Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janosik przeciw UE. |
Moi znajomi z Kapucyńskiej podczas wielkich imprez organizowali warty /straż społeczną/, aby im nie zanieczyszczano podwórek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janosik przeciw UE. |
Czyli powoli dochodzimy do konsensusu. Prezes i jego pracownicy powinni apelować, zachęcać (ostrożnie uświadamiać), a nie nakazywać, dekretować itp. Uprzejma prośba z pozycji partnera i opiekuna - choćby przy okazji telewizyjnej prezentacji problemu - bardziej przystoi prezesowi, niż pouczanie i uwagi ze strony sąsiadów. Sami wiecie, jak - najczęściej - reagujemy na pouczenia. Skutek jest przeważnie odwrotny od zamierzeń.
|
|
....to zalezy jeszcze do kogo się mówi... i w jaki sposób mu się to mówi.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no nie! zaczyna sie robic jak na jakimkolwiek forum WP czy Onetu. ktos cos napisze, ktos inhy przeczyta, zle zrozumie lub tez nie do konca to przeczyta i zaczynaja sie wyzwiska, wypominania wyłaza z ludzi wówczas te najgorsze cechy których zamiast starc sie kryc i tepic w sobie - człowiek "wywala" je tu - na forum. OPANUJCIE sie! ciekawe czy tak w 4 oczy portafilibyście sie tak obsmarowywac?? np podczas picia kawy w p o l o n e z i e :) TZ - spoko miejsce na spotaknia pozdrawiam n.
|
|
Widzę że mój poprzedni apel do wszystkich nie dotarł. Mam jednak do wszystkich pytanie: Jak wy byście zareagowali jakby za oknem burczało jakieś disco - polo, a na podwórku i w klatce sikała łobuzeria. Wątpie żebyście to lekcewarzyli. Toi - toie stoją. To super ale jakoś chyba lepiej załatwić się na podwórku niż w miejscu specjalnie do tego przeznaczonym. To jest jednak kropla w morzu problemów które niosą za sobą te różne imprezy. Małe dzieciaki (ok. 15 lat) popijają piwko rozmawiając i leżąc pod drzewkiem. A wieczorem pełno śmieci bród i syf w koło. A co najważniejsze te dzieci uzależniają się od tego typu używek. TRZEBA Z TYM SKOŃCZYĆ !!!!!!!!!!!!!
|
|
Zamiast Straży Miejskiej proponuję utworzyć przy Komendzie Miejskiej superoddział Policji składający się z 2metrowych, kwadratowych policjantów. Oddział składający się z 20 bezwzględnych pałkarzy. Myślę, że oni bardziej by upilnowali porządku niż SM.
|
|
Szanowny tz..... nie wiem czy mam Twojego posta czytać od przodu czy od tyłu.... tak czy owak pozbawiony jest on sensu. Jeżeli chodzi o jego śmieszność to..... zostawiłeś swój koncept u kolegi??
|
|
Uchowaj Boże od popieraczy, bo z przeciwnikami sobie poradzimy
|
|
Michałku Obecne istnienia kiedyś staną się martwe, a dzisiejsze nieboszczki kiedyś przecież żyły i były atrakcyjne dla bardzo wielu. Taka jest uroda naszego swiata. Trudno jednak iść do przodu z głową zwróconą wstecz, ale życzę Ci powodzenia. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Tadeuszu: 1. Lepiej dla Ciebie będzie jak już nie będziesz takich postów pisać (przeglądając Forum widziałem, że nie tylko teraz błysnąłeś pomyślunkiem). A z racji Twojego wieku i wykształcenia spodziewałem się czegoś innego. 2. Mówiąc o orężu miałeś na myśli mój kij baseballowy, który leżał u Piotra na balkonie?? W ten sposób chcesz problemy rozwiązywać??:)) ps Jak chcesz koniecznie być awangardowy to następnym razem możesz mi posta odtańczyć;)) Byle zrozumiale.
|
|
Zachęcam zainteresowanych, dobrze życzliwych i chętnych do dzialania do lobbowania sprawy. W celu czynienia dobrego klimatu dla sprawy zamieszczę nowe informacje o dawnym ŁTW - starym temacie powyżej. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
tz jż dawno się wynaturzyłeś .................
|
|
Mam pytanie : Jak oni odcinają wodę w blokach ??? Całemu pionowi ??? Łomżanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |