piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Janosik przeciw UE.

Moi znajomi z Kapucyńskiej podczas wielkich imprez organizowali warty /straż społeczną/, aby im nie zanieczyszczano podwórek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Janosik przeciw UE.

Czyli powoli dochodzimy do konsensusu. Prezes i jego pracownicy powinni apelować, zachęcać (ostrożnie uświadamiać), a nie nakazywać, dekretować itp. Uprzejma prośba z pozycji partnera i opiekuna - choćby przy okazji telewizyjnej prezentacji problemu - bardziej przystoi prezesowi, niż pouczanie i uwagi ze strony sąsiadów. Sami wiecie, jak - najczęściej - reagujemy na pouczenia. Skutek jest przeważnie odwrotny od zamierzeń.

....to zalezy jeszcze do kogo się mówi... i w jaki sposób mu się to mówi....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

no nie!
zaczyna sie robic jak na jakimkolwiek forum WP czy Onetu. ktos cos napisze, ktos inhy przeczyta, zle zrozumie lub tez nie do konca to przeczyta i zaczynaja sie wyzwiska, wypominania
wyłaza z ludzi wówczas te najgorsze cechy których zamiast starc sie kryc i tepic w sobie - człowiek "wywala" je tu - na forum. OPANUJCIE sie!
ciekawe czy tak w 4 oczy portafilibyście sie tak obsmarowywac??
np podczas picia kawy w p o l o n e z i e :)

TZ - spoko miejsce na spotaknia

pozdrawiam

n.

Widzę że mój poprzedni apel do wszystkich nie dotarł.
Mam jednak do wszystkich pytanie: Jak wy byście zareagowali jakby za oknem burczało jakieś disco - polo, a na podwórku i w klatce sikała łobuzeria. Wątpie żebyście to lekcewarzyli. Toi - toie stoją. To super ale jakoś chyba lepiej załatwić się na podwórku niż w miejscu specjalnie do tego przeznaczonym. To jest jednak kropla w morzu problemów które niosą za sobą te różne imprezy. Małe dzieciaki (ok. 15 lat) popijają piwko rozmawiając i leżąc pod drzewkiem. A wieczorem pełno śmieci bród i syf w koło. A co najważniejsze te dzieci uzależniają się od tego typu używek.
TRZEBA Z TYM SKOŃCZYĆ !!!!!!!!!!!!!

Zamiast Straży Miejskiej proponuję utworzyć przy Komendzie Miejskiej superoddział Policji składający się z 2metrowych, kwadratowych policjantów. Oddział składający się z 20 bezwzględnych pałkarzy. Myślę, że oni bardziej by upilnowali porządku niż SM.

Szanowny tz..... nie wiem czy mam Twojego posta czytać od przodu czy od tyłu.... tak czy owak pozbawiony jest on sensu. Jeżeli chodzi o jego śmieszność to..... zostawiłeś swój koncept u kolegi??

Uchowaj Boże od popieraczy, bo z przeciwnikami sobie poradzimy

Michałku

Obecne istnienia kiedyś staną się martwe, a dzisiejsze nieboszczki kiedyś przecież żyły i były atrakcyjne dla bardzo wielu. Taka jest uroda naszego swiata.
Trudno jednak iść do przodu z głową zwróconą wstecz, ale życzę Ci powodzenia.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Tadeuszu:

1. Lepiej dla Ciebie będzie jak już nie będziesz takich postów pisać (przeglądając Forum widziałem, że nie tylko teraz błysnąłeś pomyślunkiem).
A z racji Twojego wieku i wykształcenia spodziewałem się czegoś innego.

2. Mówiąc o orężu miałeś na myśli mój kij baseballowy, który leżał u Piotra na balkonie?? W ten sposób chcesz problemy rozwiązywać??:))

ps

Jak chcesz koniecznie być awangardowy to następnym razem możesz mi posta odtańczyć;)) Byle zrozumiale.

Zachęcam zainteresowanych, dobrze życzliwych i chętnych do dzialania do lobbowania sprawy. W celu czynienia dobrego klimatu dla sprawy zamieszczę nowe informacje o dawnym ŁTW - starym temacie powyżej.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

tz

jż dawno się wynaturzyłeś .................

Mam pytanie : Jak oni odcinają wodę w blokach ??? Całemu pionowi ???

Łomżanin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org