sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POland, Gdynia: „Tu obowiązują zasady prawa islamskiego”

toż tam Pisobolszewia zarządza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POland, Gdynia: „Tu obowiązują zasady prawa islamskiego”

Treść jest ukryta

za mniej niż 6000 to sobie wcale głowy nie zawracaj.

Jeżeli jesteś referentem gdziekolwiek to maks.najniższą krajową,ale raczej dostaniesz umowę na pół etatu.

nic nie zarobisz .....jak dostaniesz się na staż to będzie twój największy sukces idź na zasiłek ;)

loveley
moja starsza jako starsza ksiegowa po 20 latach pracy ma 1300zł oczywiście mówie o kochanej słuzbie zdrowia

kiepsko to widzę ..ja jako informatyk po 4 latach mam 3200 netto

Może najpierw na rowerze próbuj.

Planowana data to miała być w październiku. Znając Łomżyńskie władze to pewnie dopiero za pół roku...

Najmądrzejszy co Ty opowiadasz. To dużo lepsze rozwiązanie taka galeria ogromna. Nie pasuje Tobie to idź do małego sklepu i nie udzielaj tutaj się z głosem na nie bo w Łomży już byłoby ciekawiej niż dotychczas.!

Do mika 26. Za cały rok po wywaleniu podzielników każą zapłacić ok 2 tys zł więcej. A to na jakiej podstawie?? Niech podadzą! W spółdzielni pewnie myślą, że teraz ciepła "mocno" oszczędzacie i płacicie mało, a po zdjęciu podzielników będziecie trwonic więc czynsz trzeba podnieść aby starczyło na zapłatę za ciepło. Jak to nie jest tajemnica to proszę podać ile teraz mniej więcej płacicie zaliczek za ciepło. Pewnie znając życie sporo. Jest jeszcze jedno wyjaśnienie. Często lobby podzielnikowe po wywaleniu podzielników każe sobie płacić słoną karę. Stąd też mogą wynikać podwyżki czynszów. Po prostu złodziejstwo. Warto zajrzeć na stronę: http://www.cieplo-corp.pl Są tu wyjaśnienia min na temat przenikania ciepła od nas do sąsiada, który pozakręcał swoje grzejniki i ma na podzielnikach 0. Powoduje to, że my go grzejemy i dużo więcej mamy do zapłaty, a on za ciepło zmienne nie płaci nic. Stąd wynikają astronomiczne dopłaty, a u innych zwroty.

Zależy u kogo jak dobra księgowa która prowadzi ewidencję kilku firm to zarobisz nawet 1300zł na cały etat.

Albo on trafił na ''złą''kobiete,ktora nie szanuje jego..Mysli,ze jak ma kase to moze miec i jego.. ktora ogranicza jego a sama pozwala sobie na wszystko... Mysle,gdyby była dobrą kobietą to On nie zastanawiałby sie nad tym czy dobrze zrobił wybierajac ją....

Wydaje mi się, że ten ochroniarz z kauflandu pracował wcześniej w stokrotce. Ale może mi się tylko wydaje :P

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wy się cieszcie ,że macie pod nosem taki szpital . Estetyczny , czysty , dobrze wyposażony , co prawda wydaje mi się osobiście ,że potrzeba więcej specjalistów z górnej półki .
Kto nie jest zadowolony z Łomży np. Rufi niech pojedzie sobie do Białegostoku . Tam od samego widoku obskurnych brudnych i ciemnych ścian na oddziałach . Starych zardzewiałych łóżek , brudnej starej podłogi i wszechogarniającego smrodu się zdrowieje . A ta gwara ruska " DAJ DLA MNIE " "DAJ DLA NIEJ" " DAM DLA PANA" Coś pięknego .

A po drugie to w Polsce zdarzają się tego typu rzeczy ,że dziecko umiera po operacji wyrostka robaczkowego . I tego typu rzeczy zdarza się mnóstwo . Rząd 3 lata temu obiecał reformy służby zdrowia , które miały ją uzdrowić . Fakty są takie ,że żadne reformy nie powstały . Skutki pozytywne reform odczuwa się po 4-5 latach . Czyli dzięki naszemu rządowi jeśli tylko w końcu zacznie coś robić i w 2011 wejdą do życia jakieś reformy to w szpitalach mało co się zmieni do 2015-2016 roku . Zakładając ,że dług publiczny w 2011 roku sięgnie 300 mld. to raczej możemy zapomnieć o wprowadzeniu bardzo drogich reform służby zdrowia w 2011. Czyli 52% ludzi nie powinno na nic narzekać , bo mają to co chcieli . Do tego w 2011 roku Niemcy otwierają rynki pracy , prognozy są na to ,że wyemigruje milion Polaków w tym na pewno znaczącym procentem będą doświadczeni lekarze , pielęgniarki i inni specjaliści medyczni .

Z powodu braku lekarzy minister zdrowia rozważa skrócenie studiów medycznych do 4 lat z 5 . Wiadomo odbije się to na wiedzy tych lekarzy .

i lecimy na piwo

Gdzie kupić najtaniej gry w Łomży na xbox 360 ??

dziękuje za odpowiedz

Treść jest ukryta

Od kiedy to kierowniczka sklepu ma wiedzę, by ocenić czy jakaś fundacja działa uczciwie, czy jest to jedno oszustwo???

Tak jak napisałam, ci ludzie działaj tak, że cwaniak zakłada legalną fundację, a przekręty są przy rozliczaniu z kasy. Przed policją są kryci, bo mają wszystkie papiery. W dużych marketach żaden kierownik na własną rękę nie pozwala na zbieranie do puszek ludziom z innych miejscowości, bo na 95% to oszuści. Nie jest w stanie tego sprawdzić. Zezwalają na akcje znane w swoim mieście, gdzie jest 100% pewność, że to uczciwe.

Ostatnio widziałam takich naciągaczy przy Biedronce. Gęby znane od lat, ten sam tekst: Czy pomoże pani chorym dzieciom? Liczy się każda złowtówka!

Są też oszuści, co mają wszystko podrobione, im wystarczy identyfikator, czyli zalaminowana kartka papieru, zrobiona na komputerze i puszka gdzie zbierają pieniądze. Jeżdzą od miasta do miasta z tego żyjąc.

http://www.wprost.pl/ar/11003/Zlodzieje-dobrych-serc/

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/uwaga-tak-wyludzaja-twoje-pieniadze,1522790,3286

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W czwartek ochroniarze z kauflandu maja dzien wolny:P Można kraść bez opamiętania.

jaki kłęk... ja tez bym mu sprzedala strzal i miala ********;] kamery chyb a jakies sa wiec moga ci naskoczyc na kant dupy;] mysl pozytywnie.

to kiedy robisz impreze:P

:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org