Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Egzorcyzmy w Sejmie |
Ja chce bana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Egzorcyzmy w Sejmie |
w ocb sto%
|
|
K... ja wczoraj jechałem Legionów dtifta sadze a tu baba na pasy wychodzi ślepa czy co sie wkur.... i wyzwałem od moherów Mi jest ciezko zatrzymac BEMKE no i zresztą non stop sie spiesze Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A oco chodzi ??? DiDi
|
|
zbychu brakowalo ciebie nam i pisania twoich chorych fantazii o 19 letniej beemce rudy błazen z druhem
|
|
od wczoraj 8 osob zamar zlo Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
nie zgrywaj niewiniontka juz temat poszed dalej sam go zaczoles
|
|
ja klikam tu http://poznan.szerlok.pl/oferta/hesia-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44zf.html nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zakochau siea ;) milosc nie wybiera
|
|
To Łomża więc czego się spodziewać? ale nie generalizuj, są jeszcze kulturalni kierowcy w tym mieście, mało ich, ale są.
|
|
polo napisał(a): > A może 4lomza jakąś akcję medialną by zainicjowała? Chyba > warto? bendziemy podbijac temat jak sie da najdluzej
|
|
glombie wiesz ze takie zatrzymanie dla pieszego o ile sie uda moze sie skonczyc karambolem !? rudy błazen z druhem
|
|
po pierwsze nie będę dyskutował z debilami a ty micha z lina jesteś debilem ty i tobie podobne pokemony i trolle bez życia i szkoły w każdym poście musisz coś napisać , wszędzie musisz być dlaczego?? jest na to odpowiedz.\ 1. chcesz wyrazić swoja opinie zazwyczaj ośmieszająca 2. jesteś debilem wiec nie potrafisz napisać czegoś sensownego 3.czy ktoś kto ma rozum poświęcałby tyle czasu i wypisywałby coś bez sensu 4. jesteś pryszczatym dzieciakiem z kompleksami i tu wyżywasz sie na innych na 100% masz nadwagę . czyli wisi ci sadło ,chodzisz w oszczanych gaciach po tydzień czasu, zapewne jeszcze po bracie
|
|
siuuuuuuuu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |