Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto odpowie za marnotrawstwo ? |
Nice job, admin ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto odpowie za marnotrawstwo ? |
Dobrze tym co to spać spokojnie mogą, bo mnie bezsenność okrutna trapi.
|
|
A te... no.. płatki jabłoni to po karoseriach się walają i nikt ich nie chce sprzątnąć...:)
|
|
:). Takie są początki pracoholizmu, nie wszystkim on jednak grozi :)
|
|
Ja się czuję zagrożona...:). Jestem podatna na nałogi, niestety...:D
|
|
No to pochwal się jakimiś :). Bo pewnie nie masz żadnych, a tylko tak tu nas podpuszczasz. ściemka wszystkim
|
|
...straszy, krew wypija i wogóle ! :)
|
|
Właśnie !, też tak miałem :), nie sprzątałem z lenistwa a może z innych powodów, a i deszcz padał to z czasem zmył.
|
|
Ostatnio jak wchodze na 4lomza i na forum tutejsze mam kŁopoty : wchodzi mi z 3 minuty i jak wysyŁam post to z 6 min czekam jak się zaŁaduje ? oco tu chodzi ?? poprostu powoli chodzi i sie zacina !!
|
|
Napewno Łomża nie jest i nie będzie nudnym miastem, dlatego, że to nasze miasto. Dziwię się troszeczkę tym którzy się nudzą. Mam propozycję: Jak się nudzisz - wyjdź przed blok pozbieraj papierki z trawników. Ja nigdy się nie nudzę, zawsze brakuje mi czasu.
|
|
Ja za to wybieram się na wypoczynek do Władysławowa, gdzie jeżdżę od kilku lat. Miejsce piękne, do plaży niedaleko. Zakwaterowanie w ośrodku, ceny umiarkowane, obsługa miła. Pozdrowienia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Uważam , że to kolejny dowód , iż nowa matura to wielki niewypał!
|
|
nom.. zgadzam sie w pelni z Toba ~jerryl~nowa matura to istny niewypal.. ale coz.. juz sie odbyla i teraz beda dalej ja ciagnac i probowac ja bronic.. nie ma innej mozliwosci..a co do mozliwosci pana Posła ja to pozostawiam bez komentarza..bo juz chyba nie wierze w cuda.. choc... nikt nie wie co moze sie jeszcze zdarzyc... jerryI napisał(a): Contra Spem Sperum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |