czwartek, 07 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najpierw zgoda, a potem....

Tematy Tabu:

Faszysta/Homoseksualist(k)a/Narkoman w domu to temat tabu.

Białe jest białe to prawda.

Białe jest czarne to fałsz.

Nocą białe nadal jest białe, ale nie widać, że jest białe. Co implikuje kolor? Obiekt, czy obserwator?
Czy łatwo operowac prawdą obiektywną (obiektową)? Czy raczej człowiek skłania się do relatywizowania obserwowanych zjawisk?

Niech białe będzie białe, a czarne czarne - z refleksami tęczy!

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najpierw zgoda, a potem....

Jesli chodzi o tereny lomzynskiej stacji kolejowej to nie sa one wlasnoscia ani miasta ani PKP, takze ich sprzedaz jest niemozliwa. Wlascicielem tych terenow jest Skarb Panstwa a PKP ma je w dzierżawie.

Poza tym mi sie podoba ta stacja i w zadnym wypadku bym jej nigdzie nie przenosil. Jest to ostatnia w Polsce stacja o charakterze czolowym z semaforami ksztaltowymi. A to ze do Lomzy przyjezdzaja pociagi towarowe to znaczy tyle ze sa firmy w naszym miescie ktorym sie oplaca przewozic towary koleja. Do Lomzy jest przywozona m.in. ropa naftowa, wegiel, cement, nawozy, otreby przeniczne. Wywozone jest glownie drewno.

Ciekawe czy ten english.matura "native speaker" wystawia faktury VAT za usługi, czy chociażby rachunki z kasy fiskalnej?!

Ciekawe jak długo ten wątek się utrzyma? :D

Knee (napisało mi się przed chwilą "KLnee" alem zmazała :D)

Pro forma
Pro rodzina
Ale żeby prowakacja...? :))

Nie bij!! nie bij!! Aaaaaaałłłaaaaa!

Zbych

No dobra przyznaję się: jezdem Ryskago33, za dni parę...:)).
Ale jaja! Jak ja miałam 16 to Ciebie jeszcze nie było...:D

napiór-milej zabawy=p

ryskago..hehe, powaznie... a ja myslałam ze w takim wieku to siem jest takim wapniekiem, a ty dobrze sie 3masz! oby tak dalej! =D (bes obrazy tylko, bo ja zartuje, wkoncu nie jestem stara)

ależ dusho komentoff siem zrobiło.wow=p..chyba popadne w samozachwyt=P hahaha

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org