Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne. |
Jacko. Od dawna z dużym zainteresowaniem studiuję Twoje posty. Wielu kolegów również podziela opinię, że Twoja energia ma dla naszych wspólnych spraw ogromną wartość. Dzisiejszym postem znowu podnosisz poprzeczkę. Dziękujemy. Życzę udanego urlopu i do rychłego spotkania. Łomżanin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne. |
Jacko Twoja wiara jest budująca. Trasa z Łomży do Wizny lub Nowogrodu i odwrotnie wzdłuż Narwi to trasa Chwały oręża Polskiego. Taka impreza rekreacyjna miałaby również walory wychowawcze. michal
|
|
Re: Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne. |
NIe tylko mieszkaniec nie grzeszy odwagą. Pirsfen też zbytnio nie odbiegł od standardu. Łomżanin
|
|
Z całym szacunkiem dla Ciebie nickownicku ale akurat tego problemu nie jest w stanie rozwiązać Pan Prezes - nie postawi przecież przy każdych drzwiach swojego pracownika który będzie spełniał zadanie oddźwiernego... Wiem, że taka sytuacja jest spotykana nie tylko na terenie SM Perspektywa ale w całej Polsce i wynika tylko i wyłącznie z głupoty osób zamieszkujących - a na to nawet sam Pan Prezydent nie ma wpływu a cóż dopiero Pan Prezes...
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Brednie...... No i juz sie lepiej czuje. Przepraszam za te krzyki ;) Pozdrowienia Lukasz S.
|
|
Tak. W tym sie zgadzam, ale zazwyczaj takie strony tworza mlodzi, ucznowie gimnazjow i szkol srednich. Ciezko wymagac od nich ciaglej aktualizacji. Chodz sam z checia ogladalem strone (nie pamietam teraz adresu) na ktorej byly stare zdjecia Lomzy. Bylo tam zdjecia, ktorych nie widzialem ani na lomza.info ani na 4lomza.pl. Pozdrawiam
|
|
Ja miałem może nieco mniej ale również nieprzyjemne przejście z Erą. Umowa mi się skończyła zaraz na początku miesiąca a abonament zapłaciłem za cały miesiąc. Wiecie ile miałem problemów żeby wegzekwować nadpłatę? Więcej zachodu niż to warte - w końcu zrezygnowałem i do dzś nikt mi tych pieniędzy nie zwrócił - a przecież saldo w firmie musi się zgadzać... Natomiast wystarczy spóźnić się o parę dni z uregulowaniem faktury i już się dostaje upomnienia... Tak to bywa z tymi naszymi operatorami... Wychodzi na to, że Idea jest najlepsza? .... :D Krzysztof
|
|
Ja też tam byłem zaciągnięty przez swą kobietę. Nie żałuję. Widać i mi potrzebna jest sztuka przez duże S.
|
|
CHolerka za czyjąś kasę chce to zrobić, myślę że teraz powinniśmy szukać celu mailingów w Brukseli. Ekolodzy nam pomogą.
|
|
Ludzie strajkuja juz tydzien , sytuacja przpomina Bawełnę w łomży czy ktos jest w stanie im pomoc? ????????
|
|
I to jest dobry pomysł. Będzie można wybrać te kanały które mnie interesują i placić tylko za nie. Ale kiedy ta sieć zostanie wykonana??? Łomżanin
|
|
Od 1926 r. władze państwowe starały się uczynić z wszelkiej działalności w zakresie kultury fizycznej instrument oddziaływania wychowawczego. Celowi temu służyły również spływy organizowane przez stowarzyszenia pozostające pod wpływami Państwowego Urzędu Wychowania Fizycznego i Przysposobienia Wojskowego. Działalność ta była popierana przez ówczesne władze oświatowe. Przybrała ona formę rywalizacji. Najlepsi wioślarze - turyści byli wyróżniani i nagradzani w konkursach turystycznych organizowanych przez Polski Związek Towarzystw Wioślarskich, Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego, redakcję "Sportu Wodnego" i kluby wioślarskie. Aktywność turystyczna wioślarzy przyczyniła się do lepszego poznania przez społeczeństwo historii, geografii, kultury i osiągnięć gospodarczych kraju. W 1926 r. łomżyńscy wioślarze wzięli udział w pierwszym spływie gwiaździstym do Gdańska. Na apel Polskiego Związku Towarzystw Wioślarskich uczestniczyły w nim załogi z całej Polski. Przyczynił się on do integracji polskiego społeczeństwa w Gdańsku z państwem polskim, jego kulturą i historią. W 1927 r. członkowie łomżyńskiego klubu wioślarskiego zorganizowali tygodniowy spływ z Grodna do Łomży, a uczniowie z Koła Młodzieży tego towarzystwa dokonali ciekawej dwutygodniowej wyprawy do Białowieży i z powrotem do Łomży. Byli nimi uczniowie Gimnazjum im. Tadeusza Kościuszki: Kazimierz Kraszewski, Stanisław Jarocki, Andrzej Stilter i Kazimierz Wiszniewski. Na zakończenie sezonu otrzymali za to klubowe nagrody w postaci żetonów i roczników "Sportu Wodnego". W 1928 r. podczas uroczystości "Otwarcia Sezonu" odbył się występ chóru "Lutni" oraz orkiestry Gimnazjum im. Tadeusza Kościuszki. Podczas tej uroczystości wręczono wymienionym uczniom I nagrodę w konkursie turystycznym redakcji "Sportu Wodnego" oraz Ministerstwa Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego. Bratniak
|
|
A może zaczniemy robić reklamę na forum tym firmom i instytucjom, które są w porządku? Ciągle krytykujemy, może znajdziemy tym razem przykłady dobrej roboty.
|
|
E, to chyba ma nie być sklep tylko mały lokal gastronomiczny. Panie Marcinie, czy to ma być w bloku na ul. Pocztarskiej czy może tam gdzie był sklep rybny (w garażu)? A świerza rybka smażona, ech... palce lizać. :-)
|
|
A ja nie zyczę sobie, aby pomysł prezesa byl realizowany (przynajmniej częściowo) z moich pieniędzy. lepiej je przeznaczyć na modernizację stadionu starego i zagospodarowanie bzregów Narwi. Gdyby w Łomży bylo kilka klubów sportowaych to może... Ta ilość imprez sportowych jaka zdarza się w Łomży można z powodzeniem realizować na stadionie miejskim. Przy okazji. Prezes chyba myli pojęcia i za bardzo nie wie co to jest stadion, jakie jest jego wyposażenie, a co to boisko. Wystarczy tam tylko kilka rzędów ławek (co za wygoda dla meneli) i wszystko. Rozgrywki całonocne będziemy mieli zapewnioną
|
|
Możę i można odłożyć, jeśli się ma pracę. Znam rodziny, w którym 30 zł to majątek. Płyty są stanowczo za drogie.
|
|
Nie ten plac jest wlasnoscia bp...............szkoda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |