Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowszy sondaż |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowszy sondaż |
Treść jest ukryta
|
|
Chciałbym się dowiedzieć kto jest odpowiedzialny za sytuacje na łomżyńskich ulicach jaka miała miejsce w poniedziałek po pierwszym ataku zimy bo chciałbym temu komus zdrowia pożyczyć??? przeciez pozostałosci po NIEUDOLNYM (to chyba mało powiedziane) pożal sie Boże ODSNIEŻANIU widac do dzisiaj a jezdzi sie jak po K**** kartoflisku!!!! Przeciez tak byc nie moze !!!! Byłem obserwatorem tego co sie działo w poniedziałek cała Wojska Polskiego STAŁA od janowa az do ronda od 14 do 21 zablokowana przez ciężarówki(pozdrawiam kierowcow ciezarówek) miasto nie zrobiło nic zeby temu zapobiec na innych ulicach tez nie było wesoło!!!!nie widziałem zadnego pługa na ulicach LUDZIE GDZIE SĄ SŁUZBY ZA TO ODPOWIEDZIALNE , KTO ZA TO BIERZE PIENIADZE!!! ! Najgorzej było we wtorek rano 3 kilometry jechało sie 50 minut, a to dopiero poczatek zimy boje sie nastepnej byle sniezycy bo tylko pozostanie POzamiatac nas do swoich chałupek i niech ciemniaki ŁOMŻYNIAKI siedza cicho az snieg stopnieje a jak sie rozpusci na wiosne to po pierwszym wyjezdzie na miasto plomby z zębów POgubicie na dziurach!!! i tyko mi nie mowcie ze to była zemsta pana (ustepujacego) prezydenta Łomży za przegrane wybory!! serdecznie pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych poruszajacych sie po naszej kochanej Łomży miłych wizyt u mechanikow po zimie zycze!! nie róbmy dalej nic w tej sprawie.....
|
|
to natyle tego blazenstwa
|
|
Zima kolejny raz zaskoczyła drogowców i kierowców, którzy myśleli, ze śnieg na przełomie listopada i grudnia to tylko bajka... Ustępujący prezydent nie ma nic do tego.
|
|
Akcja działa się przy Yamie. Koleś jechał furą, w ostatniej sekundzie chciała wyskoczyć mu na pasy młoda dziewczyna. Koleś musiał ostro hamować, wiadomo taka paniusia potrafi wejść na pasy nie oglądając się nawet czy nadjeżdża jakieś auto. Klientka przeszła "z głową w chmurach", nawet nie chciała łaskawie przeprosić kierowcy za to, że musiał ostro hamować na takiej ślizgawce. Żeby było wszystko jasne - facet jechał powoli tak 30/40 km/h.
|
|
Ja zmotoryzowana nie jestem ale irytuje mnie przejście dla pieszych między kauflanem a stokrotką. Zęby można sobie wybić na tych garbach śnieżnych. Jeździ się pewnie tamtędy jak latem po Woj. Polskiego..
|
|
Liczyłam na Kasię, ale w tym momencie... Ola ma szanse. Paulina nie umie angielskiego a ta druga nie nadaje się do świata mody
|
|
Napewno dziewczyna szła na BLMach ![]() rudy błazen z druhem
|
|
byl na srubke?
|
|
Qrde, jak widze kogos na przejsciach i jade na tyle by moc zahamowac nie powodujac zagrozenia w ruchu to sie zatrzymuje, ale nie wtedy NASI KOCHANI PIESI stoja i Bog wie na co czekaja, ale jak sie czlowiek troche spieszy, albo jedzie w godzinach szczytu to WSZYSCY wchodza na przejscia bez rozgladania sie i w ogole... I tak czasem zastanawiam sie, czy to wlasnie PIESZYCH nie trzeba nauczyc zasad poruszania sie!! W innych krajach malo slyszy sie o wypadkach z udzialem pieszych, ale w PL - makabra!! Ale ANTY_BLM co sie dziwisz wyszla taka GWIAZDA z Yamy i chciala pokazac jaka to ona jest NAJ, pewnie rozstala sie z chlopakiem i szla juz po %, i po co jej sie rozgladac przeciez ona miala pasy - WrRr...!!
|
|
Uomrzan - popieram Twoje slowa, ale niestety mamy takie, a nie inne prawo oraz spoleczenstwo i bedzie sporo potracen, bo kazdemu sie spieszy i trudne warunki na drodze.
|
|
działa Wam gg?
|
|
dziala ale nie dzialalo z 10 minut nie mozna bylo sie zalogowac ale juz ok
|
|
pani domu klaniam sie do stup , i przepraszam wiecej nie bede zadawac glupich pytan, sorry
|
|
niom leży leży. Pewnie wiaterek dmuchnął. Trza murowany postawić. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
W tych warunkach to pieszy powinien mieć głowę na karku i kurde poczekać chwilkę aż przejedzie samochód. Byłem świadkiem 3 takich sytuacji. Stoi stoi a raptownie włazi i nie interesowało ją czy samochód wyhamuje czy nie. Mówię tu o Paniusiach które nie widzą nic więcej jak tylko swój puder na czubku nosa i oczywiście o moherach bo myśli że starsza to jej wszystko można. (W żadnych z tych przypadkach nie uczestniczył żaden mężczyzna pieszy bo rozumieją o co kaman w tych warunkach) PS: jestem obserwatorem pieszym. Pozdrawiam.
|
|
Nie wklejaj takich bzdurnych testow... na takie testery w siedzibie IST daje sie najwiekszy priorytet i zawsze bedzie pokazywalo u klientow "max" łącza... Pozniej kolejkowanie itd... jesli tam pracujesz to dobrze wiesz o czym mowie i nie bede sie tutaj rozpisywal. Poprostu nie pisz ludziom tutaj takich bzdur bo dobrze wiesz ze takie testery sa niewiarygodne. A internet faktycznie ostatnimi czasy podupadl w IST ale pewnie dla tego ze przybywa klientow i moze czas dokupic lacza a nie probowac mydlic oczy.
|
|
znalazlas? chcialabym takiego puszystego kulke
|
|
Treść jest ukryta
|
|
oczywiście proszę bardzo Multiagencja Ubezpieczeniowa Grzegorz Obrycki tel.602-405-678. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
wolalbym zeby to jednak ktos skontaktowal sie ze mna, nie chce mi sie biegac po 10 firmach, krzysiek620@wp.pl
|
|
Ja Jak Ja. MySle że nie mówimy o tej samej osobie .To osoba ktora posiada oferte kilku firm ubezpieczeniowych między innymi :ERGO HESTIA.PZU,PTU MTU,GENERALI ,HDI,COMPENSA,TUW,CONCORDIA i jeszcze inne więc nie wiem czego szukasz ale jeżeli to nie jest powalające to mysle że nie o tej samej osobie mówimy.Ja jestem bardzo zadowolon z usług tego agenta.Osoba godna polecenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |