Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo głosowac. |
Trzeba pojechać i samemu zobaczyć jej rozmiary aby dopasować ilość zapraszanych gości. Nie ma większej biedy jak ścisk przy stole lub w tańcu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo głosowac. |
obiecujesz czy straszysz?
|
|
pool zobacz ile osob cie dodalo na naszo klase. impotecie
|
|
poczekam na odpowiedni moment i odejde rudy błazen z druhem
|
|
rozmawiaj , ale to nie ty blokujesz od poczatku wiec rozmawiaj rudy błazen z druhem
|
|
szczebiotko jak Ci minoł dzień bo u mnie nie ciekawie od samego rana wstałem lewo nogą
|
|
Wiesz, 7angelfree, mnie strasznie wkurza, że narzekają na szczebiotkę, jasia czy szymonka, a nie narzekają na tych, co tylko obrażają innych. Ciekawe dlaczego takich postów się nie blokuje? Choćby tematy Milenki dotyczące dentystki. Poziom dyskusji że pożal się Boże, a po szczebiocie czy szymku jadą. Ot hipokryzja agresywnych sztywniaków (uwaga, nie dotyczy to oczywiście wszystkich, co się w tych wątkach wypowiadali)
|
|
domnisoara demolka Widzisz dziś troche za późno ale zaglebie sie w temat.Ale co do poziomu dyskusji co nie których to bez komentarza.Serdecznie pozdawiam Ciebie i Szczebiotke
|
|
zrobie, ale lubie wrecz uwielbiam wybrac odpowiedni moment
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |