wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wskazówka wyborcza

strzelców kurpiowskich od nowogrodzkiej-tanio,z przechowaniem u gościa 70zl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wskazówka wyborcza

W Amadeusie byłam ostatnio na 2 weselach- obydwa świetne pod względem obsługi, jedzenie b.dobre, dużo przystawek. Fakt,że dość drogo, ale myślę,że warto. Klimat sali cudowny.
W Baranowskim pytałam o organizację wesela i w sumie nie otrzymałam konkretnych odpowiedzi. Wiem od znajomych :),że coś tam ,,na wódce" kręcili. Niestety sama nie byłam więc nie mogę stwiedzić czy to prawda.
Co do Amadeusa to jest rewelacyjny.

w tej chwili to juz Belfor a nie Baranowski

było pozabierac swoim babciom komórki to by nie wygral ten dzieciak..
cala polska

dobrre. ty adacho2012 będą cie obdzierac ze skory a mnei będą serwowac co najlepsze :)

TACY SA FANI I FANKI JEZIORKA

http://www.youtube.com/watch?
v=ICLN9VoIeL0&feature=player_embedded

znam tylko takie,
pies cie jebal, ty kozi synu, z fujara na wierzchu biega po lesie, paszol won, kurka wodna, jeb twoja mac, w k rwe ******, won, wal sie,

Witajcie,

ze względu na fakt, iż część z nas jest doskonałymi matematykami, a część humanistami chciałam zaproponować swoje usługi - tworzenie prac maturalnych.
Jestem studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorką i prawdziwą pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Jeżeli potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy - napisz do mnie? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane! Mój nr gg to 8546395

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

Też przejeżdżałem obok,w sumie dość poważny wypadek,tylko dziwi mnie że akurat w takim miejscu gdzie nie powinno się to zdarzyć,w końcu po coś jest te skrzyżowanie bezkolizyjne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org