poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na co poszły pieniądze z tej rabunkowej wyprzedaży?

maślanka123

Dobre.

Szacuneczek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na co poszły pieniądze z tej rabunkowej wyprzedaży?

Byłem i nie ma sensu, żebyś tam szedł.

torro wyżej między innymi tak napisał -
Ale jak chcecie to śmiejcie się z tych ich żartów i przynoście wstyd Łomży. Tu nigdy nie było normalnego posta. Na Ostrołęckim forum czytałem co sądzą o Łomży. To najwięcej było o naszym forum. Wiesz jaki to WSTYD.??

Ja dzisiaj czytałem forum ostrołęckie i powiem Ci torro że nie masz racji a o to najnowszy post z ich forum:

"Witam od kilku dni borykam się ze straszną bardzo dokuczliwą biegunką, proszę poratujcie mnie jak moge ją zwalczyć bo niewiem jak sobie z tym dyskretnym problemem poradzić "

Jeśli by taki post napisała szczebiotka , szymonek czy jasiu to dopiero by się działo ale że to jest post ostrołęcki to jest super i pięknie.
JASIU ŚMIETANA JUŻ JEST NA FORUM A SZCZEBIOTKA I SZYMONEK WRACAJCIE!!!

7angelfree myślę, że mimo wszystko wielu ludzi mojego zdania- mam nadzieję, a Tobie pozostaje mi życzyć byś trafił na tę, która doceni Ciebie-nie Twoją majetność..:)

Zgadzam się w 100% ta dentystka jest słabiutka.Zresztą szkoda słów i tak mało kto do niej chodzi,bo bardzo źle leczy zęby.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org