wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy łajdacki „rząd” PO zniknie z powierzchni ziemi?

labradorki są mniejsze. grubsze, ale niższe. :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy łajdacki „rząd” PO zniknie z powierzchni ziemi?

na miejscu doradcy finansowego przestudiowalabym na 360 sposobow ryzyko, i ustalila ,czy osoba jest wyplacalna

a tam są b.drogie i małe a jak duzy portfel to stoi tyle ze nie bedzie mial co pozniej do niego wlozyc:P hehe ja ci kupie piękny portfel :)

Dzielę się doświadczeniem i zachęcam do zmiany OFE u doradcy. Zmieniając samemu, bądź u kogoś i tak zarabia fundusz. Więc jaka jest różnica?

Wiele osób sprzedających OFE to studenci dorabiający na utrzymanie (bądź przyjemności). Co złego w tym, że damy im zarobić kilka groszy skoro samy nic na tym nie tracimy?

Naster

Chyba jasimar nie zakładałeś konta przez internet. Więcej zachodu i czasu niż to potrzebne. Zakładałem konto w ING i zajęło mi to dobry miesiąc zanim ze zdenerwowania poszedłem do banku u dałem miłej pani zarobić. A konto założyła mi w 15. minut. Nie uważam za coś złego dać zarobić komuś innemu na czymś co możemy zrobić samemu. Skoro to nic nie kosztuje... Z ekonomicznego i socjologicznego punktu widzenia - wypełniamy swoje miejsce w społeczności. Dając zarobić innym, nie tracąc samemu, zarabiamy podwójnie. Pieniądz w obiegu zawsze do nas wraca, więc gdy ktoś się bogaci - inni na tym zarabiają.

Ja tam dałem doradcy zarobić. Przeniósł mnie i wszystkiego dopilnował, a ja nawet nie musiałem się ruszać z domu... i nic mnie to nie kosztowało:) Żyć nie umierać...

Praca w banku wcale nie jest taka fajna. Pracowałem... Marna podstawa i śmieszne premie, a obowiązki i odpowiedzialność dosyć wysoka. Z tego co słyszałem od znajomych to normalnie od kredytu hipotecznego "doradcy" dostają % od kwoty kredytu, a nie 100-200zł premii za sprzedane minimum 3-4. kredyty. Za założenie 30. kont z utrzymanym odpowiednim saldem na nich - również 100-200 zł:/ Już kelnerka na najniższej krajowej i napiwkach zarabia więcej...

A-Z jak masz coś na sumeiniu to się bój obrońca uciemiężonych śmieszny jesteś. Jaka mafia jacy żołnierze śmiech moze jeszcze kamora ją nazwjcie.Paru chłopaków sie zebrało Łomżynskiej samo zwańczej mafi w...l spuścić chciało i tyle

ahoj

f

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org