Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Krynicka jako poseł |
Szczebiotko zaskakujesz mnie pozytywnie swoją osobą rzadko to sie zdarza spodkać taka osobe.Pozdrawiam Ciebie i Domnisoara Demolke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Krynicka jako poseł |
http://www.wrotapodlasia.pl/pl/wiadomosci/turystyka_rekreacja/Konsultacje_spoleczne_Trasy_rowerowe_w_Polsce_Wschodniej.htm 2 i 3 grudnia odbędą się ostatnie konsultacje odnośnie przebiegu trasy rowerowej w Województwie Podlaskim. Konsultacje przeprowadzi Firma Tebodin SAP-Projekt Sp. z o.o - Wykonawca opracowujący Studium Wykonalności dla projektu „Trasy rowerowe w Polsce Wschodniej” realizowanego w ramach Działanie V.2 Trasy rowerowe Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej. 2 grudnia 2010 r. o godz. 14.00 w siedzibie Starostwa Powiatowego w Łomży (ul. Szosa Zambrowska 1/27, sala konferencyjna) Podaję dla zainteresowanych.
|
|
szymonek chyba masz z 40 na karku ze takie paliles Augustowskie i stoleczne byly ok
|
|
Witam, wczoraj w galerii Stokortka lub w Kauflandzie zgubiono złoty damski kolczyk, znalazł ktoś może??? Dla znalazcy nagroda !
|
|
A czy wie ktoś może czy jest jednak autobus do Władysławowa? Dzwoniłam do biura PKS ale pani powiedziała że w ogóle nie ma takiego kursu a na stronie PKS jest wykaz że jednak jeździ. Więc jak to jest ?
|
|
Ja korzystam z Introlanu , internet chodzi bardzo dobrze. A jak zwiększyli prędkość do 15Mb , to nie ma bata najlepszy w Łomży.
|
|
nie kolego, akumulator jest w porządku tylko zostawiłem włączone CB i sie rozładował przez to;/
|
|
każdy doświadczony hodowca, nie pseudohodowca, zaleci ci przygarnięcie szczenięcia wiosną lub latem. wtedy też się rodzi najwięcej miotów. czemu? bo łatwiej się małemu psiaczkowi przystosować do środowiska. mam hodowlę shih-tzu rodowodowych, więc wiem, o czym mowie.
|
|
małpa@ - jak możesz to napisz tu ten IP. Naster
|
|
przekarzemy panu Robertowi twoje uwagi a dla pana Kazika bendzie puszczona piosenka od ciebie w radiu eska. pozdrawiamy DiDi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w takie zimno strach z domu wychodzic;) Aska, gdzie sie uczysz?;>
|
|
"bardzo prymitywny ale skuteczny. kupujesz butelkę denaturatu (nie w celach konsumpcyjnych), podnosisz kabinę i po wcześniejszym spuszczeniu powietrza do "zera" pedalem hamulca, kluczem płaskim 27 odkręcasz przewód wychodzący ze sprężarku. wlewasz w niego denaturat (powinno wejść około 200g). zakręcasz, stawiasz kabinę, odpalasz auto i spokojnie czekasz, aż silnik na wolnych obrotach nabije powietrze, a zawór wypluje cały syf z układu. uwaga, nie stój koło zaworu spuszczającego nadmiar powietrza, bo będziesz śmierdział dyktą kilka dni." czytaj więcej na: http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=5&t=23352
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no czyli brak pewności siebie spowodowana kompleksami, dlatego współczuje osobom które maja taka przypadłosć bo to nic ciekawego:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |