Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a dlaczego sie przedawnily |
na wsi śmierdzi z pola
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a dlaczego sie przedawnily |
bo mi z : 1 Czołgiem 2 Skansenem
|
|
o czym wy pierdolicie? po kilku latach to juz jest rutyna a nie milosc, milosc pozniej to jest do dzieci! zona idzie w odstawke! a po zeby kochac dzieci, nie musisz kochac tej swojej baby :)
|
|
Przecież tu nie ma nad czym debatować... Galerie i tak powstaną i bardzo dobrze. Umowy chyba już podpisane? Fanom oszustw rodem ze sklepikowych sklepików polecam wehikuł czasu i podróż do PRL-u. Ach, ten klimacik!
|
|
myślenie rodem ze średniowiecza
|
|
w sredniowieczu to wlasnie ludzie mieli czas na milosc, teraz trzeba zapierdalac! masz bogata babe to sie ciesz! i caluj ja po rekach :D
|
|
Wszyscy wiedzą,że Łomżynianki się wyjątkowo ubierają.Tak jak one nie ubiera się nikt.
|
|
Z dzieciństwem. Z kościołem, którego nie potrafili do końca zniszczyć nawet hitlerowcy. Z wolnością Kurpiów. Z radością życia. Z pięknym położeniem miasteczka. Z radością życia ludzi tam mieszkających. Pozdr.
|
|
z kure***** =)
|
|
Widzę że nikt z tym panem nie miał styczności,hmm raczej się niczego konkretnego nie dowiem a skoda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |