Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rafał Ziemkiewicz o B.Szydło |
w Łomży nie ma takich sklepów, bo to jest przestępstwo he he he:) na pewno, ktoś Ci napisze gdzie.... ha ha ha i jeszcze dokładny adres ;))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rafał Ziemkiewicz o B.Szydło |
Wódka lepsza jest od chleba bo gryzc nie trzeba :-)
|
|
Tempa pało Nawet nie potrafisz rozszyfrować nicku. H0j moja miła gdzie jesteś ?
|
|
kolegów, koleżanek nie masz ?:) nie wolno ! :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Przed ślubem: Ona: Ciao Janko, On: No nareszcie, już tak długo czekam! Ona: Może chcesz żebym poszła? On: NIE! Co ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona: Kochasz mnie? On: Oczywiście. O każdej porze dnia i nocy! Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On: NIE! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona: Chcesz mnie pocałować? On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji ! Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On: Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem! Ona: Czy mogę ci zaufać? On: Tak. Ona: Kochanie... dwadzieścia lat po ślubie: czytaj jeszcze raz, ale od dołu...
|
|
jak stukniesz banknotem np.o stol i rydzykowi spadna okulary to na 100 procent falszywka
|
|
masz problem ?
|
|
mam pytanie ile trzeba zaplacic za obejrzenie filmu harry potter i insygnia smierci w kine milenium w łomża??????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |