Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa internetu |
aska dill -szkoda mi takich ludzi jak Ty .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa internetu |
aha rozumiem :) rudy błazen z druhem
|
|
Sprzedam owe głośniki komputerowe (nowe). Zainteresowanych zapraszam na pisanie na maila aice10@wp.pl
|
|
Mam się dowiadywać czy napiszesz posta w sobotę?? Jak podasz jakiś kontakt gg, mail to się odezwę. z góry dzięki
|
|
Pic na wode!Wiem z doswiadczenia.Jesli masz slaba wole to zapomnij, ze wynalazki tego typu pomoga.Jedyna jego zaleta jest to , ze nie wydziela zadnego zapachu.Nie polecam , bo wydasz sporo kasy i te rozne plyny do niego,ktore same kosztuja przecietnie 45 zl.Odradzam!!
|
|
jest tylko trzeba chcieć a za dupę dostajesz brawo i pocałuj się w nią
|
|
Istniej już dobrych kilka lat, latem królują lody (nawet dobre) zimą naleśniki.( też mogą być duży wybór i smaczne, pod warunkiem że ktoś naleśniki lubi.)
|
|
może wiecie kto odnawia lampy w samochodach bo moje są zżółknięte i lekko zniszczone tak jakby poprzepalane , da sie coś z tym zrobić?
|
|
yo
|
|
Podaj region gdzie zgubiłeś? Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
znajomy cos wczoraj wspominal o naleśnikach na giełczyńskiej może o to ci chodzi jeśli tak to bardzo je chwalił
|
|
Napisz na mój email powiem Ci co ja wiem w tym temacie. Nie jestem prawnikiem, ale wiedzę posiadam od osob, która coś w tym kierunku wiedziała.
|
|
To znaczy że niemców nie lubią zamykać wolą wrabiać muzułmanów?
|
|
Na Giełczyńskiej, to pewnie miał na myśli bar który się znajduje na rogu: Giełczyńska, filary, tam też mają naleśniki i też dobre. Powyższe dotyczy lodziarni ,, Malina,, Znajduje się na starym rynku obok ery itp
|
|
wrzuć e-mayla to ci napiszę jak załatwić
|
|
malwina 25 przesadzasz i robisz z igły widły. ja bym wogule takiego postu niezakładała bo to śmieszne jest. koniec tematu!!!!!!!!!!!
|
|
szymonek żałosny jesteś. Ani te twoje teksty nie są zabawne, ani mądre. Poziom niziutki. Ach! I serdecznie chcę ci pogratulować nowej umiejętności. Udało ci się nauczyć wstawiać zdjęcia w posty. Jestem z ciebie dumna, ale nie nadużywaj tej umiejętności bo to irytuje. OHMYGOODNESS
|
|
zapytaj sie kogos kto wyprawiał wesele.
|
|
nie jest to mozeliwe. ;P
|
|
jakie glupale OHMYGOODNESS
|
|
. Pomagam przejść cała rekrutacje - Wszystkie testy razem z SZESCIANAMI !!! testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 .
|
|
Na te tematy tez jest tam wiele wyjasnien....Niemozliwe ze w tak wielkim wszechswiecie my jestesmy jedyna cywilizacja....Gdzies tam ktos zyje i moze zadaje te same pytania... :)
|
|
Milena Skad takie teksty bierzesz . Może należysz do tych co Mama i tata Mowia porzadną córke mamy. O...j swojemu facetowi jak go wogóle masz albo Jak sie brzydzisz to nałóż prezerwatywe. Ja jestem hetero a ty chyba nie. Może jesteś Bi tylko nie chcesz się do tego przyznać. W łożku to ty dominujesz czy leżysz jak kloda.
|
|
Tak samo ja ostatnio zamówiłem do domu to normalnie masakra, jakaś wodnista była a ser dziwny. Nie ma to jak da grasso, tam to jest dopiero prawdziwa pizza. Gb bierz od nich przepis albo nie wiem co bo tracisz klientów.
|
|
Balthazar widać żeś pił tylko royale i pośledniejsze wytwory alkoholowe, pewnie wina Agropolu, a od wielkiego dzwonu tanią wódkę z dolnej półki. Dobry alkohol pity nawet w dużych ilościach, ale odpowiednio rozłożony w czasie i podawany z przekąskami (najlepiej tłustymi) nie winien kaca wywoływać, a co najwyżej przyjemne uczycie rozchwiania nazajutrz. Wypicie w kwadrans pół litra starogardzkiej bez przegryzienia skutkuje dużo poważniejszym stanem jutrzejszym. Zaś rosyjskie wynalazki to szczyt kacowej piramidy, nie dość, że stany lekowe to i depresyjne, problemy z widzeniem, zaburzenia koordynacji, wywracanie żołądka na wierzch. Strzeżmy się takich trunków !
|
|
Interesuje mnie typ znajomości oczekiwany przez stronę przeciwną, jak również ile ma hektarów gospodarstwo rolne koleżanki oraz jaki jest stopień zmechanizowania produkcji rolnej w gospodarstwie (niski/wysoki/pełna mechanizacja). Dziękuję. rudy błazen z druhem
|
|
Witaj. Mam na sprzedaż Seata Toledo II z 1999r. Pierwsza rejestracja maj 2000. Autko super wyposażone. Silnik 2.3 V5 150KM, bardzo dynamiczny, nieduże spalanie (w cyklu mieszanym ok 7,5-8l). W środeczku skóra z alcantarą, automatyczna klimatyzacja, tempomat, zmieniarka na 6 CD. Auto na alufelgach 16" z oponami zimowymi + letnie. Jak byłbyś zainteresowany to pisz na maila. Pozdrawiam.
|
|
@HH@H@H@H@H@H@H@H@H@H U NAS MAJA MIEJSCA JESCZE W MC DANALDS ZAPRASZAMY
|
|
mi raz butelkę rzucił jechałem za nim !!! tak sie ********** ze wyprzedzilem i szklana z cappy mu jebnolem ;)) tylko ze jego reakcja bylo gorsza i musialem spierdalac chcial mnie z drogi zepchnac frajer :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |