wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Krynicka na stanowisko Premiera.

Nie rozumiem po co się podniecać tymi ostatkami i ciągle wymawiać te słowo skoro za tydzień i tak większość będzie szukała imprez,czyli tak jak by się nic nie zmieniło.co to się dzieje na tym świecie....sama chołota,już nie chce mi się patrzeć na tą łomżę,mówię już ogólnie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Krynicka na stanowisko Premiera.

zrobiło się zimno , to trzeba się rozgrzać. Zapraszam na wódeczkę, konkretnie na Krupnik.

FSC Żuk - rodzina polskich samochodów dostawczych produkowana w FSC w Lublinie. Opracowana w 1956 na bazie samochodu FSO Warszawa, miała wspólne z nim podwozie, silnik[2] i układ jezdny. Rozwiązanie to z jednej strony przyczyniło się do dużej popularności tego samochodu i jego niskiej ceny, z drugiej zaś strony było powodem rozlicznych wad takich jak[3]:

* niska trwałość elementów zawieszenia przedniego,
* wysoko położona skrzynia ładunkowa,
* wysoko położony środek ciężkości,
* zbyt mały rozstaw kół,
* ograniczone możliwości w zakresie wzrostu parametrów samochodu (szczególnie ładowności).

Jednakże w okresie produkcji tego samochodu w FSC jego konstrukcja ulegała unowocześnieniu (szczególnie w latach 70.[3]), wprowadzono mocniejsze i oszczędniejsze silniki, zmieniono skrzynię biegów, unowocześniono wygląd zewnętrzny. Następcą stał się samochód dostawczy FS Lublin seryjnie produkowany od października 1993 roku.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

do 7angelfree
weź sobie koło i jebnij się w czoło...

szymonek jezdziles kiedys w bagazniku

Będą ciągle imprezy adwent dla adwentowców :D Imprezy dla ludzi .

Treść jest ukryta

Witam wszystkich do kogo można się udać z dwu miesięcznym bokserem,proszę tylko o poważne posty.

domnisoara demolka

Nie znam żadnej sensownej od roku z nikim się nie spotykam.Nie Ty pierwsza zadajesz Mi to pytanie . Odpowieć prosta za duże oczekiwania maja wobec mnie a same nic nie ptrafia sie wyśilić. A ja lubie dziewczyny ambitne nie chodzi mi jak ona wygląda ale jaka jest w srodku. A taki podryw w pabie czy na ulicy jak to nie które próbują stosowac nie robi na mnie dużego wrażenia

Panie Domain. Jak temperatura na zewnątrz spada to jest większe zużycie ciepła z powodu strat ciepła. Termostaty są tak skonstruowane, żeby w mieszkaniu utrzymywać stałą temperaturę. Nastawi Pan termostaty na 1 i jest ok. Ale dajmy na to powstały w mieszkaniu duże straty ciepła, bo mróz na dworze itp. Wtedy zawory w termostatach otwierają się na full i grzejniki będą gorące. To będzie trwało dopóki w Pana mieszkaniu temperatura nie wzrośnie do temperatury ustawionej na termostacie. Gorzej jak komuś cały sezon grzewczy mieszkanie się wyziębia wtedy termostat może mieć na 1, ale grzejnik będzie gorący, a w mieszkaniu zimno, bo ciepło ucieka. Tak się dzieje bardzo często kiedy mamy nadmiernie oszczędnego sąsiada, który termostaty całkowicie pozakręca. Ucieka nam do niego ciepło, my płacimy podwójnie (bo nasze grzejniki dają na full) , a on płaci dujżo mniej (bo jego grzejniki ciepła nie pobierają). W mieszkaniu ma ciepło, ale za ogrzanie pokoi nie płaci nic., bo tu my go grzejemy. Po prostu ludzie grzeją się cudzym ciepłem. U mnie w bloku tak jest. Sąsiad ma ogromną dopłatę. Patrzę a ten co mieszka koło niego ciepła nie zużył prawie nic. Bez komentarza.

Pawel_Dabrowski napisał(a):

> a ptaki ptakom to nazwa druzyny harcerskiej w ktorej jestem.
> druzynowy jest szefem sztabu wośp.
>

to to qmam ale skond taka nazwa
troszke dziwna

Borys-50

ja tez stracilam psa przez tych idiotow..;/:(

jestem kierowca, zima to zima, ale ze sniegu sie nie ciesze :/

Treść jest ukryta

najlepiej samemu sobie zaistalowac bo za 50 zł i tak ci pirata wgrają

bo słyszałam, że jak zdjęcie jest większe a chcem żeby było w mniejszym formacie to oni nie zmniejszaja . i wtedy zdjecia sa poucianane.

ja jestem bardzo miły w tej Łomży a ty "az6 " skąd się urwałaś , Kupiski , Mońki...

ja codziennie jezdze samochodem jako przedstawiciel. nie wiem jak dojade w pewne punkty jak nie beda odsniezone drogi. poza tym w pedal nie przycisne jak wczesniej, wiec moja podroz z punktu do punktu sie przedluzy.

nie zmniejszasz, automatycznie bedzie dopasowanie do formatu zdjecia, najwyzej moze byc po dluzszych stronach delikatnie przyciete

dzięki za info .

a co to dokladni ejest

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org