Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo dobry wybór |
chciałaś się pokazać przed znajomymi a tu lipa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo dobry wybór |
Oj z tym będziesz miał problem,z nowymi wielosezonówkami. Najlepiej zamów gdzieś w sklepie internetowym i jedź do najbliższego punktu wulkanizacji.
|
|
nie mam pojęcia ile osób zatrudnia mosir ale wiem, że w następnym roku otwierają basen i chyba logiczne, że będzie potrzebne więcej pieniędzy na wypłaty. A skoro więcej pieniędzy to i więcej będzie się działo o co chyba chodzi, bo ile to można narzekać, że nic się w łomży nie dzieje i nic nie jest organizowane bo to nieprawda, coś się dzieje tylko trzeba się tym zainteresować i się trochę ruszyć z przed kompa.
|
|
kolego od lady sa specjalne mierniki do zmierzenia zamazarlnosci plynu chlodniczego kazdy warsztat ci to sprawdzi... wszystko zalezy od tego jaki koncentrat wlales i w jakim stanie byl wczesniejszy plyn...
|
|
86 2185554 dzwoń i się dogada temaT
|
|
Maryla Rodowicz
|
|
Jeżeli chodzi o mnie, uważam, że zdanie jest poprawnie skonstruowane, co wynika z kontekstu całej wypowiedzi, dotyczącej pogody, jak się domyślam. Choć wycięte z wypowiedzi brzmi nieco dziwnie. Oczywiście to tylko moje zdanie, nie jestem polonistą i mogę się mylić. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |