wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pochańbiony-Naster- jak poniżej.

Zgodzę się z tym że to nie jest praca dla kobiet zamężnych i mężczyzn żonatych bo fakt faktem rodzina na tym cierpi a zwłaszcza jak jest świerzo po ślubie i dziecko w domu,skąd te manka po 500 zł,już wcześniej zaświadczyłam że to jest od nieupilnowania przez pracowników butów bo pracownik czy pracownicy woleli sobie w tym czasie posiedzieć przy kasie na internecie np.......a klienci robili co chcieli.....i taki finał z tego że są manka...A jeśli chodzi o umowę to podpisywałam ją widząc czarno na białym że wypłaty są 15 własnie a nie 10.....z tym że ja miałam umowę na cały miesiąc...Mogą ludzie mieć złe zdanie o tej firmie bo każdy ma swoje zdanie na ten temat,ale ja złego zdania nie napiszę bo bym wtedy skłamała a zła praca naprawdę nie była.Liczą się jakwszędzie tylko chęci do pracy...A przy okzji kiedyś sobie wspomnę że trochę Polski zwiedziłam....Jeśli wam nie pasuje taka praca to zapraszam do supermarketu który budują w Zambrowie tzw TESCO.......900 zł wypłaty i na marne krocie czekasz cały miesiąc a w ciągu tego czekania jeszcze kierownicy nieźle się psychicznie poznęcają nad wami....Ale w sumie liczą się chęci do pracy i te 900 zł to lepszy rydz niż nic....Tylko jesteście udupieni że tak powiem brzydko w tym tesco na 7 miesięcy bo tyle trwa umowa próbna.......Wracając do chaepbut.....Jeśli pan Robert ponowi na wiosnę targi i jeśli ja nie będe miała stałej pracy to z wielką ochotą chciałabym znowu na nie jeździć.....jeszcze raz pozdrawiam nie tylko cały cheapbut ale również i tutaj na forum wszystkich...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pochańbiony-Naster- jak poniżej.

siedze w domu cale dnie, bo jestem w ciazy i pracuje w domu, 2 razy dziennie wychodze z psem. I wiecie ile razy od tygodnia od kad spadl snieg widzialam odsniezarke? UWAGA....jeden raz!!! Raz jechal plug miedzy blokami i 2 razy traktorekj po chodnikach, kiedy to bylo? A prosze ja was w niedziele rano...wczoraj i przedwczoraj nie padalo dlaczego wiec nikt nie odsniezal? Jako ciezarna kobieta boje sie wychodzic z domju zeby sie nie wyjebac po drodze do sklepu co prawie wczoraj mi sie udalo. Wiecie co ja to nawet chetna bylabym placic te nie wiem ile 20-30zl miesiecznie na odsniezarki, policzcie sobie ilosc gospodarstw domowych w Łomzy razy wlasnie ta kwote to ile byloby na sol, piach i reszte oplat wiazacych sie z odsniezaniem? Jak ciezko to ja moge zaplacic tylko, zebym nie musiala bac sie wyjsc z domu

lauracrow1 napisał(a):

.Wiecie co ja to nawet chetna bylabym placic te nie
> wiem ile 20-30zl miesiecznie na odsniezarki, policzcie sobie
> ilosc gospodarstw domowych w Łomzy razy wlasnie ta kwote

A wiesz, Spółdzielnia doskonale sobie radzi, na taką właśnie kwotę tnie mieszkańców na ciepłej wodzie. Co miesiąc, nie wierzysz, sprawdź. A ile na ogrzewaniu, to już trudniej sprawdzić.

Najprościej pójść do dermatologa - on wszystko wyjaśni i powie co zrobić z pieprzykami, czy lepiej zostawić, czy usunąć. Teraz jest dużo opcji usuwania, albo chirurgicznie, albo laserem, ciekłym azotem. Zresztą, poczytaj tutaj: usuwanie pieprzyków. Nie usuwaj ich na własną rękę :)

Zlecę napisanie pracy licencjackiej na temat: Kryzys przedsiębiorstwa: bankructwo i jego konsekwencje. Prosze o kontakt na maila: magdalipinska16@wp.pl

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

wiecie ze w Łomży istnieje możliwość skorzystania z poręczenia kredytu? ja skorzystałem wy tez możecie polecam.

Naster

I potem opuszczają jakieś pseudo szkoły wyższe "inteligenci" którzy nawet banalnej pracy licencjackiej nie potrafią napisać.

MALACHIT ale widzisz ,gdzie golen masz postawic-= tak czy nie??!!!!!!!!a tu kuzwa nie!!!!!!!!!!!! i baba zjechala ,ze podnięsc sie nie mogla!

ile dajesz
cos sie pomysli

Po co cyrkiel? weż dużego gwożdzia i powpychaj je do środka.

Buraki (milej się nie da) nawet nie pomogą człowiekowi, który próbuje wyjechać z zaspy. 3 gęby uśmiechnięte od ucha do ucha lansują się po osiedlowych uliczkach, nic więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org