środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ustawa hazardowa napisana przez PO-skutek budżet będzie zwracał MILIARDY za kary?

dochodz :) ja jestem kafarką!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ustawa hazardowa napisana przez PO-skutek budżet będzie zwracał MILIARDY za kary?

eVe-liNKa..17^

na 2012 już wszystko zajęte? To kiedy trzeba było zamawiać 3 lata wcześniej?
a jaki zespół braliście?

Re: Ustawa hazardowa napisana przez PO-skutek budżet będzie zwracał MILIARDY za kary?

popieram,powinna być :)

ja chyba bym sie nie obawiała za bardzo, napweno sklepy nie będa tańsze. a w łomży w końcu taka bieda:)
poza tym, wiele osób jezdzi na zakupy do białego po galeriach czy do wawki, a tak to choć kasa zostanie u nas ;)

na początku byłby szał, w końcu coś by się ruszyło w łomży, ale nie martwiłabym się upadłością małych sklepików, chyba że, tak jak w moim, co zajde to co raz mniej produktów. więc zaczęłam omijać ten sklep. samym piwskiem sklep nie pociagnie.

polecam DJ chrismuzic 1600 zł :) gra jak orkiestra , organizuje zabawy , przebieranki . zobacz sam ---------------------> http://chrismusic.pl/pl/home/1/0

nie podobwa wam sie dzieciarnia to idzcie na dancing HEHHE ;) ...... nie no 18 mogą byc ( WYROŚNIĘTE ) ;p

znalazłbym takiego KOTA jak ten szymonek to bym kurVVe zjadł jak NERGAL

---------------------------------------------------------------------------------------------

rudy błazen z druhem

czytam i czytam te wypociny najmądrzejszy jesteś albo masz w rodzinie kogoś z branży "sklepikarskiej"??? Oczywiście Hipermarket tak !!!!, koniec ze zmowami sklepikarzy i ustalaniem cen , i proponuję przy hipermarkecie stację paliw, skutecznie obniżyło by to ceny na innych stacjach u nas które są najdroższe w regionie ba w Polsce chyba nawet przy granicy w Świecku są tańsze, co do sklepów z ubraniami to szmaty z rynku a ubrania ze sklepów takich jak Reserwed, Zara, Esprit , zastanów się co ty za brednie wypisujesz, kino jakie kino bo chyba nie Millenium, to jest kurnik a nie kino, przejedz się do Białego pod Alfę albo pod Białą to co 4 sam BL, tak podobnie w Warszawie, po za tym nikt nie każe ci wydawać w Hipermarkecie 100-200 zł. wypisujesz bzdury bo boicie się zmian, skończy się dojenie klientów i wczasy na kanarach, popieranie małych sklepików i "rynku" to nie lokalny patriotyzm ale utrzymywanie nas w skansenie z którego można doić ile wlezie. Przez takich baranów jak ty u nas się nic nie zmienia.

... dobrze gada ...

jak się reklamujemy to ja też hehehe

http://allegro.pl/jbl-duet-ii-komplet-robi-wrazenie-i1319073861.html

Baranowski
580zł styl Francuski, alkohol
Nielimitowany na miejscu
Dj i zespół z Zambrowa

Amnesia:

SYLWESTER “AMNESIA”
CENY BILETÓW;
1 OSOBA – 150,00 zł - MENU+ LAMPKA SZAMPANA
2 OSOBY – 320,00 zł- MENU + LAMPKA SZAMPANA + 0,5L SMIRNOFF VLADIMIR
4 OSOBY – 650,00 zł – MENU + LAMPKA SZAMPANA+ 2X 0,7L SMIRNOFF VLADIMIR

MENU
Dania ciepłe:
schab pieczony w sosie myśliwskim
* pieczona szynka w sosie musztardowym
* de volaile
* krokiet z mięsem
* barszcz czerwony
* pure ziemniaczane
* pieczone ćwiartki ziemniaka
* zasmażana kiszona kapusta z grzybami
* surówka z białej kapusty
* zestaw surówek

Przystawki

* 4 rodzaje wędlin, ogórek, pomidor
* pieczony schab w galarecie
* dwa rodzaje sera żółtego (gouda, masdamer)
* dwa rodzaje sera pleśniowego (brie, cammembert)
* sałatka z sera żółtego, szynki i kukurydzy
* ryba po grecku
* sałatka warzywna
* sałatka amerykańska
* pieczywo, masło

gra Stasiu Wiszowaty

Korona:
350zł, 5 dań, bez alkoholu, gra zespol( nie podali jaki)

Amadeus
500zł od pary, w tym 0,5l gra takze zespol( nie podali nazwy)

Wenecja
380zł
5dań,11 przystawek, ciasto, owoce, napoje
Sekret
Konkursy z nagrodami, pokaz sztucznych ogni

Gromada
400zł
3dania z zupą, przystawki, sałatki, napoje zimne i gorące, deser( w trakcie przerobu) coś z nowego menu
0,5l na pare
Dj
Konkurs z nagrodą "Darmowy weekend w jednym z wybranych Hoteli Gromady w Polsce"

Ryś
400zł
menu jest jeszcze ustalane, badz juz ustawili :P
0,5l na pare
gra zespol( nie znam nazwy)
Atrakcje: rozne cos jak w tamtym roku - tak powiedzieli :P

klimat o którym wspomniano :

Szaki mam nadzieje, że kotek się odnajdzie. Ale z racji tego, że to rasowy kot o srebrnym kolorku, to niestety podejrzewam, że już nalazł nowego właściciela.

hej jak w temacie czy ktos sie orientuje czy w Lomzy jest cos takiego?

Pojawia się przed wyborami nigdy anonimowo wchodzi bez biletu machając mandatem poselskim nigdy anonimowo zawsze zaanosują go na stadionie co często spotyka sie z gwizdami.
POSEŁ KOŁAKOWSKI TO NAJWIERNIEJSZY KIBIC NASZEJ DRUŻYNY FANI POWINNI ODDAĆ NA NIEGO SWÓJ GŁOS.
Zastanawiam sie czy on jest taki ciemny czy mysli że ludzie to kupią?

Tak, właśnie tak jest. Jak my dzwoniliśmy po zespołach około 2 miesiące temu to część z nich miało już po rezerwowane terminy czerwcowe, które nas interesowały. Ja byłam w szoku, myślałam, że to jeszcze za wcześnie na załatwianie takich spraw, a okazało się, że wcale nie. Ceny były różne, od 3000 w górę, nawet jeden zażyczył sobie 6000. Zależy też czego oczekujesz od zespołu, czy żeby grał na żywo czy nie. Jeśli chcesz żeby było też na żywo to wtedy ceny są wyższe.

"Marcin" - przecież to aluzja do posła, że nagle przed wyborami przypomniał sobie o naszym klubie i nawet nie raczył kupić biletu.

Damienlks25 sorki źle spojrzałam, chodziło mi o 2011 rok.

fajnie wiedzieć, ze posiadam taki lokal he he a tak na serio, na tym forum doczekam się normalnej odpowiedzi??

Nie mogą złapać tych co kradną te miliony to wyrabiają obowiązkową normę na studentach
Jaki kraj, tacy urzednicy.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zacznij od dachu to podczas budowy nie będzie ci podał deszcz na głowę. Poza tym dekarze są tańszi.

A jak Polaków jest pełno za granicami naszego państwa do dobrze?, jak biorą zasiłki na dzieci i nie tylko to też dobrze?, wymagamy od innych narodowości aby byli tolerancyjni wobec nas, a my co robimy, nasze miasto praktycznie utrzymuje się z zagranicy, LUDZIE WIECEJ TOLERANCJI, oni nie są tutaj bo im sie tak podoba, dlaczego Polacy są tacy zawistni, tam jest wojna, moze jeden z drugim by sobie poczytali co sie tam dzieje i wtedy zaczną się wypowiadać..... zresztą myśle, ze chyba szkoda sie wypowidać bo narodu sie nie zmieni.. zawiśc, chciwośc, no bo jak ktos moze dostawac pieniądzę za nic .... komus moze być lepiej od nas .. no jak ?

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org