Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Socjalizm czy Demokracja ? |
o cholerka , slysze jakas muzyczke disco i te sprawy, wszystko gra jest git ale podjelam sie czegos , to dotrzymam slowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Socjalizm czy Demokracja ? |
BUHHEHEHEEHE dobre , tylko zwróć uwagę że każda butelka wódy w yamie ma nalewak buheehheheh ....nawet z innym korkiem...hehheh
|
|
ty afmf zmknij ten swoj pysk bo mnie juz wku... jak nie wiesz to nie pieprz nie jestem za frajerami wiec nie nawidze jak ktos zglasza na psy bo drugi frajer co traci na tyn nie umie sam sie rozprawic z ta drugo osoba dla mnie wy wszyscy mozecie sie ruchac nawzajem wdupe i zglaszac kto mocniej komu wepchnol
|
|
djjona nie zapominaj, że ten "pracodawca" ma dane osobowe z przesłanego CV (chyba że były fikcyjne) więc zgłaszanie takich spraw jest obarczone ryzykiem. Ogólnie wszystkie oferty, które w swojej treści zawierają jakies wspomnienie o przelewaniu pieniędzy, które potem zostaną zwrócone to od razu wiadomo że to przekręt. Nikt normalny nie poprosi o przelanie pieniędzy na konto, które potem niby zwróci.
|
|
ciach ciach rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej jak kupioooo nowy , anie jakies stare niemieckie, nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Milena zebys ty miala tyle sily co zlosci to wszyscy lezelibysmy na cycach z detydtka na czele.... A to odemnie....Ciagnij flaka trefniaku z wyzutymi sznurowami.....i perszczakiem....
|
|
Witam! Przepraszam że dopiero teraz piszę ale nie dawno otrzymałem zlecenie aby przeprowadzić szkolenie.Szkolenie odbędzie się w piątek w 3 różnych godzinach ponieważ dla każdego zwojewództw jest wyznaczona inna godzina.Nie koniecznie trzeba odbyć szkolenie przeznaczonym dla swojego województwa.Zapraszam na godzinę 14 ,16 lub 18 .W odpowiedzi proszę napisać własnymi słowami że wyrażają Państwo chęć w uczestniczeniu w szkoleniu oraz podać godzinę.Link do strony na której odbędzie się szkolenie podam poniżej.Do szkolenia nie potrzebne jest dodatkowe wyposażenie komputera czyli kamera i mikrofon.Płatność za szkolenie można dokonać przed lub po zakończeniu szkolenia na konto bankowe nr 95 2490 0005 0000 4000 3024 9333. Szkolenia SHP Sp. z.o.o Warszawa ul Mickiewicza 11 z dopiskiem :Opłata za szkolenie viva.Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedz. SHP Szkolenia sp.z.o.o Tomasz Wróbel Nie trzeba sprawdzać w google. Tyle błędów w tym mailu, że od razu widać przekręt. Jełop pisać po polsku się nie nauczył, a za szkolenia się zabiera. Która porządna i uczciwa firma wysłałaby do klienta maila pisanego przez analfabetę?
|
|
mylena ty sie k(...) lecz ty h(...) ty fredzlu.... Pier(...) na szczebiotke ale to ty jestes najwieksza prowokatorka forum....Chyba ci naprawde ta klawiatura na pysku zgnila jak tak sie mscisz...A pani detystka mowila "nie zryj kebaba po zabiegu".... Szkoda ze nie ma juz straganow pod kosciolem zrobilibysmy kweste na szczene typu wamir dla twej niewatpliwej urody ryja....
|
|
bigi a jaką masz ziemię?
|
|
dlatego piję piwo i to tylko z butelki.
|
|
Bo pic to trzeba umic.......hahahahaaa. Kac jest zawsze jak przegniesz a spekulacje to do lokalu wraz ze skarbowka a nie tu....Jezeli zaczynasz pic i cos jest nie halo zglaszasz to w barze....no chyba ze szorty faluja a pozniej pretesja do garbatego.... Sorry ŚP . Garbatego :)
|
|
franio miedzy nami wszysro skonczone idz tam skad przyszedles, powiedzialam ci to co mialam na sercu , finito, finito rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Data: 13-11-10 21:49 mylena ty sie k(...) lecz ty h(...) ty fredzlu.... Pierd(...) na szczebiotke ale to ty jestes najwieksza prowokatorka forum....Chyba ci naprawde ta klawiatura na pysku zgnila jak tak sie mscisz...A pani detystka mowila "nie zryj kebaba po zabiegu".... Szkoda ze nie ma juz straganow pod kosciolem zrobilibysmy kweste na szczene typu wamir dla twej niewatpliwej urody ryja.... Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości mozesz mi naskoczyc, tylko dobrze przygotuj sie a od mileny won, cpaj swoje k(...) cpaj by ci k(...) nie ubylo
|
|
nie rozumiem,możesz jaśniej...
|
|
Super konwersacja to nie wiecie Ja bede....hahahah.... Zartuję...a tak pozatym nie ma juz ogloszen w radiu???? Nie pomoge wam bo.... Bo mieszkam daleko daleko z tąd .... Pozdro .....I udanej zabawy a potem i tak wszyscy spotkamy sie za Statoil jak za starych dobrych czasów... :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
czyli mieszka ...niach niach nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maślanka123 napisał(a): > a gdzie tego buziaczka??? buziaczek
|
|
Milenko tak nie można.Spokojnie bo ciśnionko skoczy.
|
|
Klucze były z breloczkiem w kształcie kierownicy srebrnego koloru . Jak by ktoś znalazł to proszę o kontakt . Czeka nagroda . Numer telefonu : 797-527-163
|
|
Na porucznika Łagody 5 na drzwiach wejsciowych do klatki wisi kartka ze znaleziono klucze, nie wiem moze zbieg okolicznosci :P
|
|
szczebiotka w pewnych sprawach cie nie rozumiem...myslalem ze teksty mileny jej faszystowskie jazdy na detystow i powtarzanie sie bez przerwy dadza kres wszystkiemu...I ty jako NIKE wyjdziesz z dymy bez szwanku lecz.... Tu ZONK walisz z fredzla nawet jak cos ciebie nie dotyczy.Gdzie tu logika????Pomoc nadchodzi....
|
|
Szczebiotka halo?do kogo to było?malutka.
|
|
milenko nie wyrażaj się
|
|
Autor: Milena_ (178.56.32.---) Data: 13-11-10 23:38 maślanka123 (---.lomza.mm.pl) Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje hahahahahahahahahahaha. Super,a jaka ustawa podaj numer,paragraf,ustęp.
|
|
milena u mnie jest zawsze 2 godz do tylu mam czas jutro niedziela i mam tez wiele pysznych tekstow dla twych nabrzmialych od winca oczu... Odpisze na kazda twoja podprowke na kazdy twoj syf poczuj sie jak te gowno ktore probowalas wwalic w nasze stomatologiczne przychodnie od dawna... A teraz wąchaj pałe.... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
maślanka123 (---.lomza.mm.pl) Analfabetko schowaj się.
|
|
Autor: Milena_ (178.56.32.---) Data: 13-11-10 23:40 maślanka123 (---.lomza.mm.pl) Analfabetko schowaj się. Gdzie mam się schować,podpowiedz mi,jesteś taaaaka mądra.
|
|
ŻEGNAM WAS Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) maślanka123 (---.lomza.mm.pl) DWA PROSTAKI ECH JACY WY JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI HIHIHI ŻAL MI WAS.NIE MAM CZASU DLA TAKICH CYRKOWCÓW JAK WY.
|
|
WON.
|
|
milena bierna jestes tak wiec oki....moze sfastryguj swój czerep i zacznij powoli dochodzic...Kazdy material kiedys pusci a znajac twój kasztan to jusz jestes na zejsciu...Odejdz (napewno nie z honorem) bo do niego atletko napewno ci daleko... PS.Atletko bez obrazy dla tych prawdziwych,ona to tylko iluzja tak jak i jej wszystkie pierdoly na dzisiejszym forum.... Aport.....suko
|
|
Milenko spotkamy się jeszcze....we śnie,może erotycznym.Kto wie?
|
|
Jestem prostaczką..hlip..hlip...milenka tak powiedziała....buuuuuuuuuuuuu
|
|
milena wiedzialem ze pękniesz jak twoje uzebienie...a teraz zacytuje ci na dobranoc slowa bardzo do ciebie pasujace...: Teraz placz teraz placz puki czas....... Stało sie co mialo stac..... You Lose.... :)
|
|
moja milenka,śpij dobrze,pa.
|
|
Od samochodu ?
|
|
lks
|
|
po co zakładasz temat skoro nie odpowiadasz na pytanie...
|
|
halooooo??? Nikt nie chce pieska?Pomóżcie proszę....
|
|
szczebiotka oferuje swą marną czache na badanie...Potrafisz ocenic na odleglosc co jest nie tak????Bo napewno dobrze nie jest procesor juz jak na te czasy wysiada,pomocy jeszcze dzis.Twój Idol....
|
|
I ja i ja nawet wróce zza granicy....bo teskno....Co do wczesniejszych kandydatow moja opinia jest krótka.... Dajta mnie kasy aj odleze....szyld wyborczy kazdego....nie ma normalnego... Sorry ale za naszychb czasów i za czasów naszych dzieci napewno nie zmieni sie na leprze...Smutne ale prawdziwe... rudy błazen z druhem
|
|
czyli lomzynska najlepsza dydkoteka do ktorej przyjezdzaja tylko blm i bkl
|
|
mozesz pospawać:) migomatem najlepiej, powodzenia i szerokości zycze:)
|
|
Panie Karolu ma Pan mój głos. Jednak proszę pamiętać jak odległa jest droga od słów do czynów.
|
|
kolejny "zadowolony" :) który to już temat z tego cyklu? ;)
|
|
ok, dzieki za info, to teraz juz sobie powysylam cv :) dzieki
|
|
Dobrze patrzysz.Jesteś baaaardzo błyskotliwa(pewnie zaraz mnie wyzwiesz-to typowe dla ciebie).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |