poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Krynicka jako poseł

Szczebiotko zaskakujesz mnie pozytywnie swoją osobą rzadko to sie zdarza spodkać taka osobe.Pozdrawiam Ciebie i Domnisoara Demolke

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Krynicka jako poseł

http://www.wrotapodlasia.pl/pl/wiadomosci/turystyka_rekreacja/Konsultacje_spoleczne_Trasy_rowerowe_w_Polsce_Wschodniej.htm

2 i 3 grudnia odbędą się ostatnie konsultacje odnośnie przebiegu trasy rowerowej w Województwie Podlaskim.

Konsultacje przeprowadzi Firma Tebodin SAP-Projekt Sp. z o.o - Wykonawca opracowujący Studium Wykonalności dla projektu „Trasy rowerowe w Polsce Wschodniej” realizowanego w ramach Działanie V.2 Trasy rowerowe Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej.

2 grudnia 2010 r. o godz. 14.00 w siedzibie Starostwa Powiatowego w Łomży
(ul. Szosa Zambrowska 1/27, sala konferencyjna)

Podaję dla zainteresowanych.

szymonek chyba masz z 40 na karku ze takie paliles Augustowskie i stoleczne byly ok

Witam, wczoraj w galerii Stokortka lub w Kauflandzie zgubiono złoty damski kolczyk, znalazł ktoś może??? Dla znalazcy nagroda !

A czy wie ktoś może czy jest jednak autobus do Władysławowa? Dzwoniłam do biura PKS ale pani powiedziała że w ogóle nie ma takiego kursu a na stronie PKS jest wykaz że jednak jeździ. Więc jak to jest ?

Ja korzystam z Introlanu , internet chodzi bardzo dobrze.
A jak zwiększyli prędkość do 15Mb , to nie ma bata najlepszy w Łomży.

nie kolego, akumulator jest w porządku tylko zostawiłem włączone CB i sie rozładował przez to;/

każdy doświadczony hodowca, nie pseudohodowca, zaleci ci przygarnięcie szczenięcia wiosną lub latem. wtedy też się rodzi najwięcej miotów. czemu? bo łatwiej się małemu psiaczkowi przystosować do środowiska. mam hodowlę shih-tzu rodowodowych, więc wiem, o czym mowie.

małpa@ - jak możesz to napisz tu ten IP.

Naster

przekarzemy panu Robertowi twoje uwagi a dla pana Kazika bendzie puszczona piosenka od ciebie w radiu eska. pozdrawiamy

DiDi

Treść jest ukryta

w takie zimno strach z domu wychodzic;) Aska, gdzie sie uczysz?;>

"bardzo prymitywny ale skuteczny.
kupujesz butelkę denaturatu (nie w celach konsumpcyjnych), podnosisz kabinę i po wcześniejszym spuszczeniu powietrza do "zera" pedalem hamulca, kluczem płaskim 27 odkręcasz przewód wychodzący ze sprężarku. wlewasz w niego denaturat (powinno wejść około 200g). zakręcasz, stawiasz kabinę, odpalasz auto i spokojnie czekasz, aż silnik na wolnych obrotach nabije powietrze, a zawór wypluje cały syf z układu.
uwaga, nie stój koło zaworu spuszczającego nadmiar powietrza, bo będziesz śmierdział dyktą kilka dni."

czytaj więcej na:

http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=5&t=23352

Treść jest ukryta

no czyli brak pewności siebie spowodowana kompleksami, dlatego współczuje osobom które maja taka przypadłosć bo to nic ciekawego:)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org