piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLSKA NIEPODLEGŁA

jak nazywa sie osoba wierzaca w Boga, a nie uznajaca kosciola jako instytucji ? Bog tak koscial nie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLSKA NIEPODLEGŁA

a jak sie robi te zrazy z boczkiem prosze o jasniejszy przepis

dzieku je za wielki odzef , temat zakonczony,

wierzacy, niepraktykujacy

Nie ma czegoś takiego jak katolik nie praktykujący.

ateista ?hm...

A coś więcej na ten temat ?

znalazlem sa :)
teista :) to jest to...

Salon fryzjerski EMILIA Ks. Anny 27 lok 4 polecam.

hahaha jasiu xD

Zdecydowanie Statoil

ale oswojony?? xd hahaahahahahahaha

bo po 9 miechach zazwyczaj sie rodzi

Oswojony i milutki;]

O, Jasiu już sobie chęci narobił :D

http://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU

Chrześcijanin. Ateista odrzuca istnienie boga.

do autora tematu.Ja tez kiedyś wyliczałam sobie w kalkulatorach internetowych firm .Ale kiedy przychodziło co do czego czyli do podpisania polisy byłam niemile rozczarowana.Ubezpieczenie auta zależy od wielu czynników: jakie masz auto, rok, pojemność, i czy są udziłay własne zniesione, amortyzacja wykupiona, jakie jest asistans.BMW 3 jest to model o wysokim ryzyku ubezp.Z tego co napisałeś czyli informacji o aucie jakie posiadasz musze Ciebie bardzo zaskoczyć bo jest jeszcze jedna firma która ma bardzo dobrą ofertę.Ale to pozostawię tajemnicą jaka.Ja już wiem jaka i ile trzeba zapłacić a Ty?

Naster

wkurwiony dzieciak ;D

Czego się pieszych czepiacie??? Nie wiem czy wam byłoby przyjemnie stać na przejściu i czekać z 10min aż któryś szanowny kierowca się zatrzyma, oczywiście nie mówię o nagłym wyskakiwaniu na przejście. Jęczycie jak stare baby, może powinniście przejechać się do miasta typu Warszawa czy Poznań i zobaczyć jak tam pieszy się zachowują, a potem narzekajcie. Poza tym kultura kierowców wcale nie jest lepsza szczególnie kiedy pada deszcz czy na roztopy jest breja, a szanowni kierowcy nawet nie raczą zwolnić i chlapią po pieszych znajdujących się na chodnikach wy sobie szczęśliwi jedziecie dalej a człowieczyna cały mokry lub uje**ny błotem musi sobie iść dalej.
Pozdrawiam kierowców z resztkami kultury :)

Klikajcie na link i popierajcie Marcina Kuźmę z Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości. (Jest 4, ale musimy być pierwsi.) TYLKO NA FACEBOOK.

http://desperados.gzo.przeagencja.pl/bitwa_uczelni/ranking.php

Można głosować raz dziennie... Można, a nawet TRZEBA !

Jezeli wygramy, Desperados sponsoruje impreze!! Pokazmy, ze jestesmy lepsi od innych!!

mieszkamy w bloku od września (blok z 2000roku),chwilę po przeprowadzce zamontowali to COŚ na kaloryferach. moje pytanie brzmi-po ilu jednostkach przyjdzie mi dopłata?? jest jakieś min/max wg spółdzielni??mieszkanie mam w jedności.

w sobotę 27 listopada w Starej Łomży na ul.Wiejskiej zaginął czarny piesek podobny do labradora. Za wszelkie informacje będę wdzięczna, dla znalazcy nagroda

pani agnieszka w hotelu gromada

wczoraj wieczorem widzialam duzego czarnego psa na nowogrodzkiej. mam 0% pewnosci ze to Twoj, bo bylo juz ciemno, ale warto sie rozejrzec.
nie chce Cie martwic, ale w taka pogode nawet duzy i silny pies moze nie wytrzymac... powodzenia w szukaniu, mam nadzieje ze znajdziesz

i co czekasz na oklaski ? czy medal chcesz za to dostać :) a może sesje zdjęciowo Ci zrobimy na NK z twoim byłym ? ewentualnie polecam wystąpić w programie "Bądź Trendy"

mój miał 5 miesięcy, prawdopodobnie został zabrany do samochodu...

wydupcze fajne dziewcze

A to ciekawe :Data: 02-12-10 13:42

Tym tekstem zdradzę Wam jak wzbogacić się bez wysiłku przy pomocy internetu, tak więc życzę miłej lektury.
Czym charakteryzuje się "inwestycja doskonała"??? Minimalnym wkładem przynoszącym tysiące procent zysku??? Dokładnie. Jak zarobić kilka tysięcy złotych inwestując tylko 5 zł??? To proste. Wystarczy Ci ten tekst i Twój czas.
Inwestuję od dawna pieniądze na różne sposoby. W celach dywersyfikacji ryzyka szukałem zróżnicowanych możliwości i ciekawych rozwiązań. Na pewno znacie historie o piramidach i wysyłaniu maili… Oparte na amerykańskich pomysłach zarabiania bez wychodzenia w domu systemy naprawdę działają! Spróbowałem z ciekawości, licząc na to, że przelane 5zł wróci do mnie i przekonam się, że więcej nie zarobię. A tu pozytywne rozczarowanieJ Po miesiącu na moim koncie oszczędnościowym zaczęły pojawiać się 4. cyfrowe sumy. Nie dziw się więc, że teraz Ty to czytasz;) Wystarczyło, że spędziłem kilka wieczorów wysyłając maila do znajomych z pracy, z gry on-line, naszej klasy, forum dyskusyjnego, pomysłów było co raz więcej. Gdybym posiedział więcej pewnie mógłbym pisać o 15 tys jak chłopak, który jako pierwszy wysłał mi podobny tekst…
Jak to działa??? To proste. Jakiś czas temu dostałem tekst, którego długość odstraszała, dlatego postanowiłem pozostawić część, która wyjaśnia w miarę prosty sposób działanie tego „fenomenu”. Dlatego kopiujcie cały mój tekst, wysyłajcie go i postępujcie z radami poniżej:
„To jest NAJTAŃSZA ,NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobieni prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak krótkim czasie. OK. To zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju pochodzisz albo w jakim przebywasz. Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku(najlepiej z możliwością obsługi przez internet , ale nie koniecznie
- Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo
Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz.
Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem):
Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej.
CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM.
Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Oto obecna lista:
1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010
2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288
3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616
4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198
5.Nr.konta: 15 1030 0022 3001 7296 8252 5301
PAMIĘTAJ .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą.
Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ.
NIE BĄDZ ZACHŁANNY.
Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się.
POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.
A tutaj troszkę matematyki.
Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto.
DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ”
Proste, ale czasem w prostocie można znaleźć najlepsze rozwiązania. Powodzenia

Naster

Takie buty widziałam w sklepie 50cent w stokrotce

chcesz to i cie wydupcze od biedy

osoba ktora odrzuca kosciół odrzuca takze Boga takze to jest ateizm, skoro odrzuca sie rowniez sakramenty to to tez nie jest zadna wiara...

co poradzic jak z wygladu i rozumu nic nie zdzialac umiesz :)

jola coś wie na ten tenat

Naster

fanka bocianka chcesz to ci podam moj numer to bedziesz bardziej bogadsza tylko dobre wplaty rob

...

fakty i po faktach a ja dalej szukam prosze sie odzywac chetne zapraszam w wieku 18 -40 lat

jutro mam malowanie przyjdz i cie wymaluje

desperado haha, się w burdel wbij jak żeś na zmywaku zarobił :)

wszyscy, którym zaginął pies szukajcie w schronisku. Obecnie bardzo dużo psów trafia do schroniska. Jeśli jednego dnia nie ma , pytajcie się za kilka dni, a potem jeszcze za kilka dni, bo psiak może się długo błąkać, za nim trafi do schroniska. Przez zasypane drogi śniegiem , pies traci trop i nie jest w stanie wrocić do domu.

wolontariuszka Ewa

Zapewne kierownictwo obawia się, że możesz się przeziębić:)
Albo co gorsza napuścisz zarazków z dworza.... i ratownicy się przeziębią...... i kto ciebie wówczas uratuje???

rudy błazen z druhem

hehe:D:)

kolo 100 150 cos takiego :D leonczak na hipokratesA:)_

hehe

Szymonek ,a dlaczego uważasz ,ze żadne z nich ? p czym to wnioskujesz
?

ojej. właśnie tu ujawniłaś jak pustą i próżną jesteś kobietą. doceniam że chcesz pomóc komuś, ale uważam że robisz to nieodpowiednio, wręcz na szkode osoby ktora zgubila te klucze. nie chce ci ublizac bo nie o to tu chodzi wiec oleje to co napisalas, nie gadam z takimi ludzmi bo sprowadza mnie do swojego poziomu i pokonaja doswiatczeniem..;] uwazam wiec ze nie jestes na tyle bystra zeby ogarnąć tą całą sytuacje. tyle w tym temacie.

pozdrawiammmmmm:D:D niah niah niah

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Mistrzowie

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Nikt przeciez opon nie poprzebija czy lakieru nie porysuje za to ze mu miejsce ktos odkopane zajmie , zreszta chcialbym zobaczyc mine kolesia ktory pol roku potem za darmo pracuje bo samochod uszkodzil sasiadowi mysle ze taniej kolejne miejsce zrobic i poswiecic te 20 minut ;) A szopki z oznaczniem juz byly w ubieglym roku tyle ze ktos sie posmieje z idioty a i tak zaparkuje. Jedyne wyjscie wlasne miejsce parkingowe tabliczka ze wykupione dla BL XXXX wtedy zadna kanalia nie odważy sie ! Oczywiscie jestem przeciwnikiem cwaniactwa ale takie sa realia.

Cztery łapy na Hipokratesa ;)

napisz na gg 8915037

chce wiecej propozycji na obiadki

w jakim sosie najlepiej te zrazy ?

Treść jest ukryta

szczym ryj :D

POKOJ Z WIDOKIEM NA WOJNE ROB SWOJE

Krist OFF teraz to ona cie moze podac do sadu bo ja obraziles (wyzwales)

daj sobie spokój do wiosny ! klimatyzacja i tak Ci nie wystartuje więc nie będziesz wiedział nawet czy wszytko jest ok !

Tomek u mnie dzieje się to samo, myśle ze to wina mrozów, choć przyznam że gdy kontrolka ABS się swieci hamowanie na aktualnej nawierzchni jest skuteczniejsze ;)

W Lidlu sprzedają piwo Argus robione w Łomży :)

Odnośnie działek, to scalenia gruntów na których postawiono Lidl były zrobione niezgodnie z prawem. NSA wydał wyrok w tej sprawie.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=14493
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15934

A przesuwasz paskiem przewijania czy kręcisz kółkiem w myszce

silownia Ewa nie polecam , wszystkie aeroby wylaczone bo szkoda pradu a wlasciciel malo zorientowany w temacie , ciemno na sali , zapach potu wszedzie , ogolnie do bani i drogo .

burczymucho unikat jest niedaleko dworca tam gdzie kiedys bylo alibi

uwaga na panne mlodo hehehehehhaheheh

smoleń masz rację. zabiłeś_zgiń i ty. na starym rynku powinna stac szubiennica i bez sądu wykonywac wyroki. poco są zakłady karne? kupa kasy na ich utrzymanie idzie. a ktoś z niego wyjdzie i dalej robi swoje. nasi politycy są poj...ni. niestety taki kraj.

rudy błazen z druhem

rozmawialas z kolezankami?:) Asiu bylas wczoraj na imprezie na domowce na ks. Janusza?;)
dzis nawet cieplo:) czas jakis kulig zorganizowac:D

może i sympatyczny jest ten instruktor w inter ale dla znajomych ogolnie innych ma gdzies chodzilam i jak o cos sie spytalam to z przymusu odp jakby pracowal tam za kare Nie polecam Hm silownia Ewa tez chodzilam ale tam sa slabe warunki ciasno

w Ostrołęce podobno w każdym obuwniczym są

nie rozmawialam z glowy wylecialo mi :D:)sorry:P a wczoraj bylam w zdzisiu na chwile i w unikacie :D:) pogoda wyjebana w kosmos. uwielbiam jak sloneczko tak swieci. ojej zyc az sie chce:P hehe:):D

jakie auto, jakie et felgi?

Biedronka na Wojska polskiego ,przy wyjechaniu od biedronki na ulice stoi znak zakaz skrętu w lewo ,to trzeba jechać aż do parku lub w prawo za sklep elektryczny i tam zawrócić żeby skręcić w lewo co za knotek ten znak tam postawił ,,,,,,to jest chamstwo i rozbój .To tak się pomaga kierowcom ,to jest nabijanie kieszeni dla miasta i CPN paliwowy to skandal

rudy błazen z druhem

Idioto, nie jesteśmy w Chinach. Śmierć za śmierć? Chyba z wioski jesteś.

mistrz123 widać ze jesteś człowieku chory ,ja mam samolot a nie golfa ,ty nie masz szacunku dla człowieka widocznie popierasz morderców bo sam nim jesteś pewnie Na pewno człowiek zdrowy to inaczej reaguję na krzywdę ludzko ,nie można mordować kogoś bo ktoś lepsze życie ma .Widać ze ty człowieku bardzo przezywasz mojego golfa ,ja żadnego golfa nie posiadam ,bronię ludzi od takich ludzi jak ty ,wyżywasz ludzi ze jest z wiochy itd a czy ten człowiek ze wsi to z innego ciała jest zrobiony,świadczy o tobie ,brak dobrego wychowania tobie brakuje .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org