Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Glosuj na Kukiza. |
Ayla Chciałbym takich dziewczyn jak Ty . Szacuneczek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Glosuj na Kukiza. |
zrzuć te kajdany , chłopie jeszcze sie na życie targniesz , chu..j w kasę jak masz tak przejebane. życie masz jedno, idź i żyj ze swoja królewna :)
|
|
Ale ty Lencia jesteś niepoważna,dla jednego kurtki w sklepie nr 1 będą super,dla drugiego w sklepie nr 2,a dla ciebie ani w jednym ani w drugim.Zresztą,kto w tym poście potraktuje twój temat poważnie.Stałaś się pośmiewiskiem.
|
|
Wiem, bo dokładnie rok temu też spędziłam na oddziale dziecięcym 2 tygodnie ze swoim dzieckiem - zapalenie krtani i płuc. Opieka naprawdę była fachowa i nie doczułam złego traktowania. Z drugiej strony jest też bardzo ciężko utrzymać zdrowiejące, chodzące dziecko w czterech ścianach pokoju szpitalnego. Izolacja jest po takich chorobach najważniesza. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie ma komu z...ki dać to znudów napisze sobie o kurtce. To ja obutach szukam Butów DR. Martens w sieci chodzą po 500 zyli. nie wie ktos czy w białym znajde sklep DR. Martensa
|
|
i do chińskich mają sprężyny i inne akcesoria ale nie w Łomży podaj typ to coś by było wiadomo, wiem że niektórzy dwie sprężyny wkładają.
|
|
trzeba zmiesc polske z mapy swiata, innej rady nie ma TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
MILENA MILENA MILENA KIM LUB CZYM JESTEŚ? ODPOWIEDZ!
|
|
Kriss prowokujesz,bo się nudzisz?
|
|
|
Re: chea... Nie przesadzam! Tacy tam są ludzie. Popatrz - nawet w bardzo trudnych chwilach budowali domy bez użycia jednego gwożdia. I potrafili robić np. piwo jałowcowe ! Zawsze byli i są na swoją miarę uśmiechnięci ...
|
|
nasi obrońcy lokalnych sklepików i sami sklepikarze strzelili sobie sami w nogę ja wbito szpadel pod budowę pierwszej biedrony, do dziś jak by coś powstało to ta zaraza stonki tzn biedronki by się zatrzymała a w jej miejsce nadęci handlarze a tak będą i biedronki i hipermarkety a geniusze biznesu nasi z ręką w nocniku
|
|
z hotelem zbyszko naklejonym na kazdej takswce z bocianem:D z majowkami, z radiem PLUS 88,8 :D
|
|
jeżdżąc na pikniki w tamte okolicy i robiąc zakupy to radości życia tam nie widziałem żadnej ...... ale dopisze pkt : 3 Piwo Jałowcowe
|
|
w tym hotelu to się działo nie raz :)
|
|
siemasz ja mam nowy mundur chcesz odezwij sie na maila
|
|
o.k TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
buniek 111 jest robiony audiogram :) Ciekawa sprawa, niewiesz czy coś ci trzeszczy w tych słuchawkach, czy Ci się tylko wydaje a najgorszze jest to, że bicie serca jest głosniejsze niż te dźwięki przez nich puszczane. Pozdrawiam zyczę powodzenia :) Ja jestem już po wszystkim ale na nabór się niestety nie załapałam:) Trzeba czekać
|
|
no mandat jeszcze zarobie i będzie smutno
|
|
Ja mam to samo.... zgaszałam nawet BOK ale nie uzyskałam zadnej odpowiedzi... na ten czas zamowiłam ten sam pakiet 600 smsów wymiennych na 30 min i 120 mms'ów (cena 6 zł waznosc:30 dni) dzwoniąc pod *500
|
|
Podobno jest dobry,ale zawsze jest jakieś "ale", i tego chciałbym się dowiedzieć, nie wierzę że nikt się u niego nie uczył
|
|
Z tym , że jadąc od strony Osztyna tu zaczyna się Polska "B"
|
|
ja wysyłałam sms'a o tresci GROSZ na nr 767: po chwili otrzymywałam takiego samego smsa jak Ty,wybierałam tez nr z klawiatury ktory podajesz-to samo przychodziło.. w koncu zadzwoniłam pod *500 i jest...
|
|
podobno jak kogoś niema na NK to ten ktoś nie istnieje
|
|
Czyli wynika że mnie też nie ma:), no nic dziś raczej się niczego nie dowiem o nim
|
|
Sczebiotka czy Ty w ogóle jesteś człowiekiem? Z tego co piszesz to mam pewne obawy. Intelektem i rozumem nie grzeszsz i na pewno wsród zwierząt twoja pozycja była by na końcu...ale była byś też na początku... łańcucha pokarmowego:)
|
|
jak pierdyknie niedaleko gdzies to zobaczycie
|
|
Będzie Galeria, powstanie kilkaset miejsc pracy i wtedy podniesie się standard życia ludzi i tym sposobem będą wydawać więcej pieniędzy.
|
|
ja o niebie a ten o chlebie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdy dziewczyny mocno przebierają facet ma już niestety ciężki wybór :D
|
|
dobre:D
|
|
Ja polecam jeszcze panią Iwonę z Kazańskiej.
|
|
ja moge wrzucić kapsla korki i wszystko ale dla chorych dzieci co zbieraja i potrzebuje takowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |