Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent ciemnogrodu |
ok wszystkich ale jak bym chciała na studiach dalej uczyć sie rozyjskiego to tez na wszystkich?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent ciemnogrodu |
to chyba ty w wieku 28 lat zalozylas es rodzine? tylko po co?
|
|
tez tak slyszalam:D przed przecen nuty chcialam sobie kupic za 150 a byly potem przecenione ze 190 na 150 zal zal zal!
|
|
owce możesz kupić w niedziele na rynku, tam gdzie sprzedają gołębie kury itp. ostatnio zdarzało się że były i owce
|
|
Niestety znow w II turze bedzie wybor za mniejszym zlem. Ktos tam wspominal jak Kolakowski walczy za VIA Baltica? Tak, pojawia sie tam gdzie ktos inny zainicjuje wazne wydarzenie, zeby pokazac sie publice, a jego jedynym dzialaniem w "kierunku Via Baltica" bylo wybudowanie kawalka autostrady na Szosie Zambrowskiej za 5mln zl!!! Jakze przydatna inwestycja!!! Dobrze ze przed tymi wyborami nie mial mozliwosci wywalic milionow w bloto. Czerniawski? Oczywiscie jak wspomnialem - mniejsze zlo i tyle :( Karteczek na piwo i papierosy na pewno nie bedzie, bo to raczej nie na tym szczeblu zapadaja takie decyzje. Jestem zdania ze im dalej od PiSu tym bardziej do przodu pojdziemy.
|
|
:P
|
|
Fani ŁKS-u łączmy się
|
|
nudno :/
|
|
Hej interesują mnie wasze opinie o szkole Jańskiego w Łomży? Jakie macie zdanie na jej temat i czy po np pedagogice w tej szkole można znaleźć pracę?? Aha i czy wiecie może jakie dają stypendia socjalne i naukowe? Interesują mnie kwoty.. I czy płacą na czas????? Pozdrawiam alusek
|
|
nie
|
|
dotychczasowy burmistrz
|
|
Ludzie olejcie jakieś jańskie i inne śmieszne agrobiznesy, kto po tych pseudo szkołach znajdzie pracę bez znajomości? Jeśli studiować to tylko na uczelniach państwowych, w przypadku facetów najlepsza jest politechnika i kierunki typu budownictwo, elektrotechnika, budowa maszyn, po tym pracę można znaleźć bez problemu. Dziwią mnie ludzie wybierający tak archaiczne i bez przyszłościowe kierunki typu administracja, zarządzanie i inne marketingi. Pracę w urzędzie w takiej Łomży i tak prędzej dostanie osoba która skończy agrobiznes, ale ma ciocię albo wujka w urzędzie, niż osoba po uczelni renomowanej, znam osobiście takie przypadki.
|
|
niech mu bedzie i dzisiaj na chwale pa
|
|
a jezeli za póżno..nie wybaczę sobie
|
|
Czerniawski NA PREZYDENTA
|
|
;))) co tam urbi et orbi ![]()
|
|
W sportowym na Bernatowicza, na allegro ;) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Hej wiecie moze gdzie jest sklep komuterowy który skupuje częsci do komputerów?
|
|
witam wszystkich Łomżyniaków :) jestem nowa na forum. Mam pytanie odnośnie firmy it card. Czy ktoś z Was może coś o niej słyszał? myślę bowie o zatrudnieniu się w niej
|
|
marnie tam Ma zowsze Łomża
|
|
w twojej du pie pazico ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
agdzie ten basen ma być ten drugi?
|
|
wiem co masz na myśli, ale nie mam zamiaru robić tej firmie reklamy, chce się po prostu dowiedzieć czy jest sens się tam zatrudniać, bo ile mi wiadomo jest już w Łomży jedna firma z ul. poznańskiej, która nie ma zbyt dobrej opinii. Nie chcę po prostu trafić w jakieś bagno. urbi et orbi ![]()
|
|
pytam poważnie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
okej rozumiem. warunkowo nie zamykam. prosimy o opinie i pomoc z forum urbi et orbi ![]()
|
|
chesapeake jak to gubi się w mieście? instruktor i łomży nie zna ?!
|
|
Ale mochery i tak tego nie rozumują więc poprostu dużo młodych musi iść na wybory jeszcze raz :) mój kandydat nie przeszedł ale zagłosuje na mniejsze zło :P
|
|
i tak powinna zrobić większość i tak pewnie zrobi ...oby
|
|
chesapeake czy tylko jedno chodzi po tej głowie?
|
|
po co ci 3 wojna http://www.youtube.com/watch?v=MTaSkDVz9CU http://www.sekretyameryki.com/?p=4931
|
|
buda dla szczebiotki, bo tylko tam jest Twoje zdjęcie.... ja się zastanawiam jak można być taką idiotką żeby pisać takie głupoty i psuć fajny klimat na forum.... jesteś jak wrzód na dupie....
|
|
:) sorki
|
|
no ale DUNHILL PURSUIT http://www.ceneo.pl/412031 też od 69zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |