Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gmina Lomza |
m1ch4lina taak ma kompleksy Tak właśnie co tam jest może na części przez net bardziej się opłaci Pozdrawiam Kultura na forum to podstawa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gmina Lomza |
mam do sprzedania grafike ati radeon 4890 1GB na gwarancji jeszcze 14miesiecy 400zł
|
|
Reymonta z tyłu sklepu Grand Market.
|
|
Dziękuję Wam za mądre odpowiedzi i rady ;) Prawdę mówiąc zaraz spodziewałam się złośliwych uwag i komentarzy a jednak się rozczarowałam, miło rozczarowałam :*
|
|
to już pewne bo TESCO podpisało umowę z Echo na dzierżawę w Venedzie
|
|
kpiny, jeszcze jedno miejsce do wydawania pieniedzy,namawiania na bezsensowne zakupy, stymulowanie oglupialego przez reklamy czlowieka na niepotrzebne w zyciu codziennym wydatki, kpiny , nonsens sami swoi
|
|
i pamiętajcie nie dajcie się otumanić jak nie wygra Czerniawski poczekamy 4 latka znowu
|
|
Po pierwsze Galeria jest konkurencją dla radnych lokalnych biznesmenów stąd tyle lat oporu jest to po prostu realne zagrożenie i poważna konkurencja której większość nie podoła. Bilans zysków z zatrudnienia i podatków jakie przyniesie powstanie galerii jest niczym z korzyści jakie przynosi handlowiec-biznesmen zasiadający w radzie miasta. Po otwarciu galerii handel na "starówce" podupadnie i zostanie pustynia do której przyczynili się ludzie z ratusza oraz facet z Sadowej który jak się okazuje organizuje życie i czas mieszkańcom Łomży.
|
|
to by był tzw konflikt interesów
|
|
nowe miejsca pracy?ile tam moze pracowac osob, 50-100?smiech. sami swoi
|
|
niech nie będzie niczego Konon Patryk
|
|
chyba nie jest wystarczajaco zimno? istnieje ryzyko ,ze nawierzchnia skruszy sie, a bez mrozu nici
|
|
www.perfumeriaparyska.pl tam mozesz kupic wszystko w tym sklepie internetowym.Pozatym maja oni tez punkt na Mazowieckiej.
|
|
WYNAJMIJ ADWOKATA POLECAM PANA TADEUSZA JEMIELITĘ Z SYNAMI NAJLEPSI W ŁOMŻY UL.NIEMCEWICZA 12M37 POLECAM KONKRETNY KOLEŚ I DUŻO NIE BIERZE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |