wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO straszy PiS-em, ale zapomniało, że to właśnie Platforma rządzi od 8 lat !!!

Strach pomyśleć co by było jakby autorowi/autorce tematu przyszło żyć w Kolnie czy Stawiskach... Tam to dopiero bogactwo rozrywek...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO straszy PiS-em, ale zapomniało, że to właśnie Platforma rządzi od 8 lat !!!

bo tu jest taka mentalnosc ludzi...
male miasto...
kluby sa ale tu muzyka lipa tam dzieci sa jeszcze gdzie indziej ktos nasral a drugi rozmazal...
ten tego zna ten z tym sklocony tam jakies pozery stoja przyjdzie banda oszczanych kozakow to sie preza stoja nie dadza przejsc spokojnie, niestety obraz ktory widnieje zostal stworzony przez wszystkich...
przez tych co kozacza przez tych co sie bawia przez tych ktorzy siedza w domach...
ja powiadam wam!!!! TROCHE KULTURY I ZASAD MORALNYCH !!!!

Dobrze napisane kolego. Każdy tu pier.doli, że w Łomży nie ma dobrych klubów czy pubów a co do czego to lezie w weekend Yamy czy Rzymianki i już mu nic wtedy nie przeszkadza... Jak komuś zależy na dobrych klubach to w taryfę i do W-wy. :)

< wieczne im odpoczywanie >

Re: PO straszy PiS-em, ale zapomniało, że to właśnie Platforma rządzi od 8 lat !!!

hahaha 15 minut

sprawa dalej nie rozwionzana pozostaje

bar przy pogotowiu

Wie ktoś z Was do której godziny jest dyskoteka w klubie Milano w Jeziorku
Do której godziny Panie mają wstęp wolny
Oraz ile kosztuje wejściówka
?????????????

http://www.sobotnianoc.pl/klub-Milano-Jeziorko-3220/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

i obsługa też chyba spoko

po prostu Panorama to klasa średnia...

disco

leonczak na hipokratesa. polecam

Wlasnie Cycolina mozesz cos wiecej mi powiedziec o tym KRAV MAGA, tzn. o zajeciach, kiedy macie w jakich grupach i czy osoby, ktore nie mialy z tym stycznosci moga sie zapisac?? Pytam sie, dlatego ze u mnie w szkole jest KRAV MAGA i za 30 h 250 zl sie placu (wlasciwie jest to kurs) i tak pomyslalam zeby sie zapisac, ale skoro mam tutaj na miejscu to bym tu zaczela. Pozatym jak tam jest, gdyz jestem niska i szczupla osoba, ktora nie ma za duzo sily, wiec moze lipa byc :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org