Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I jest, o to on. mój idol - Antoni Maciarewicz |
bo to grzech sluchac takich....roznych , to forum jest jednym z dbajacych o swoja twarz, a nawet jak wpadnie czasami jakas muzyczka do uszka to jeszcze wiekszy grzech, i grzech , grzech grzech , do czego to podobne, TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I jest, o to on. mój idol - Antoni Maciarewicz |
Witam wszystkich z Łomża Team 4x4 Chciałam zaprosić na Rajd - Andrzejki 4x4 Mazury Garbate - Olecko więcej na www.hotelolecko.pl W skrócie Ściana Wschodnia Team (DArek,Zibim,Piotr) organizuje rajd Andrzejkowy 27.22.2010 Pojazdówka po pięknych mazurskich terenach. Rajd zakończony Imprezą Andrzejkową w bazie.Hotel Olecko*** Mamy już 15 załóg.Czekamy na Was. Zapraszam zianteresowanych na stronę www.hotelolecko.pl Kontakt 504 019 329 609 319 300 Patrycja
|
|
Witam wszystkich z Łomża Team 4x4 Chciałam zaprosić na Rajd - Andrzejki 4x4 Mazury Garbate - Olecko więcej na www.hotelolecko.pl W skrócie Ściana Wschodnia Team (DArek,Zibim,Piotr) organizuje rajd Andrzejkowy 27.22.2010 Pojazdówka po pięknych mazurskich terenach. Rajd zakończony Imprezą Andrzejkową w bazie.Hotel Olecko*** Mamy już 15 załóg.Czekamy na Was. Zapraszam zianteresowanych na stronę www.hotelolecko.pl Kontakt 504 019 329 609 319 300 Patrycja
|
|
nie martw sie profesor nie jestem za młoda..... a ten robins ile bierze za noc??
|
|
a jeszcze www.boss.pl
|
|
acha wszystkie grają z playbacku
|
|
szczebiotka Ja Ci o chlebie a Ty o niebie z kulturka ja Ci zadaje pytanie a ty nie odpowiadasz? A co do muzyki znasz to? http://www.youtube.com/results?search_query=chase+%26+status+plan+b Jungle is Massive
|
|
Ze swej strony proponuję Tool, Slipknot, Korn lub Type-O-Negative. Po śmierci pana Petera Steele`a z pewnością obniżyli gaże.
|
|
Kanion Makler Wars Brutal Pani Walewska - to są marki.
|
|
Wybierzmy mniejsze zło. Ale ten wybór jest jednym z trudniejszych.
|
|
Mafia czeczeńska opanowała mass media naszego kraju. Zapewne szantażem i korupcją. Stąd też cenzura i selekcja informacji.
|
|
Jak to w końcu z tym klubem - palenie jest akceptowane czy nie. Bo nie wiem czy brać papierosy na imprezę karaoke na którą zaprosili mnie znajomi.
|
|
Parówki w pory ? Ktoś tu za dużo spędza czasu w oparach i stąd te nieciekawe konotacje.
|
|
Nauka gry w hokeja to by było coś :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
www.amor.pl- zajebisty wokal!
|
|
dziękuje TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Hmm Doktor od cipki bada cipkę. Jak łapie za cycki to molestuje. Rozumując twoim tokiem lekarz pierwszego kontaktu powinien wycinać migdałki bo każe otwierać buzię.
|
|
Ja też mam pytanie Ile pali średnio na 100km Tarpan, rocznik 1990, 2500 Diesel, napęd na tył, skręcając w lewo na żużlówce w Śniadowie. Dodam, że typ nadwozia pickup, kolor zielony. Kierowca jedzie sam, ma na imię Andrzej, paka jest pusta.
|
|
mam na imie janek ,jezdze oplem vectrom ,mam w nim truskafkowy zapach jakiego koloru jest muj opel ?
|
|
Polecam odwiedzić czytelnie- Uniwerek w Białym wydział prawa:) niestety w Łomży ciężko znaleźć literaturę prawniczą...
|
|
Jak przez ostatnia kadencje sie nie wykazal brak szans na poprawe w nowej to typowy leniuszek vel dyzma. Dajac mu kolejna szanse odbieracie szanse gminie na rozwój, wszystkie ida do przodu oprócz Łomży z uporem maniaka snuje swoje wielkie wizje ktore np. w zawadach zaowocowały 2 dni przed wyborami postawieniem 4 lamp ! oby tak dalej ... gaz czy kanalizacja w 2070.
|
|
Rezczywiście tak wielka odległość z Kolna do Łomży że Twój budżet zostanie niesamowicie obciążony
|
|
Niech "y" szukaną próbą; wykonam bilans złota (przed i po zmieszaniu - stopieniu): 480*y=0800*(480+45) y=420:480=0,875 Odp.: szukana próba wynosi 875 . Nie pytaj się peowców , oni nawet nie umieją obliczyć co znaczy dodatni wzrost gospodarczy a 200 mld długu publicznego ;)
|
|
a ja słyszałem, że pisowcy to najwięcej o długu i jak go "nabijać":)
|
|
ee nikt kororu nie zgat
|
|
jedzenie ok, ale nie rarytas, wszystko w miarę schludne,tylk0 te "obejście".....,niedaleko obora......... na zewnątrz od czasu do czasu zalatuje krowianą..... na mnie dobre wrażenie wywarła karczma - swojskie jedzenie - szwedzki stół, można w spokoju usiąść, porozmawiać, pan Rogiński miły facet, nalewa osobiście samogon dla "szukających mocnych wrażeń"!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a jakies namiary na ten zespół??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |