sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niewygodne rrachunki Prezydenta Dudy

poznaję :)
jej siostra ma rower...
a tak serio kolego mario123456 to o co chodzi? bo wygląda na to, że nabrałeś wody w usta i na tym stanęło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niewygodne rrachunki Prezydenta Dudy

założycielowi wątku to właściwie o co chodzi?

Prosze o pomoc

NAJLEPSZA WÓDA JEST W UNIKACIE MOJ BRACIE :p:p:p

NIE MA JAK TO UNIKAT I HOT DOGA TAM TEZ ZROBIA :p:p:p

Karol DZIENISZEWSKI
Kandydat do Rady Miasta Łomży

http://dzieniszewski.blogspot.com/

Proszę mi wierzyć, że jestem świadomy wagi zadania jakie przede mną stoi, ale jeśli chcemy mówić o dynamicznym rozwoju w Łomży to trzeba wiedzieć, że już w chwili obecnej mamy wiele do nadrobienia w odniesieniu do innych miast regionu, nie mówiąc o Polsce.

Pozdrawiam
Karol DZIENISZEWSKI
http://www.wspolnalomza.pl/karol-dzieniszewski

jezeli do tego unikatu chodza takie Bosskie Romany i krzycza JP to wole miec tego kaca po Yamie niz patrzyc na chamow w Unikacie;)

..nagle pojawia się jakaś niebieska strona gdzie wszystko pisze po angielsku, jakieś odliczanie a za chwilę czarna, już po polsku, z zapytaniem czy uruchomić tryb awaryjny czy normalny..:( niewiem o co chodzi, co zrobiłam nie tak..:((

Zalozycielowi chodzi o to ze jest tepy a ten temat to nastepna próba prowokacji...Teraz jeszcze i Wojciecha w afere wpierda;;la..
Idzi do tego tzw. "dziadka" i powiedz mu to w oczy....Ja wynik pogaduszki juz znam..
:)

Nie wiem czego oczekujecie ale ogłoszenia na Przedstawiciela na kierownika regionalnego itd. są cały czas i taka praca jest w regionie czyli zawsze gdy szukałem pracy wszystko co było na podlaskie wysyłałem (co mnie interesowało) a nie tylko Łomża. Większość osób i większość samochodów firmowych które widzimy w Łomży to nie były z ogłoszeń na 4łomża, tam zazwyczaj ogłaszają się tylko "drobni" łomżyńscy przedsiębiorcy. Jak ktoś szuka pracy w sklepiku Łomżyńskim to na 4łomża ale jak szuka w większej firmie to tylko pracuj.pl praca.pl - każdą prace właśnie tam znajdowałem

ale nie kazdy moze byc zatrudniony w bialym i tam dojezdzac. ja akurat jestem uziemniony w lomzy i przez jeszcze kilka lat musze tu byc, wiec szukam czegos dobrego na miejscu. pracuj.pl nie jest dla mnie dobrym zrodlem, chodz sprawdzam ogloszenia. czesciej zagladam na 4lomza lub sam chodze i zostawiam cv w rozne miejsca.

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

Małem coś podobnego i pomogła wymiana płaskiego kabelka od napędu HD.

DiDi

Jak dowiódł założyciel tematu, żeby wykryć szwindel wystarczy tylko kierować się zdrowym rozsądkiem i korzystać z możliwości, które daje internet :-))
Na pewno nie w 100 % przypadków ale myśleć trzeba zawsze i zwykła logika oraz ostrożność uchronią nas przed niepotrzebnymi wydatkami :-))

Ale nie do tego dążę, zrozum ze większość firm na przedstawiciela itd to jest praca w regionie, czyli szukają człowieka na region podlaski i jeśli jest w ogłoszeniu napisane podlaskie bez podania nazwy miasta to znaczy że to jest również praca dla Łomżyniaka bo twoim miejscem pracy będzie region podlaski czyli będziesz jeździł autem. Na 4łomża i roznoszeniem wiele nie znajdziesz, tak jak mówiłem w sklepie spożywczym czy sklepiku z ciuchami u łomżyńskiego "prywaciarza" to na 4łomża jak najbardziej ale w jakiejś korporacji czy większej firmie to niestety nie. Powysyłaj cv i lm do firm które szukają na region podlaski bo przecież na nim mieszkasz nie wiem dlaczego masz takie podejście, że tylko gdzie napisane łomza to praca w Łomży a jak napisanie podlaskie to znaczy Białystok. Przed chwila zajrzałem na pracuj.pl na samą Łomże oraz na podlaskie mnóstwo ogłoszeń a PRZECIEŻ TAKIE BEZROBOCIE !

Chcesz wymienić kompa na laptopa 17' ? który się nie pierdo* xD

Naj naj naj najchujowszy.........na Yame gadacie a sami robicie driny ze spirytusu i wpuszczacie kogo popadnie, rewelacja!

Może masz jakiegoś trojana. Proponuję na początek przeskanować dobrze cały komputer np. MKS Vir on line. Bardzo dobry program antywirusowy on line.

wlasnie widac kto jaki cham;) lomzynskie "jeziorko"?

napisz co pisze na tym niebieskim tle

bluescreen świadczy o błędzie ze sprzętem a nie z oprogramowaniem :) napisz lepiej czy błąd powtarza się w konkretnych sytuacjach, po mniej więcej tym samym czasie itd. bądź wrzuć fotę jaki komunikat jest wyświetlany :D
możliwości przyczyn wywalenia bluescreena jest mnóóóóóóóóóóóóóóóóóstwo

DOBRA CHAMIE NIE ZBACZAJ Z TEMATU

ALE BURAKI DO JAMY CHODZA I TO JEST FAKT!

caps lock sie z lewej wylacza;)

na bawelnie stoi przy bloku A,DOKLADNIE NIE WIEM CZY JEST NA SPRZEDAZ ALE PROSZE NR.608603420

widze te tlumy w Yamie i w unikacie;) a Ty widziales ile ludzi przychodzi do Yamy? w czwartek i patek bylo przeludnienie i juz nie wpuszczali ludzi. a jak tam u was?

wole miec towarzystwo niz samemu siedziec;)

zrobilem ze 300 km prawie bez uzywania hamulca ale jak ja ogladalem to juz nie widac pekniecia ,musze znow zdjac kolo i sie przyjzec moze to byl slad jakis podobny do pekniecia hehe

Mój głos oddam na Jacka Piorunka, bo to skandal, żeby w Łomży było takie bezrobocie jak obecnie to raz a dwa, że prezydent nie potrafi skleić porządnie jednego, konkretnego zdania bez odwoływania się do Najświętszej Rodziny, (nic do niej nie mam, ale co wspólnego ma ona z polityką i rządzeniem w mieście?). To skandal, by prezydent i jego zastępca mieli zarzuty prokuratorskie. Inwestycje stoją w miejscu, nic się nie zmienia. Brzeziński nic dla Łomży dobrego nie zrobił i nie zrobi a Kołakowski pogrąży to miasto i jego mieszkańców, bo kto słyszał, by w obecnie panującym porządku na świecie, ktoś wygłaszał ksenofobiczne poglądy (tak jak to robi Kołakowski)
Łomża to jednak bastion PiSu... taki los.

Mój głoś oddam na JACKA PIORUNKA

BoSki --> Jest gdzie siedzieć bo nikt nie przychodzi !! hah

Wojna Polsko-Ruska hahaha....Powiedzmy szczerze....Unikat nie przebije Jamy chyba ze zacznie dawac piwsko za darmo....A ta reklama nie jest potrzebna bo Łomża to niewielka spolecznosc i kazdy wie co gdzie i kiedy piszczy w kazdej dyskotece...Jakos nie slychac o unikacie zbyt przychylnych wiesci chyba ze od kumpli wlasciciela lub jego samego...Prawda O Boski????

rudy błazen z druhem

Nie wiem napisane bylo tylko ze znaleziono klucze

Treść jest ukryta

super pomysl, napewno bede wpadac ze znajomymi.

Pewnie znów coś z telefonami. Już chyba były kiedyś ogłoszenia jakiejś firmy ostrołęckiej.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ja mam do oddania 15 kotków, malutkich i zadbanych :P
niestety dwie kotki mi sie okociły w tym samym czasie xD

3 możliwe przyczyny:

- problem ze sprzętem
- problem ze sterownikiem programowym sprzętu
- źle działający antywirus

jednak druga i szczególnie trzecia są rzadko spotykane.

Piorunek to karierowicz, skacze od stołka do stołka, zastępca starosty, zastępca wójta, członek zarządu województwa. Nigdy nie piastował samodzielnego stanowiska. Zaprzedał się śledziom dawno temu a bez pozwolenia partii nawet się nie odleje.

Czerniawski to zasłużony człowiek, ale stary i schorowany (nie będę chorób wymieniał) do tego świta starych komuchów już czaka aby rzucić się na łupy powyborcze.

Stawiam na Andrzeja Grodzkiego, bezpartyjnego, młodego, dynamicznego prawnika i menedżera.

no ale aska dill wprowadzono ustawe Zakaz jarania....spoko teraz czacha nie zadymi....
:)

ej to po co chodzicie do tego lokalu. Ja rozumie jedyny na tym klerykalnym zadupiu więc jak do niego nie chodzić zwłaszcza ,że wszyscy tam ciągna jak muchy do gówna. Po protu brak wboru konkurencji nie ma.

Ma zowsze Łomża

TIGER RZĄDZI-SZACUN DLA CALEJ EKIPY Z LOMŻY.

Cholera patrzę,że na tym forum to większość ćpunów siedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org