Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na co poszły pieniądze z tej rabunkowej wyprzedaży? |
maślanka123 Dobre. Szacuneczek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na co poszły pieniądze z tej rabunkowej wyprzedaży? |
Byłem i nie ma sensu, żebyś tam szedł.
|
|
torro wyżej między innymi tak napisał - Ale jak chcecie to śmiejcie się z tych ich żartów i przynoście wstyd Łomży. Tu nigdy nie było normalnego posta. Na Ostrołęckim forum czytałem co sądzą o Łomży. To najwięcej było o naszym forum. Wiesz jaki to WSTYD.?? Ja dzisiaj czytałem forum ostrołęckie i powiem Ci torro że nie masz racji a o to najnowszy post z ich forum: "Witam od kilku dni borykam się ze straszną bardzo dokuczliwą biegunką, proszę poratujcie mnie jak moge ją zwalczyć bo niewiem jak sobie z tym dyskretnym problemem poradzić " Jeśli by taki post napisała szczebiotka , szymonek czy jasiu to dopiero by się działo ale że to jest post ostrołęcki to jest super i pięknie. JASIU ŚMIETANA JUŻ JEST NA FORUM A SZCZEBIOTKA I SZYMONEK WRACAJCIE!!!
|
|
7angelfree myślę, że mimo wszystko wielu ludzi mojego zdania- mam nadzieję, a Tobie pozostaje mi życzyć byś trafił na tę, która doceni Ciebie-nie Twoją majetność..:)
|
|
Zgadzam się w 100% ta dentystka jest słabiutka.Zresztą szkoda słów i tak mało kto do niej chodzi,bo bardzo źle leczy zęby.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |