Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński o wiecach - kto by pomyślał |
No to ja się nie wbiję ;/ bo nie mm dowodu (kurdee!!) To nic zostają zawsze jakieś znajomości ;DD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński o wiecach - kto by pomyślał |
brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki calowac chce
|
|
Propozycja dla pracodawców jest taka aby dostosować się do rezolucji UE i zwiększyć minimalną płacę do 2000 tyś złotych netto!A co za tym idzie? Większe płace to większe obroty w handlu następnie większa produkcja a więc wzrost zatrudnienia i więcej podatku dla budżetu państwa a więc korzystają wszyscy!Więc jak widać niskie płace bardzo szkodzą społeczeństwu!Tak więc drodzy pracodawcy podniesienie płac na pewno wam pomoże w biznesie!
|
|
Bez CIEBIE... nawet kolor nieba nie jest błękitny tak... jak trzeba. Ptaki śpiewają nie tak ładnie i smutek słońcu ciepło kradnie. Bez CIEBIE... cieszy mniej muzyka, nawet rytm tanga- lub walczyka ma aranżację... nazbyt skąpą. A serce jest… zwyczajną pompą. Lecz kiedy jesteś... oczy TWOJE jaśnieją dobrem i spokojem. A świat pięknieje tak skutecznie, że aż chciało by się żyć ...W I E C Z N I E...
|
|
Mam do sprzdania trszke czesci do sprawego laptopa, i nowiutki toner.Allegro uwazam za przezytek,moz eforumowiecze podpwoiedza czy w okolicach Łomzy sa tego typu Komisy itp instytucje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |