środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne.

Jacko. Od dawna z dużym zainteresowaniem studiuję Twoje posty. Wielu kolegów również podziela opinię, że Twoja energia ma dla naszych wspólnych spraw ogromną wartość. Dzisiejszym postem znowu podnosisz poprzeczkę. Dziękujemy.
Życzę udanego urlopu i do rychłego spotkania.

Łomżanin

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne.

Jacko Twoja wiara jest budująca. Trasa z Łomży do Wizny lub Nowogrodu i odwrotnie wzdłuż Narwi to trasa Chwały oręża Polskiego. Taka impreza rekreacyjna miałaby również walory wychowawcze.

michal

Re: Powstała ekspertyza prawna i weterynaryjna.Wejście Polski do UE nie korzystne.

NIe tylko mieszkaniec nie grzeszy odwagą. Pirsfen też zbytnio nie odbiegł od standardu.

Łomżanin

Z całym szacunkiem dla Ciebie nickownicku ale akurat tego problemu nie jest w stanie rozwiązać Pan Prezes - nie postawi przecież przy każdych drzwiach swojego pracownika który będzie spełniał zadanie oddźwiernego... Wiem, że taka sytuacja jest spotykana nie tylko na terenie SM Perspektywa ale w całej Polsce i wynika tylko i wyłącznie z głupoty osób zamieszkujących - a na to nawet sam Pan Prezydent nie ma wpływu a cóż dopiero Pan Prezes...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Brednie......

No i juz sie lepiej czuje.

Przepraszam za te krzyki ;)
Pozdrowienia
Lukasz S.

Tak. W tym sie zgadzam, ale zazwyczaj takie strony tworza mlodzi, ucznowie gimnazjow i szkol srednich. Ciezko wymagac od nich ciaglej aktualizacji.

Chodz sam z checia ogladalem strone (nie pamietam teraz adresu) na ktorej byly stare zdjecia Lomzy. Bylo tam zdjecia, ktorych nie widzialem ani na lomza.info ani na 4lomza.pl.

Pozdrawiam

Ja miałem może nieco mniej ale również nieprzyjemne przejście z Erą. Umowa mi się skończyła zaraz na początku miesiąca a abonament zapłaciłem za cały miesiąc. Wiecie ile miałem problemów żeby wegzekwować nadpłatę? Więcej zachodu niż to warte - w końcu zrezygnowałem i do dzś nikt mi tych pieniędzy nie zwrócił - a przecież saldo w firmie musi się zgadzać... Natomiast wystarczy spóźnić się o parę dni z uregulowaniem faktury i już się dostaje upomnienia... Tak to bywa z tymi naszymi operatorami...

Wychodzi na to, że Idea jest najlepsza? .... :D

Krzysztof

Ja też tam byłem zaciągnięty przez swą kobietę. Nie żałuję. Widać i mi potrzebna jest sztuka przez duże S.

CHolerka za czyjąś kasę chce to zrobić, myślę że teraz powinniśmy szukać celu mailingów w Brukseli. Ekolodzy nam pomogą.

Ludzie strajkuja juz tydzien , sytuacja przpomina Bawełnę w łomży czy ktos jest w stanie im pomoc? ????????

I to jest dobry pomysł. Będzie można wybrać te kanały które mnie interesują i placić tylko za nie. Ale kiedy ta sieć zostanie wykonana???

Łomżanin

Od 1926 r. władze państwowe starały się uczynić z wszelkiej
działalności w zakresie kultury fizycznej instrument
oddziaływania wychowawczego. Celowi temu służyły również spływy
organizowane przez stowarzyszenia pozostające pod wpływami
Państwowego Urzędu Wychowania Fizycznego i Przysposobienia
Wojskowego. Działalność ta była popierana przez ówczesne władze
oświatowe. Przybrała ona formę rywalizacji. Najlepsi wioślarze -
turyści byli wyróżniani i nagradzani w konkursach turystycznych
organizowanych przez Polski Związek Towarzystw Wioślarskich,
Ministerstwo Wyznań Religijnych i Oświecenia Publicznego,
redakcję "Sportu Wodnego" i kluby wioślarskie. Aktywność
turystyczna wioślarzy przyczyniła się do lepszego poznania przez
społeczeństwo historii, geografii, kultury i osiągnięć
gospodarczych kraju. W 1926 r. łomżyńscy wioślarze wzięli udział
w pierwszym spływie gwiaździstym do Gdańska. Na apel Polskiego
Związku Towarzystw Wioślarskich uczestniczyły w nim załogi z
całej Polski. Przyczynił się on do integracji polskiego
społeczeństwa w Gdańsku z państwem polskim, jego kulturą i
historią. W 1927 r. członkowie łomżyńskiego klubu wioślarskiego
zorganizowali tygodniowy spływ z Grodna do Łomży, a uczniowie z
Koła Młodzieży tego towarzystwa dokonali ciekawej dwutygodniowej
wyprawy do Białowieży i z powrotem do Łomży. Byli nimi uczniowie
Gimnazjum im. Tadeusza Kościuszki: Kazimierz Kraszewski,
Stanisław Jarocki, Andrzej Stilter i Kazimierz Wiszniewski. Na
zakończenie sezonu otrzymali za to klubowe nagrody w postaci
żetonów i roczników "Sportu Wodnego". W 1928 r. podczas
uroczystości "Otwarcia Sezonu" odbył się występ chóru "Lutni"
oraz orkiestry Gimnazjum im. Tadeusza Kościuszki. Podczas tej
uroczystości wręczono wymienionym uczniom I nagrodę w konkursie
turystycznym redakcji "Sportu Wodnego" oraz Ministerstwa Wyznań
Religijnych i Oświecenia Publicznego.

Bratniak

A może zaczniemy robić reklamę na forum tym firmom i instytucjom, które są w porządku? Ciągle krytykujemy, może znajdziemy tym razem przykłady dobrej roboty.

E, to chyba ma nie być sklep tylko mały lokal gastronomiczny.

Panie Marcinie, czy to ma być w bloku na ul. Pocztarskiej czy może tam gdzie był sklep rybny (w garażu)?

A świerza rybka smażona, ech... palce lizać. :-)

A ja nie zyczę sobie, aby pomysł prezesa byl realizowany (przynajmniej częściowo) z moich pieniędzy. lepiej je przeznaczyć na modernizację stadionu starego i zagospodarowanie bzregów Narwi. Gdyby w Łomży bylo kilka klubów sportowaych to może... Ta ilość imprez sportowych jaka zdarza się w Łomży można z powodzeniem realizować na stadionie miejskim. Przy okazji. Prezes chyba myli pojęcia i za bardzo nie wie co to jest stadion, jakie jest jego wyposażenie, a co to boisko. Wystarczy tam tylko kilka rzędów ławek (co za wygoda dla meneli) i wszystko. Rozgrywki całonocne będziemy mieli zapewnioną

Możę i można odłożyć, jeśli się ma pracę. Znam rodziny, w którym 30 zł to majątek. Płyty są stanowczo za drogie.

Nie ten plac jest wlasnoscia bp...............szkoda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org