Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boże!, widzisz i nawet nie zagrzmisz... |
Ja uwazam ze lepiej pochodzic i popatrzec bo w tej Fartlandii to jest to samo co w innych sklepach :]] Tylko ze drozsze ;]]] tak ja ostatnio kupilam tam sweterek dla mojego bobasa za 69 zl a w hali identyczny byl za 49 zl ;]] a cena czemu tak sie sporo rozni ??? bo placa wieksza marrze za lokal ;]] lubie kupywac ubranka naprzeciw starych kontaktow ( nowe budynki wejscie z boku ) tam jest zawsze mila obsluga tanio nawet i zawsze doradza .... ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boże!, widzisz i nawet nie zagrzmisz... |
no i ludzie glupie nie so jak na innych aukcjach sa do 20 zl taniej te zeczy to tylko szczensliwy traf zadcyduje o tym ze ktos kupi u ciebie drozej .. musisz sie opgodzic ze na allegro kaszdy szuka okazji a nie bierze co jest
|
|
samsung jest nawet 50 zl taniej a ty pytasz czy masz drogo no nie mogie , ![]() rudy błazen z druhem
|
|
kto jest mocny z muzyki?i mi wyjasni jaka jest roznica miedzy forte i piano? lucyna
|
|
moja rada jest taka.. daj kazdy przedmiot chociaz 1 zl taniej niz u innych a zaczniesz wiecej sprzedawac dodatkowo radzilbym koszty przesylki dawac takie jak trzeba a nie na tym zarabiac .. moim zdaniem lepiej sprzedac wiecej niz probowac cwaniakowac i sprzedac duzo mniej.
|
|
dla tych co mają problem z telefonem nr gg: 5425639
|
|
mozna popytac sie znajomych moze posiadaja jakies ubranka i odstapia na te okazje?
|
|
co gracie za muzę ?
|
|
taka jak między cicho a głośno.
|
|
Czerniawskiego lub Piorunka jak macie problem. Na innych nie głosować, bo szkoda głosów. Tylko żeby mi nie było, że za tydzień w domu zostaniecie, zamiast iść do wyborów! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
do : proponuję , mój e-mail : maniaxxx@op.pl
|
|
ja osobiście poleciłabym panią Modzelewską, która przyjmuje w Zambrowie. Założenie aparatu na jeden łuk kosztuje 1100 złotych, a każda wizyta 60 złotych. I jest bardzo dobra.
|
|
taka sama tez jak krótko a długo....
|
|
jaka gitara basowa ,solowa,akustyczna ?
|
|
dziekuje za odpowiedzi a przy jakiej muzyce najlepiej zasypia sie?przy dlugiej i cichej czy krotkiej i glosnej? osobiscie przy dlugiej i cichej
|
|
Stawiam na Grodzkiego.
|
|
przy ambiencie
|
|
to raczej d'n'b, ale to juz nie: http://www.youtube.com/watch?v=pvDTqf5MSYc&feature=player_embedded
|
|
:) horror
|
|
jest post" jak pozbyć się Milenki" a stawiam na forum podobny treścią "jak pozbyć się tzw.-jasiu_śmietana-.
|
|
i szczebotke też trzeba wyjebać
|
|
Potwierdzam Yama pod tym względem daje d***nie przepadam za tym lokalem ale... byłam na panieńskim Ja i moję psiapsółki na drugi dzień umierałyśmy miałysmy mega kaca :( Lepsza sprawa kupcie piwo w butelce i zobaczcie termin ważności ... raz miałam piwo pół roku po terminie....
|
|
Prawde mowiac dawno tam nie bylem lecz z wiesci wiem ze ma on wiecej pozytywow niz negatywow....Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opini i trzeba ja uszanowac ale....czy kac gigant to naprawde wina Jamy....Mozna o tym polemizowac....a jak wspomnialem wodeczke zawsze mozna zareklamowac...czy nie ?????? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |