Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
18.10. !!! Nie pomylcie się :) |
nieeeeeeeeee:P oj chyba nie ta asia ci po glowie chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 18.10. !!! Nie pomylcie się :) |
butelki i puszki tez zbieracie?:P na jaki to konkurs>??
|
|
A to może i ja się załapię ???? W gromadzie weselej i przyjemniej :):):):):)
|
|
kapsla moge wrzucic, nie jestem taka, na ile osob ta impreza?
|
|
Amnesia 320 zł od pary.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na konsultacjach społecznych z mieszkańcami było mówione, że wyburzenia po stronie wschodniej Łomży będą dotyczyły w większości starszych budynków gospodarczych. Liczba budynków jest większa ale koszt rekompensaty mniejszy. Nie siej paniki tylko jutro jedź do Białegostoku i zapoznaj się z szczegółami propozycji. Nie strasz też wyburzeniami jakby to był koniec świata, każdy otrzyma stosowaną zapłatę za przejęte grunty i budynki i będzie mógł sobie kupić podobne nieruchomości w innym miejscu. Ludzie budowa takiej drogi przyniesie Łomży wiele pozytywnych zmian. Zobaczcie ile firm się buduje przy drodze Białystok Warszawa. A tu będziemy mieli drogę międzynarodową! Wtedy przedsiębiorcy sami będą się tu pchali i nie potrzebna będzie żadna strefa ekonomiczna. Jeśli masz ziemię przy planowanej trasie to tylko zazdrościć wzrostu ceny działki po rozpoczęciu budowy.
|
|
Sporo moich znajomych chodzi do Rusalki, szczegolnie na henne, ale i depilacje brwi sobie chwala
|
|
ja chodzę do "nicolle" na dmowskiego
|
|
Witam. Moze ma ktos do odsprzedania jakies roslinki do akwarium w rozsadnej cenie?:) ( albo do oddania;p)
|
|
... byl na forum moze kilkanascie niut?? Administrator czy mozesz mi to wyjasnic?
|
|
a kto pija takie siki ? chyba tylko studenciki oderwani z mamusiego cycula, co dopiero świat przed nimi się otwiera po wypiciu desperadosa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |