Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS i ich sukcesy gospodarcze. |
A Ty co kochanka kacperka jestez ??? Naster
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS i ich sukcesy gospodarcze. |
kto wygra?
|
|
a Pani K to jeszcze w gimanzjum 3 pracuje? chyba ona juz na em eryture poszla
|
|
poczytaj regulamin
|
|
uu Zbychu pakujesz troszkę ? a może się znamy bo moje ziomki tam uczeszczajo Borys-50
|
|
w zadnym wypadku... bardziej obciachowego auta dawno nie widzialem... pewnie komplet dresow z czterema paskami jest w pakiecie z tym autem... stad ta cena
|
|
W wielkim finale walczą: Magda Welc (wokal), Patrycja Malinowska (wokal), Sabina Jeszka (wokal), Me Myself & I (tercet wokalny), Piotr Lisiecki (wokal), Anna Miadzielec i Jacek Tarczyło (taniec sportowy), Kamil Bednarek (wokal), UDS (grupa taneczna), Paweł Ejzenberg (wokal) i Katarzyna Sochacka (wokal).
|
|
kamil:D
|
|
a ptaki ptakom to nazwa druzyny harcerskiej w ktorej jestem. druzynowy jest szefem sztabu wośp. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
MICHALINA JESTEŚ BEZNADZIEJNIE GŁUPIA! DRUGIEJ TAKIEJ IDIOTKI NIE MA W CAŁEJ ŁOMZY
|
|
a ten szary to perski moze?
|
|
jakie wy cioty jestescie ja pierdole... przejezdzalam obok..
|
|
alibaba idź robić penta czeczeskiemu chłopakowi co go masz i jego ziomalom rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Re : szaki1992 Jednak na Twoim miejscu dokładniej zainteresowałbym się tą okolicą -szczególnie od strony oś. Maria ( tam dziś rano widziałem, jak dzieci nosiły na rękach zwierzaczka, ale nie miałem możliwości zatrzymać nie mojego samochodu. No i z tej strony strugi - tu, gdzie jest duża działka ogrodzona poprzecznymi dechami . Obok warsztat stolarski. Myślę, że warto. Ja wiem, co to znaczy utracić futrzaczka .
|
|
Dowiadywałam się w dwóch spółdzielniach. I w jednej i w drugiej powiedzieli mi, że nie opłaca mi się rezygnować z podzielników. Bedą o wiele większe koszta. Jednak gdyby cały blok zrezygnował z podzielników, byłoby to wtedy bardzo korzystne.
|
|
TA DZIEWCZYNA WYGRA NA BANK http://www.break.com/index/terrible-singer-gets-mad-at-autotune-1947526
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |