Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
Ja tez stawiam na Mierzejewskiego z Wyszyńskiego:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program wyborczy Mariusza Chrzanowskiego |
a co, psa się tylko na lato kupuje? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
jednak po chwili wszystko wyglądało inaczej ... http://eastbook.eu/wp-content/uploads/2010/09/IMG_4635_1.jpg
|
|
muj dziadek ma puste chlewy w Gromadzynie tojest kolo kolna. jak pasi daj znac. jestem elooo
|
|
możesz zadzwonic do urzedu 86 216 12 90 w godzinach urzedowania Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
tv niedługo będze wszedzie, związne to jes z większą modernizacją sieci, w nie których rejonach już działa TV, a internet też działa dobrze nie narzekajcie, ale nie długo słyszłem ma być jeszce lepiej (taki prezent na gwiazdkę szykują :)) a introlan i tak oferuje łącza niesymetryczne, także ciężko mówic o konkurencji. Przerabiałem juz wszytskich dostawców przez kilka lat i jedynie IST jest w stanie zaoferować cos naprawdę konkretnego i co z tego że inni reklamują i 20 MB jak to tylko w reklamie, a serwisach u innych dostawców to juz nie wspomne, bo ich nie ma, jedynie w IST jest serwis na poziomie, ale kazdy ma prawo to swojego zdania i może zacząc pzrerabiać to co ja pare lat temu.
|
|
gdzie zbyszek kalinowski zaraz was zjebie ze sie nie znacie kaze siedziec w domu i obierac buraki. zbyszek menelu zacznij sie produkowac czekamy z nie cierpliwosia Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
to przez snieg wnioski nasuwaja sie same
|
|
re5pect opierdalas.z piraty ze się tak na forum produkujesz czy jak?? uwarzaj bo PG sie tobo zaintere
|
|
Na koncu nowogrodzkiej przed stacja paliw.
|
|
w dupe ja pocaluj i oszczedz sobie drogi bo i tak na tym sie skonczy ten wasz flirt hehe Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
racja
|
|
lepiej tak nierub Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Co do przeklinania masz rację, nigdy (dotąd) tego nie robiłem, ale ręce opadają, widząc kogoś takiego jak Ty. Reszty Twojej wypowiedzi nie będę komentował, szkoda słów...
|
|
może teraz mieszać w baku żeby się rozmieszało ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
właśnie myśle nad jakims fajnym ale to utro bo już 22:30 to czas namnie jak masz jakieś opcje to napisz tylko niewulgarne
|
|
taaaak dopływ wódy! a na jakiej Ty ulicy mieszkasz chyba się przeprowadze
|
|
Na której stacji ?? Spuszczaj te paliwo wtrysk do 2.0 tdi 2300zł / 1szt. Na wiejskiej zaleli mi kiedyś benzyne do diesla to i pofrunelii za pompe wtryskową 2700zł
|
|
2.0 140 km i pompowtryski pompa i turbina hehe :) " towarzyskie " mowimy o nowym samochodzie a nie o starym dieslu chlopaku. a poza tym to co turbina ma do tego? nie wiem moze sie nie znam. nic sie nie stanie masz pewnie zbiornik okolo 60l wiec jak zatankowales pod sam korek to absolutnie nic sie nie stanie a na zime to jeszcze lepiej ze masz troche benzynki w baku masz pewnosc ze ci ropa nie zamarznie. pozdrawiam
|
|
dzieci radoche maja, taka zima a to dobre
|
|
jak naprawią???
|
|
moja rada: spij spokojnie. jak masz na 60 litrow ropy 10 litrow benz to wszystko jetok. benzyna to nie jest zadne gowno tylko wysokooktanowy plyn od ktorego nic absolutnie sie nie dzieje. a jak koledzy dolewaja ulepszacze typu doktor pomagacz zeby miec wiecej mocy to pozniej nie maja dobrych opini o silnikach. nic sie nie martw tylko jezdzij
|
|
bez wiekszej euforii, tego chinczycy nie lubia a wrecz boja sie , ze niby niesmaczne , albo ze znowu glupa rzna nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://hackme.pl/viewpage.html?page_id=18
|
|
zebyscie ich zobaczyli to byscie sie nie smiali tak jak zolnieze tam w srodku...
|
|
nie ma takich, jezeli doradca nie umie dostosowac sie do sytuacji profesjonalniej i prywatnej danej osoby, bedzie uwazany za zlego doradce,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahaha to byli moi rzolnierze :D rzrzrzrrz:D nastepny wjazd zrobia tobie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak madlene88 jest jedyną poważną opinią.
|
|
masz jakies nowe wiadomosci?
|
|
pisze do osob ktore chca mi udzielic normalnej odpowiedzi a ty sie nie udzielaj z twoja pisownia radzilabym ci cofnac sie do podstawowki
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bqZjYMnDmGs&feature=related ta na pewno szuka pracy aby dostarczyc mleka,
|
|
Każdy bank sprawdza BIK i podobne instytucje. Nawet przy kredytach "od ręki", "na dowód", czy też "bez zaświadczenia". Są też firmy, które pożyczają pieniądze bez sprawdzania niczego, ale... No właśnie:) Nie są to banki, dają wysoki procent i mają wyjątkowo skuteczny dział windykacyjny. Jeżeli chciałabyś szczebiotka pracować w banku to szukamy kogoś do pracy;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |