czwartek, 07 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent nie chce umorzyć podatków szpitalowi!

Markety ? znowu afera ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent nie chce umorzyć podatków szpitalowi!

Czesław sprawdze jak cos o wyporzycze...

BMW znalazło sie ale rozwalone.

Topole to szkodniki dlatego powycinali topole...

MrS, nie krytykuj tak Uniserwisu. W Twoim temacie którego adres podajesz, nie wszystkie fakty zgadzają się z prawdą.

Pozdrowienia.

mam interenet w tej firmie i jestem bardzo nie zadowolony, na te paramerty co mamy nie powinno być zadnych problemów a jednak są ,coś mi tu " śmierdzi " Mam nadzieje że wezmą sie ,jeśli chcą miec użytkowników i szybko sie poprawią a jak nie to pewnie duża cześc ludzi podziekuje im , tak jak ja.

maciek: jeśli jakieś się nie zgadzają - proszę o konkrety. Napisałem tam bardzo szczegółowo i w 100% zgodnie z prawdą, jak Uniserwis załatwiał reklamację mojego monitora. Mam dziwne wrażenie, że tam pracujesz... Na szczęście mam całą dokumentację mojej reklamacji, więc zainteresowanym mogę przedstawić, jak w Uniserwisie dba się o klienta.

Ja zbyt pochlebnych opinię o uniserwisie też nie słyszałem. A przykład MrS dobitnie świadczy o "profesjonaliźmie" fachowców tam pracujących...

MrS!
Znam te fakty z rozmowy z właścicielem Uniserwisu podczas naprawy mojego telewizora. Zabronił mnie o tym pisać, więc nie mogę podać faktów.
Usłyszałem je w czasie trwana Twojego tematu.

Pozdrowienia.

Zbych

Jakis taki wygiety w bok jest :P

Eeee tam, Cukiereczku, spać będziemy po śmierci...:D

Witam Robaczków łomżyńsko-krakowskich :)!
No no, aleście się rozdyskutowali...
Temacik się tak rozwinął, że nie wiadomo za co się najpierw chwycić...:)

Adamus napisał:

"- czy "tabu" oznacza strach przed powiedzeniem prawdy, bo jeśli nie to czemu jest "tabu"?
Może nie strach, ale niechęć. Każdy ma jakieś tabu, czyli coś, o czym nieprzyjemnie byłoby mu mówić."

Tak, mam niechęć do poruszania pewnych tematów. Może i przyjemnie byłoby o tym mówić :), ale po co? Jeszcze przyjemniej mieć coś TYLKO dla siebie...:). Gdybym uważała inaczej zadzwoniłabym do pani Ewy Drzyzgi wyrażając chęć wystąpienia w jej programie :)).
Zdaniem moim przełamywanie tabu winno wnosić w życie coś dobrego. Np. otwarte rozmawianie o pedofilii ma za zadanie uwrażliwienie społeczeństwa na ten problem i otworzenie oczu na to co się dookoła dzieje coby w przyszłości zapobiec wielu tragediom. A co dobrego może wypłynąć z tego, że przyspożę publice wrażeń opowiadając o swoich intymnych sprawach??

Knee0,
Dzięki za przybliżenie pojęcia - przynajmniej tera wiemy o czym prawimy...:))

