wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ziomex ! co TY na to...

Nie znam Pana Adama, ale tez jestem zdania, zeby nie glosowac na tych "starych wyjadaczy", tylko na kogos mlodego. Starsi moga byc wporzadku, ale jednak wole kogos mlodszego.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ziomex ! co TY na to...

jak ci nie pasuje unikat to baw sie z burakami wiesniaku

cciekawe jakiego hotdoga hahaha ;] unikat zajebisty klub ;] :D

Ani Kołakowski ani Piorunek się nie nadają ,nic nie zdziałali dla Łomży .Piorunek szczyci się nie swoimi zasługani ,a sam kopał dołki Brzezińskiemu ,dlaczego działając w sejmiku Łomża dostała najmniej dotacjii??? Za to trzeba podziękowac właśnie Piorunkowi.A jego brat to katastrofa ,ale przecież też na radnego kandyduje ,śmiech i kpina na sali!!!Co do Brzezińskiego to jak każdy wie ,nic nie zdziałał.Zambrów czy Kolno się lepiej rozwijają jak Łomża,no i ŁKS największy minus.
Jedyną osobą która coś robiła dla Łomży to Czerniawski ,szanowany i ceniony w Polsce ale czy w tym wieku będzie mu się chciało?

Czekam na opinie kibiców na temat tej imprezy.

modernizacja ulicy Spokojnej i Piłsudskiego to chyba jakaś wiełka pomyłka? Czy to nie jest przypadkiem pomysł tego samego Pana z urzedu miejskiego który to wykarczował Stary Rynek i uczynił z niego plac czerwony? Jeżeli ta modernizacja ma polegać tylko na tym co zrobiono to szkoda kasy podatników. Ulica Piłsudskiego winna być zmodernizowana do wersji dwujezdniowj podobnie Spojkojna . To co robią teraz to smiech i zwyczajne marnotrawstwo. Podobnie gratuluje pomysłu i wogóle zezwolenie na zmianę organizacji ruchu na ulicy Zjazd . Pomysł tego zjazdu do sklepu to kolejny chyba obciach naszego urzedu miejskiego. Trzeba mieć kompletny brak wyobrażni aby tak to zorganizować. Już teraz mami gigantyczne problemy z przejazdem ulicą Zjazd a będziemy z tego powodu miec jeszcze gorzej.

lucyna

Ja byłam na rozmowie :) Chodzi o ubezpieczenia, sprzedawanie produktów finansowych tej firmy :) Samemu trzeba szukać klientów :) Teraz nawet zostałam zaproszona na ogólne spotkanie.

jeszcze z pięć kościołów można by pier..lnąć żeby bębniły dzwonami jeszcze głośniej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org