środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
18 Październik !!!!!!!

SPEED ASG- www.speedasg.aq.pl. Polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 18 Październik !!!!!!!

Co sądzicie o firmie Bitt produkującej meble z Kupisk Starych?

u gierlowskiego sprawdzales?

jestem wyszczekany i skąd wiesz czy mam swoje zdanie.
trzeba umieć zająć się własną dupą a nie liczyć na innych, że coś zmienią.
całe szczęście, że nie jestem zależny od tego kto rządzi Łomżą.
zwiedziłem kawałek świata (nie zbierałem truskawek) i wiem, że tutaj nadal jest komuna.
płacę podatki i zależy mi już tylko na tym, żeby ktoś tego nie rozpierdalał na nowe biurka i premie za nic.
ale najwięcej mają do powiedzenia ci, co zarabiają nic, jeszcze mniejsze podatki płacą a chcą nie wiadomo czego.

kiedyś byłem za pisem, za dużymi świadczeniami socjalnymi. ale już wiem, że jest dobór naturalny. a największym przeciwnikiem to jestem bezpłatnej edukacji wyższej (jak ktoś chce się uczyć to ma porządne stypendium a nie wszyscy chleją). niedouczona hołota pcha się na uczelnie, poziom jest zaniżany a potem sami 'mondrzy' wychodzą i cwaniakują

Czy to nie będzie przypadkiem pozostałość lub następstwo Home Pine? :P

Kołakowski to kołek PRL-owski, nic nie zrobil dla lomzy, a ty marciek przestan *******... ze tyle narobil, przez expertow zostala wytyczona via baltica przechodzaca przez lomze i tylko duzo piedol... a malo robi. Czerniawski - przyczynil sie do powstania szpitala, gdzie teraz takie mocherety jak ty sie lecza , a takze byl zalozycielem wyzszych uczelni w Łomży i to sa fakty tępy łbie. a ten twoj kolek tak naprwde to nic absolutnie nie zrobil, ja nie jestem ani za jednym ani za drugim , ale jesli mialbym wybrac to na kogos kto przyczynil sie do rozwoju naszego miasta a nie prlowca (ogrodnika). Uwazam ze jezeli kolek wygra to bedzie jeszcze gorzej jak za brzezinskiego (chociaz nie wiem czy jeszcze gorzej moze byc :)). Pozdrawiam mochery pisowskie . rydzyk i kaczor zrobili wam pranie mozgow

Współczesna i wiadomo dlaczego takie bzdury piszą:)

Zapomniałem napisać, że ilość zużytych punktów zależy od temperatury na zewnątrz. Im temperatura na zewnątrz jest niższa, automatycznie obserwuję większe zużycie ciepła. Z moich obserwacji wynika, że nie zarobimy na dopłaty do CO za obecny sezon grzewczy. Strach wogóle do tego g...a się dotykać, a mieszkania cuchną wilgocią, grzybem. Ciekawe, kto pokryje koszty remontu. Jakiś czas wstecz w TV kablowej przedstawiciel zarządu SM perspektywa informował, że za zniszczone lokale mieszkalne odpowiadają lokatorzy. To pytam, w jaki sposób dbać o te lokale?

budowa duzej galerii spowoduje powolna smierc pozostalej czesci lomzy,

zagrożeniem dla handlarzy z rady miasta była budowa galerii dlatego skutecznie blokowali 11 lat jej budowę.

Po otwarciu galerii spadnie sprzedaży ziemi ogrodowej czy doniczek w pewnych sklepach i w tym jest problem.

to te osoby opuszcza lomze i pojada w swiat za chlebem, malo to takich co tak zrobilo?

na pewno bedzie sie podlizywal i wchodzil w du pe co poniektorym aby go utrzymac nie..,
pytanie
komu opyli swoje produkty jak wszystka mlodziez prorokujaca przyszlosc nowych pokolen, wyjedzie z lomzy?

te foto dla tych co za dużo chyba staffu zjarali myśląc że blokada galerii przynosi korzyści dla miasta

ok

Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.

raczej nie poczekam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org