Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabrał ze sobą nawet żyrandol |
spoko uczelnia ;p ja tu studiuje zaocznie na pedagogice res. licencjat robię na miejscu a później i tak magisterka w jakimś poważniejszym miejscu, wiadomo:) Ci co się tu tak znają to zapewne nigdy nie mieli do czynienia z tą właśnie uczelnią.Wykładają tu doktorzy i profesorowie z Uniwerka w Białym, z Wawy przyjeżdżają itd. także polecam ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabrał ze sobą nawet żyrandol |
Ja też studiuje w Jańkim i nie narzekam, tutaj tylko licencjata zrobisz a magisterke już w Białym albo Wawie. Co do stypendium to socjalne płacą zależnie od dochodu jaki wykażesz, ale np. w tym roku nie mógł przekroczyć 602 zł netto na osobę w rodzinie, im niższa kwota tym stypendium wyższe, najmniej płacą 50 zł a najwięcej 200 lub 300, nie wiem jak to w tym roku, zależy ile kasy mają z Unii na stypendia i zalezy ile osób się zglosi, a z naukowym jes tak, ze najmniej płacą 300 zł za średnią 4,7, za 4,8 400 zł a od 4,9 płacą 500 i to jest najwyższa kwota, a miesięcznie studia kosztują 290 zł więc jak ktoś ma oceny dobre to na szkole zarabia :) A co do wykładowców to faktycznie są to osoby z Białego, Wwy, Lublina i innych miast i są to naprawde dobrzy wykładowcy, profesorowie nieraz znani nie tylko na uczelniach
|
|
Wiadomo na kogo głosować aby być jak najdalej od spisku i czarnogrodu. Wybierzmy mniejsze zło!
|
|
Witam jeśli byłbyś zainteresowany mam taką matę jest nowa bo moje dziecko nie chciało na niej tańczyć tylko pudełko jest lekko rozerwne> Pozdrawiam
|
|
ej gdzie można kupić szalik bo cos słyszałem że na krótkiej nie ma
|
|
mniemam że tylko w Łomży znajdą się osoby które da się nabrać na taką "sprytną" promocję
|
|
nie kupuj nigdy na allegro . . . to moja rada . a co do maty na Bernatowicza . a . b . c . d . e . f . g . h . j . k . l ...... nudzi mi się :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kot już w kotłowni dawno
|
|
twój post ma charakter komercyjny. pisz na temat bo posypio się bany,
|
|
RURE se kup a nie mate
|
|
jak w Łomży to tylko w konarzycach DiDi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
za takie sadzonki to cie wsadzo ! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a za dwiescie zl oddasz??
|
|
potrzebna nawigacja własna
|
|
ja mam jaja nie musze sobie ich robić:) MOWIE POWAZNIE : nie znam goscia dawno przyjechałeś ??/
|
|
Jeśli wygra Kołakowski, zostanie wtedy takim drugim Jarusiem a intelekt naszego społeczeństwa sprowadzi się do intelektu moherowych beretów.
|
|
kriss0908 Jak mądra dziewczyna i rozsądna to nic z tego. Szmal z nowu koło nosa ci sie pokaże dasz jej kopniaka.Śmieszny mały materialista. kriss0908 Chyba piszesz jakiś scenariusz do brazylijskiego serialu? Bądź facetem i powiedz jej że jesteś z nią tylko dla kasy ! Boisz sie utraty kaski! Wstajesz z rana i patrzysz w lustro nie widzisz swini przed sobą. Daj tamtej spokój bo nie jesteś jej wart.
|
|
trzepaka !najlepiej jak by było to auto odkryte -np. takie do przewozu okien zainteresowane osoby zapraszam ( transport 10 km od Łomży )do busa raczej nie wejdzie !
|
|
dziekuje za nowe chodniki, i tylko to ciekawe ile na nich mozna bedzie chodzic? powodzenia
|
|
Raczej nie dowiesz się dużo na temat tej firmy wśród osób na forum... Ogólnie firma ciekawa, rozwojowa. ALE: Zależy jakie stanowisko sobie tam wymarzyłaś... jeśli związane z programowaniem, tworzeniem stron www - to ok, ale wydaje mi się, że ItC tez myślą o wejściu w sektor telemarketingu... a to już gorzej (dla pracowników oczywiście, nie pracodawców) pzdr moebius
|
|
tak mam nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ikea ma wszystko drogie i paskudne. Mogę zagłosować na Biedronkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |