Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOŁAKOWSKI ? Na kogo głosować ? |
Byłam pracownikiem intermedia czyli telefonia stacjonarna Dialog teraz firma mieści się w Łomży BIURO TELEFONII DIALOG ZNAJDUJE SIĘ NA ULICY WOJSKA POLSKIEGO.... TAM GDZIE SĄ REKLAMY DIALOGU.. ZA MIESIĄC PRACY MOJA WYPŁATA WYNIOSŁA NIE CAŁE 100ZŁ. I TE 100ZŁ BYŁO WYPŁACONE PO MOICH LICZNYCH TELEFONACH MEILACH DO NIBY SZEFA TEJ FIRMY I ZOSTAŁO ZAPŁACONE PO 2 MIESIĄCACH .W TEJ FIRMIE PRACOWAŁAM W WAKACJE A TERAZ MAMY PRAWIE MIESIĄC GRUDZIEŃ I DALEJ NIE OTRZYMAŁAM NALEŻNYCH MI PIENIĘDZY KTÓRE OCZYWIŚCIE MIAŁAM DOSTAĆ.NA ROZMOWIE O PRACE BYŁA ROZMOWA O DUŻEJ STAWCE ZA PODPISANA UMOWĘ WIĘC CHĘTNIE PODJĘŁAM PRACE MIAŁAM SPORO UMÓW ALE DO DZIŚ NIE WIDZĘ PIENIĘDZY ZA NIE.ZE STRONY FIRMY CZUJE SIĘ OSZUKANA PONIEWAŻ JUŻ OD POCZĄTKU MUSIAŁAM NALEGAĆ DO WYPŁATY PIENIĘDZY ALE NAWET NIE MACIE POJĘCIA Z JAKIMI TEKSTAMI BYŁAM ODSYŁANA W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI.O FIRMIE I JAK ZDOBYWA KLIENTÓW JESZCZE NAPISZE NA PEWNO A TO BĘDZIE DLA WAS CIEKAWE.WIĘC CZEKAJCIE NIEBAWEM NAPISZE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOŁAKOWSKI ? Na kogo głosować ? |
dla chłopaka na gwiazdke KOK - Komitet Obrony Koryta
|
|
hehe chyba by głupi nie zauwarzyl ze to fałszywy !!!!!!!!!!!!! a zreszto mój sąsiad mówi żeto łatwo poznać on wiele razy mial takie akcje na taksówce to często ludzie z poza Łomzy niepewni tacy nerwowi i to od razu jest na twarzy widoczne że to jakiś przekręt
|
|
wtakim razie odwiedź temat o Desperados apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
co dzis wieczorem robicie ? jakies propozycje Grzegorz
|
|
konrad, nie ja widzę problem, tylko na tym forum Ty go nie widzisz! Ja ludziom pieniędzy nie żałuję, ale niech zarobią je uczciwie. Moje przykłady, co się robi z boiskiem piłkarskim wszędzie, a co się robi w Łomży po meczu do Ciebie nie docierają. Trudno. Żyj sobie w Swoim świecie. Niech Inni za nic nie robienie mają więcej kasy niż Ty za ciężką pracę. Dodam że naszej kasy, z naszych podatków... - ![]()
|
|
Przeapraszam, źle wkleiłem :) http://img34.imageshack.us/img34/4362/polityka.jpg[/mig]
|
|
zapraszam !!! ![]()
|
|
koniwi obcielo dupe? dlaczego ? czy koniwi jest wybrakowany? http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
zadzwoń do kina i po sprawie
|
|
Zajrzyj tutaj: http://www.kino-millenium.pl/rep1.html I ruszaj trochę głową, myślenie czasami jest pożyteczne... Pozdrawiam.
|
|
Może wtedy władze by się zastanowiły i mniej rond budowały?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |