Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziomex ! co TY na to... |
Nie znam Pana Adama, ale tez jestem zdania, zeby nie glosowac na tych "starych wyjadaczy", tylko na kogos mlodego. Starsi moga byc wporzadku, ale jednak wole kogos mlodszego. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziomex ! co TY na to... |
jak ci nie pasuje unikat to baw sie z burakami wiesniaku
|
|
cciekawe jakiego hotdoga hahaha ;] unikat zajebisty klub ;] :D
|
|
Ani Kołakowski ani Piorunek się nie nadają ,nic nie zdziałali dla Łomży .Piorunek szczyci się nie swoimi zasługani ,a sam kopał dołki Brzezińskiemu ,dlaczego działając w sejmiku Łomża dostała najmniej dotacjii??? Za to trzeba podziękowac właśnie Piorunkowi.A jego brat to katastrofa ,ale przecież też na radnego kandyduje ,śmiech i kpina na sali!!!Co do Brzezińskiego to jak każdy wie ,nic nie zdziałał.Zambrów czy Kolno się lepiej rozwijają jak Łomża,no i ŁKS największy minus. Jedyną osobą która coś robiła dla Łomży to Czerniawski ,szanowany i ceniony w Polsce ale czy w tym wieku będzie mu się chciało?
|
|
Czekam na opinie kibiców na temat tej imprezy.
|
|
modernizacja ulicy Spokojnej i Piłsudskiego to chyba jakaś wiełka pomyłka? Czy to nie jest przypadkiem pomysł tego samego Pana z urzedu miejskiego który to wykarczował Stary Rynek i uczynił z niego plac czerwony? Jeżeli ta modernizacja ma polegać tylko na tym co zrobiono to szkoda kasy podatników. Ulica Piłsudskiego winna być zmodernizowana do wersji dwujezdniowj podobnie Spojkojna . To co robią teraz to smiech i zwyczajne marnotrawstwo. Podobnie gratuluje pomysłu i wogóle zezwolenie na zmianę organizacji ruchu na ulicy Zjazd . Pomysł tego zjazdu do sklepu to kolejny chyba obciach naszego urzedu miejskiego. Trzeba mieć kompletny brak wyobrażni aby tak to zorganizować. Już teraz mami gigantyczne problemy z przejazdem ulicą Zjazd a będziemy z tego powodu miec jeszcze gorzej. lucyna
|
|
Ja byłam na rozmowie :) Chodzi o ubezpieczenia, sprzedawanie produktów finansowych tej firmy :) Samemu trzeba szukać klientów :) Teraz nawet zostałam zaproszona na ogólne spotkanie.
|
|
jeszcze z pięć kościołów można by pier..lnąć żeby bębniły dzwonami jeszcze głośniej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |