Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaproszenie |
lauracrow1 zapomniał(a) dodać, że oczywiście głupotą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaproszenie |
Aby inne debile miały co czytać i odpisywać.
|
|
Jak pies nie ma co robic to lize sie po J...kach. Dla tego sa takie tematy
|
|
Ciebie się brzydzę, wina nie pijam a i wolę fortepian.
|
|
poza tym lubię ten pub
|
|
Treść jest ukryta
|
|
karczma Roginski. Zabielaki to koty za wasze opinie mozna zostac podrapany
|
|
Hmmmm trudno zrelacjonować 4 godzinne prezentacje i dyskusję :). Co do szczegółów to odsyłam do plików na końcu artykułu na stronie http://gddkia.gov.pl/article/8140/s-61-specjalisci-o-koncepcji-nowej-drogi-ekspresowej-na-podlasiu/ Jeśli masz szczegółowe pytania to do projektantów się zwróć, lub tutaj się postaram coś opisać ale zapytaj konkretnie. Naster
|
|
Nie w Łomży, pierwszy byś został przejechany.
|
|
jak ulgowy 14 to normalny 28 no i jeszcze jakąś flaszkę treba wziąść i gumę do żucia to się troszkę uzbiera i wyjdzie z 60. Naster
|
|
7angelfree słuszna uwaga. Byłem na weselu w Dworze Rogiński.Jedzenie słabe.Obsługa słaba(być może ,że było to jedne z pierwszych wesel).Pomieszczenie z świeżyzną,samogonką i zimnym piwkem chyba jedyne co im się udało. Karczma Rogiński według ostatnich plotek bardzo zaniżyła loty. Osobiście nigdy tam nie byłem więc nie skomentuje.
|
|
Po 20 kieliszkach wszystko mi sie podoba jedzenie bylem tu i tam standart. schabowy rozklepany wiecej bulki tartej niz miesa.Standart bylem w tam tym roku w kiepskim tanim hotelu to samo jadlem.To samo ceny duze a jedzenie kiepskie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |