Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wskazówka wyborcza |
strzelców kurpiowskich od nowogrodzkiej-tanio,z przechowaniem u gościa 70zl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wskazówka wyborcza |
W Amadeusie byłam ostatnio na 2 weselach- obydwa świetne pod względem obsługi, jedzenie b.dobre, dużo przystawek. Fakt,że dość drogo, ale myślę,że warto. Klimat sali cudowny. W Baranowskim pytałam o organizację wesela i w sumie nie otrzymałam konkretnych odpowiedzi. Wiem od znajomych :),że coś tam ,,na wódce" kręcili. Niestety sama nie byłam więc nie mogę stwiedzić czy to prawda. Co do Amadeusa to jest rewelacyjny.
|
|
w tej chwili to juz Belfor a nie Baranowski
|
|
było pozabierac swoim babciom komórki to by nie wygral ten dzieciak.. cala polska
|
|
dobrre. ty adacho2012 będą cie obdzierac ze skory a mnei będą serwowac co najlepsze :)
|
|
TACY SA FANI I FANKI JEZIORKA http://www.youtube.com/watch? v=ICLN9VoIeL0&feature=player_embedded
|
|
znam tylko takie, pies cie jebal, ty kozi synu, z fujara na wierzchu biega po lesie, paszol won, kurka wodna, jeb twoja mac, w k rwe ******, won, wal sie,
|
|
Witajcie, ze względu na fakt, iż część z nas jest doskonałymi matematykami, a część humanistami chciałam zaproponować swoje usługi - tworzenie prac maturalnych. Jestem studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorką i prawdziwą pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Jeżeli potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy - napisz do mnie? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane! Mój nr gg to 8546395 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też przejeżdżałem obok,w sumie dość poważny wypadek,tylko dziwi mnie że akurat w takim miejscu gdzie nie powinno się to zdarzyć,w końcu po coś jest te skrzyżowanie bezkolizyjne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |