piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gienialny sposób na życie. Tak to tylko PiS

Leżę z synkiem na oddziale dziecięcym - dusił mi sie w nocy. Dnia pierwszego dostał kroplówkę, pobrali mu krew na wyniki, przeinhalowali. Całą noc przespał spokojnie - więc ja rano mówię do lekarza na obchodzie, że chcę na własne żądanie się wypisać, bo nie ma co leżeć, skoro duszności minęły, a inhalację mogę w domu robić. Lekarz patrzy na wyniki i mówi dobrze. Młody lekarz również spojrzał na wyniki i bardziej doświadczonemu lekarzowi mówi, że synek ma mało żelaza i jakiś wynik słaby. Na to doświadczony lekarz "przemilczmy sprawę ta Pani wychodzi". I poszli. Jednynie za jakieś 15 minut przychodzi owy młody lekarz i mówi, że w każdej chwili jak by coś się dział to oczywiście mogę wrócić. Podziękowałam i wyszłam i mam nadzieję, że więcej tam nie wrócę...

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org