodzaju butelki z chorągiewkami. Przecież to nie jest ich własność. Co wy o tym sądzicie. Ja też odśnieżam tam gdzie zostawię auto, ale nigdy by mi nie o\przyszło do głowy, żeby w taki sposób jego blokować.

totalna porażka moim zdaniem, mnie też poniosło na Długą, przekonać się jak to faktycznie będzie wyglądać i poza tym, że sklepy dłużej otwarte to najwyższy rabat to było 25% (i to jeszcze letni towar)

ja planuję resztę zakupów zrobić przy okazji w carrefourze. już tylko kilka rzeczy z "listu" mi brakuje :)
powodzenia w szperaniu w sieci

Treść jest ukryta

Powiem tak teraz limit jest ogolny dla sk i konkursu a oni maja pierwszenstwo niestety,
Pozdrawiam

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

hehehe :) do lekarza ić coś Ci da:D:) a jak nie to sie do niej przyzwyczaj :D ludzie majom wieksze problemy. miej wyjeb**e:D bedzie dobrzE:D hyhy co tam u Ciebie:D

heyka czy zna ktos goscia o ksywie Dziargacz w Lomzy bo potrzeba mi troche rzeczy wyrownac pliss odpiska.

nie polecam i to całkiem poważnie. Miałem do czynienia i szkoda zdrowia i nerwów

ja sie do niej nie musze przyzwyczajac, tylko inni, ktorzy na nia patrza;) u mnie w porzadku, a co tam u Ciebie przyszla Kosmetolożko?;P

m1ch4l!na na dworcu? nierozsmieszaj mnie czemu tam jest mięso takie duze? aaa bo knur jest tez duzy^^

Nie polecam warsztatu na polowej bierze tanio ale podmienia części co skutkuje wiekszymi kosztami naprawy

No nie wiem, jak ktoś odśnieża se miejsce aż do chodnika a później jakich cham wjeżdża w to miejsce odśnieżone co kartonem było zastawione a np. obok miejsce było wolne i wyjechano troche ale by wjechał to jest chamskie moim zdaniem, i ten ktoś rano jak wyszedł długo się nie nacieszył odśnieżonym miejsce a musiał samochód odsypywać :D ja tam odśnieżyłem miejsce parkowałem ale wczoraj i tak nawalił śnieg i to samo więc nie mam pretensji że stoi tam se sąsiad z 2 klatki :) aa i poco jakieś flagi butelki ? nie lepiej dechę z gwoździkami i śniegiem posypać i by już nikt nie wjechał ? :D

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Zazdrość

ludzie stawiający rzeczone butelki i chorągiewki są jednostkami aspołecznymi, które powinno się izolować, trzymać z dala od aglomeracji miejskich, wydalić poza granice miasta a blachy ich aut przebić na BLM, co byłoby swoistym piętnem wygnańców.

Żeby to tylko łomżyńscy drogowcy. Niestety, podlascy też śpią. W środę myślałam, że do Ostrowi Mazowieckiej nie dojedziemy: średnia prędkość na zawalonej śniegiem drodze ok. 30 km/h. Minęliśmy granicę województwa i nagle drogi czarne się stały. Tak było do samej Ostrowi i dalej "50" aż do Grójca. Ok, rozumiem, że "677" to nie "50", ale jakoś mazowieccy drogowcy mogli odśnieżyć swój kawałek. Podlaskich to, niestety, przerosło...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org