poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Macierewicz i spółka odpalają IV Konferencję Smoleńską - wstęp na widownię tylko 250 zł

Sieci tranzytowej jest zakłócone Lyon w środę rano z powodu złej pogody i śniegu, TCL ogłosił, menedżer sieci. Meteo France postawił wydział wpisu Rhone orange "Storm śniegu i lodu."

Wszystkie przystanki autobusowe. Bezpośrednie linie Junior School nie działa.

W przeciwieństwie do linii Pogoda A, B, C i D pracować prawidłowo. Ruch jest również "normalne" na Funicular St Just. W przeciwieństwie do kolei linowej naziemnej Fourviere nie rozpowszechni.

TCL zapowiedział również normalnego ruchu na tramwajowych T1, T2, T3 i T4. Śniegu, jednak powoduje opóźnienia w sieci.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Macierewicz i spółka odpalają IV Konferencję Smoleńską - wstęp na widownię tylko 250 zł

mala notka odbiegajaca od tematu, ale z tej samej dziedziny

W ciągu zaledwie 25 dni od marketingu, Microsoft sprzedał już ponad 2,5 mln KINECTS.

KINECTS jest sukces. Microsoft poinformował, że sprzedał już ponad 2,5 mln egzemplarzy KINECTS, detektor ruchu na jego konsoli do gier Xbox 360.

Amerykański gigant teraz oczekuje Bożego Narodzenia, aby dotrzymać kroku. "Jesteśmy na dobrej drodze do osiągnięcia naszego celu, w wysokości 5 milionów sprzedanych egzemplarzy po zakończeniu uroczystości roku", powiedział Don Don Mattrick, prezes firmy Microsoft w zakresie interaktywnej rozrywki. Dane nie obejmują pakiety KINECTS, gdzie Czujnik dostarczany jest z Xbox 360.

KINECTS Microsoft pozwala graczom na kontrolowanie gry tylko poprzez ruchy ciała i polecenia głosowe, nie joystick numer jeden program ma konkurować z Nintendo Wii i nowego kontrolera ruchu-sensing Przejdź do Sony Playstation.

Microsoft starał się również rozwiać obawy związane z brakiem systemu gry do podejścia Bożego Narodzenia. "Jesteśmy bardzo zadowoleni z reakcji konsumentów na KINECTS i ciężko pracujemy z naszymi partnerami w handlu i przemyśle do przyspieszenia produkcji i dostawy KINECTS w celu zaspokojenia popytu", powiedział Don Don Mattrick. Według Microsoftu, KINECTS jest dostępna na ponad 60000 handlowców w 38 krajach.
-------------------------------------------------- ------------------------------

Re: Macierewicz i spółka odpalają IV Konferencję Smoleńską - wstęp na widownię tylko 250 zł

Boksery szybko rosną, już teraz sobie całkiem nieźle radzi :P

Naster

a ktos moze cos wiecej o tych telefonach powiedziec?

http://www.youtube.com/watch?v=xx8q0YggEfI

Jak ktoś ma ochotę na taki kurs niech pisze gg 26272832

Jeśli trzeba mieć zgodę na wycięcie to czy trzeba mieć też zgodę na zasadzenie nowego drzewa?

nie, wole bawic dzieci, mam ich sporo, i maz przynosi mi wyplate miesieczna , ktora wystaracza na utrzymanie rodziny i oszczednosci..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ja tego nie organizuje tylko szukam np 2-3 ludzi zeby było raźniej np z dojazdami

http://www.culture.pl/pl/culture/artykuly/dz_balka_chlopiec_i_orzel

coz poczniemy bez sztuki?

o hej szczebiotka:)

dojedziesz ale jak szybko to tylko Bog jeden wie...

jak masz duzo tej benzyny to ja sposc ale nie do konca bo jak oproznisz do pustego i wlejesz olej to ci sie zatrze. Ja tak mialam, jakis debil nalepki na dystrybutorze zamienil i zamiast oleju maz wlal benzyne ale nie duzo i wymieszal potem z wiekszoscia oleju i bylo git nic sie nie stalo

Witam,
Czy wie może ktoś czy przy tych warunkach pogodowych "sprawnie" kursują autobusy ? Chodzi mi dokładnie o dłuższe trasy.

mi się podobało w tym lokalu, gorąco polecam

W poniedziałek, w samym środku opadów znajomy dojechał do mieszkania w Wawie w 4 godziny, więc nie ma tragedii. Nie wiem jak droga od Łomży, ale w samej Warszawie wszystko ogarnięte już.

powiem, że niektórym nie było do śmiechu ;]

hehe pewnie tak ;) trzeba zadzwonic i sie dowiedziec :)

http://tinyurl.com/cbaczdmoże tu

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

ale jaja:P a skąd mnie znacie hehehe:P :D to ze aska i ze diil to nie znaczy ze ja to ja:P hehehe

niah:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org