piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO to partacze i nieudacznicy

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO to partacze i nieudacznicy

W lomzynskim szpitalu jest niestety jak jest nikt nie bierze nikogo powaznie takie mialem wrazenie gdy z polamana glowa przyjeli mnie na rehabilitacje gdzie powiniwnem zostac przyjety na neurologie, niestety pani przeczytala gdzies tam "rehabilitacja po leczeniu" i stwierdzila z ejuz jestem poleczony i teraz musze sie rehabilitowac, nie raczono nawet zasiegnac opini tamtejszego neurologa ...
Bardzo przykro mi z powodu smierci tego dziecka:(

Co powiecie o ochronie w tym sklepie ?

tak to zła kobieta która innych tez krzywdziła a potworem jest bo nie szanuje nikogo ,wymusza wszystko i robi tak aby ona była zawsze ta nie winna,ma kase i ja jestem za bardzo połączony z tą kasą z nią by samodzielnie odejść od niej choc sercem jestem z inną ,jest wspaniałą ciepła i wyrozumiałą osobą i tracę ją przez potwora

Nie ma co, w zajebistym towarzystwie się obracasz....a jedna z wymienionych przez Ciebie Pań to zapewne Twoja matka?

...jeśli o mnie chodzi to wcale nie podzielam Twojego zdania.
1) Jedna, czy kilka osób nie świadczy o tym, że wszyscy są tacy
2) Narzekać łatwo, ciężej dostrzec pozytywy
3) Jeśli o mnie chodzi to zdecydowana większość moim znajomych, przyjaciół to normalne, zdrowe i porządnie prowadzące się osoby (większość bo nie wszyscy- ale po prostu ja trzymam z tymi normalnymi)
4) Trochę razi mnie Twoja wypowiedź, wyceniasz wartość kobiety i traktujesz ją jak rzecz, kim Ty jesteś i na ile cenisz siebie??
5) Mogę wymienić mnóstwo kobiet z każdego przedziału wiekowego który podałeś i niestety kolego ale ich biografie i tryb życia jest zupełnie inny niż nam przedstawiłeś...
6) Chyba nie mogłeś ostatnio trafić na taką "tanią" albo trafiłeś i powiedziała że z Tobą to i za dobrą dopłatą nie chcę, więc próbujesz poniżyć i splugawić GODNOŚĆ Kobiety- po Twojej wypowiedzi krótki wniosek puki nie dorośniesz i nie nauczysz się szanować kobiety i jej godności oraz rozgraniczyć panienek puszczalskich od kobiet wartościowych nie zasługujesz nawet na "puszczalską".

polecam

Ja mimo wszystko odeszłabym od Niej.. Nie warto marnować życia dla kasy i byc z kims bez uczucia... Wolę mieć przy sobie osobe którą kocham i z nią dążyć do lepszego życia..

ja w Prognozach albo do Rockoco się przejdę ;)

nie kradnij i niedzwon,badz uczciwy i bedzie ok.

Na starym rynku w redakcji TV Łomża możesz zostawić , ja tam zanosiłem no problem !

to kup sobie cos fajnego :D a potem ja rzuc i wroc do milosci. przyjemne z pozytecznym
:D:)

sie odezwała.. co z tego ze nie ma kwitu? jest gorszy pustaku? idz lepiej do dentysty

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org