---------------------------------------------
Lukasz

BARDZO PROSZĘ O PODANIE POWODÓW, DLA KTÓRYCH CO KILKA DNI, A BYWA, ŻE I CODZIENNIE, PRZETACZANE SĄ WAGONY TAM I Z POWROTEM,
ZAWSZĘ PARĘ MINUT PRZED GODZINĄ 8:00 RANO- W GODZINACH PORANNEGO SZCZYTU, CO POWODUJE ZAKORKOWANIE CAŁEGO SKRZYŻOWANIA PIŁSUDSKIEGO Z AL. LEGIONÓW. ZROBIENIE TEGO GODZINĘ PÓŹNIEJ USPRAWNIŁOBY RUCH NA SKRZYŻOWANIU ORAZ OSZCZĘDZIŁO KOLEJARZOM JEDNOZNACZNYCH SPOJRZEŃ I EPITETÓW.
PRZYPOMINAM WŁODARZOM MIASTA, ŻE NA UL. PIŁSUDSKIEGO PONIŻEJ AL. LEGIONÓW, ZNAJDUJĄ SIĘ PRAKTYCZNIE SAME ZAKŁADY PRACY, A
8:OO TO GODZINA ROZPOCZĘCIA PRACY WIĘKSZOŚCI FIRM TAM SIĘ ZNAJDUJĄCYCH. CZY TAK TRUDNO POMYŚLEĆ O UŁATWIENIU ŻYCIA INNYM
BĄDŹ CO BĄDŹ WYBORCOM.

Tu potwierdzam. Bez sensu rozplanowane to wszystko...
A przecież ludzie nie tylko dojeżdzają do pracy, ale i do WSA.

I bardzo dobrze !!!

Ciekaw jestem co taka dziewczynka zrobi jak jej guma pęknie, a pod ręką nie będzie farmaceutycznego "blokera", albo nie zadziała.
Ew. co zrobi z grzybkiem, krętkiem bladym, czy innym HIVem. Co z nimi zrobią niczego nieświadomi panowie (chłopcy (sic!) )?

Życzę dużo zabawy i jeszcze więcej rozsądku!

.

Pociągi w Łomży są niepotrzebne. Tory w Łomży nie są strasznie obciążone ruchem - te ich pokazy osiągnięć kolejnictwa i nowoczesnego taboru w godzinach szczytu (przy remoncie Al. Legionów Piłsudskiego jest jedną z najważniejszych dróg) akurat w Łomży są delikatnie mówiąc nie na miejscu.

Co potrafi kolej przecież wiemy - potrafi trzymać wartościowy teren w środku miasta i pomachać szlabanami o takiej porze, żeby jak najwięcej ludzi zauważyło ich obecność. Wybudować sensownego połączenia do Łomży i dalej na północ nie potrafiła.

Co prawda tory w Łomży nie są potrzebne ale potrzebne są tereny na których leżą tory. Przeładunek węgla może się odbywać np. w Konarzycach. A na miescu torów dałoby się w miarę bezproblemowo wybudować kolejną nitkę Al.Legionów, wykorzystać na inne, potrzebne miastu cele lub ew. po prostu sprzedać i zarobić.

Posty, których JEDYNYM CELEM JEST KOPIOWANIE ARTYKULOW PRASOWYCH lub reklama - będą kasowane

LET'S THINK ABOUT IT !!!!

Ptysiu jak jeszcze pare razy zmienia zasady zanim Ty bedziesz mial mature to mozesz byc i Ty :))

Ja jak narazie jestem dobrej mysli. Moze bez rewelacji ale zdac powinnam :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

hmm.... smoczyca może chŁopcy myślą tylko o pączkach .. hahaha <LoL>

Ale tak na poważnie nie każdemu chodzi o to żeby ją przelecieć i zostawić ...
Można przelecieć ale nadal ją kochać i takie inne ... :-)

Jak to oglądałam to myślałam sobie : "Jaki wstyd!" Ludzie, czy my Polacy naprawde pogłupieliśmy, przecież z całym szacunkiem mamy naszych własnych polskich Cyganów nie musieliśmy wysyłać tego który pochodzi z Syberii jak chcieliśmy żeby repezentował nas w Euowizjii ktoś o cygańskich korzeniach. I byłoby napewno lepiej bo przynajmniej to ktoś od nas, a nie facet który nawet nie ma obwatelstwa polskiego, zgroza....

Ja wiem coś na ten temat bo strone nietak dawno patrzylem i pisaŁo

Nic za free.

don-key

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org