wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ahahahahahahahahahahaha

Dzisiaj byłąm w barbadosie wjechali chłopaki co na codzień się nie bujają,skutek był taki że ala gansterka się osrała i nie ma co gadać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ahahahahahahahahahahaha

Mnie z Tobą również fajnie się pisze. Ale masz rację, tu faktycznie nie do końca się da pisać o wszystkim. Na szczęście istnieją inne możliwości.

Tak się akurat składa, że Paweł Dąbrowski naprawdę się udziela w "Ptaki Ptakom", więc nie wiem, czemu niektórzy węszą tu jakieś oszustwo. Chłopak dużo robi, a Wy się czepiacie.

Dziękuję za zainteresowanie, nie szukam pracy na szczęście.Pamiętaj, doradca nie doradza, on sprzedaje bo ma od tego prowizję. Najczęściej doradza tak, aby zarobić. klient po zakupieniu od niego produktu mało go już obchodzi.Pozdrawiam. Swoja wiedzę i doświadczenie wykorzystuję sama do zarabiania pieniędzy.

ja mam 4x4 i mam całoroczne dueler bridgestone 17 tki i jak na razie nie narzekam :)

to jest silnik 3,2 V6 od omegi

Co sądzicie o konstrukcji zdania, użytego dziś przez reportera rmf fm :

"Asfalt pojawia się dopiero, wjeżdżając na autostradę A4" ?

Jest to wyimek z prognozy pogody.

domnisoara demolka dzieki za obrone

do szymonka: jezeli bym naprawde byl oszustem, to nie podpisywalbym sie moim imieniem i nazwiskiem nieprawdaz?
ps. jak nie wierzysz ze jestem w sztabie to odwiedz strone i bedziesz wiedzial :)

dziekuje :)

http://sportowa.lomza24.info/news.php

to jest inna strona jeśli chodzi o łks, ja z niej korzystam często

poszukuje elektryka który rozpozna przyczynę oraz naprawi webasto w dafie.

rudy błazen z druhem

to oświeć mnie i powiedz gdzie? Bo ja takiego tematu nie widzę

sportowa Łomza to tylko zdjecia z meczy ŁKSu nie jest to strona ŁKSu
co do www.lks.4lomza.pl to jakis blad i trzeba poczekac

Po Twojej ilości postów twierdzę, że to prowokacja (i bardzo dobrze).
Zadajesz pytanie forumowiczom, z których 75% "uwarza, rze mojo mocno strono jest jezyk polski"

Hehe.

Pamiętajcie,że Policja czyta te forum.A waszymi wpisami robicie przypał chłopakom.

mario

Reforma emerytalna w 1999r. przyniosła nam 3. rozwiązania dotyczące odkładania na emeryturę - tak zwane 3. filary. Jeżeli z pierwszego możemy się spodziewać 30-40% miesięcznych dochodów na emeryturze, tak drugi filar miał częściowo wypełniać tą lukę. Niestety uzależnienie OFE od ZUS-u dało wynik wręcz odwrotny i... przewidywalny, czyli zadłużanie tychże funduszy. Jak można generować zyski gdy nie ma czego inwestować(???)

A co z ostatnim rozwiązaniem? Statystycznie wystarczy nam 10-15% średnich zarobków miesięcznie by odłożyć odpowiedni kapitał przez 20-30. lat. Daje nam to ogromne możliwości inwestowania i oszczędzania... Mamy IKE, mamy lokaty, programy inwestycyjne, fundusze inwestycyjne, giełdę. Wszystko zależy od wkładu finansowego i pomysłu.. Możemy inwestować w nieruchomości, kruszce i nawet alkohol. Każda inwestycja może być 3. filarem pod warunkiem, że takie jest jej przeznaczenie.

Na pewno każdy z Was na spotkaniu z przedstawicielem funduszu miał przedstawianą ofertę "trzeciego filaru", bądź brał udział w dyskusji na ten temat. W chwili obecnej dużo towarzystw emerytalnych i TFI ma w swojej ofercie "trzeci filar", i jest to obecnie najpopularniejsze rozwiązanie na rynku. Produkty te mają oczywiście jakieś wady, ale mają też dużo zalet. Polecam zapoznanie się z takimi rozwiązaniami jeżeli nie chcecie uzależniać swojej emerytury od ZUS-u i OFE.

Podsumowując: Tak jak napisał mareczny (widzę, że spotkanie się przydało;) - nie ważne jaki fundusz macie, ważniejsze jest to by zmieniać OFE co 2. lata i najlepiej u doradcy, który ma więcej niż jeden fundusz w ofercie. Częstsza zmiana działa jak kula śnieżna i przyniesie większy kapitał na koniec. Druga sprawa - 3. filar, w połączeniu z odpowiednim zarządzaniem OFE przez nas, jest potężną bronią w walce z kiepską emeryturą. Wystarczy odpowiedni wybór, bądź pomoc przy planowaniu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org