poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ochrona kapitału przed inflacją

Poważni inteligentni ludzie potrafią się doskonale bawić, zmieniać pampersy dzieciom, robić interesy, zarabiać pieniądze, a potem znów się świetnie bawić, bo umieją to robić i mogą sobie na to pozwolić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ochrona kapitału przed inflacją

Dokładnie tak jak mówi ANGEL

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

teraz to chyba lepoiej pojechac jakimis okreznymi drogami niz pchac sie przez centrum, pewnie, ze z buta szybciej i wogole ale komu sie chce w takie mrozy i zamiecie z buta spacerowac? Czlowiek przemarznie zamoknie i bedzie potem siezial 8 godz z mokrymi skarpetami w pracy

do piatnicy nie wiedziesz... Tiry zablokowaly obydwa mosty.

przejechalem prawie cala Łomże i nie widzialem ani 1 odsniezarki czyzby zachlali zamiast pracowac

Dlaczego Księża nie chodzą po Domach ? a na dodatek biorą kasę ... Jak zajdą... ?

< wieczne im odpoczywanie >

powinni jezdzic odsniezac 24/h a nie z rana poodsniezali debilne myslenei a za 2 godziny znowu napie***li i odpoczatku robota bez sens sol piach i jazda sodoma w tej lomzy zero organizacji kazdy ma ....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org