czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stowarzyszenie "Civitas Christiana" negatywnie o UE !!!

nawet w programie nie bardzo jest to opisane......?!
nie chcecie tam gości...?
...tylko przypadkowych przechodniów....?

Łomżanin

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stowarzyszenie "Civitas Christiana" negatywnie o UE !!!

Po naszym powrocie musimy się skontaktować. Dogramy wtedy szczegóły. Bo to faktycznie doskonale się wiąże! Święto Wojska Polskiego, trasa szlakiem chwały WP, kajaki, inicjatywa oddolna, hej, to trzeba zrobić!! Druga taka okazja nieprędko się trafi. Dobrze by było od Osowca- to przecież też jest w temacie: umocnienia, muzeum. Do tego w dniach 14-15 w Goniądzu planowane są różne ciekawe rzeczy- wystepy zespołów, w tym górali, plenery artystyczne. Uczestnicy zawodów mogliby przyjechać na 14, 15 rano, w dniu WP wypłynąć i tak jak mówiłem: najtwardsi ( o ile by tacy byli :-) do Łomży), a nie to do Wizny, tam nowe załogi i zmiana do Łomży. da się to zrobic czasowo? Ile trzeba godzin na ten dystans? Trzeba ludzi na trasie rozstawić, żeby było wiadomo czy wszyscy płyna zgodnie z planem. W Łomzy na pewno będzie jakiś festyn wieczorem, zwycięzcy przypłyną akurat na balangę ;-) a osady z Goniądza back to G. by car. i też na festyn! Ładnie to widze? Kontakt, kontakt! Jest kontakt! No to lecimy!!

Jestem mieszkańcem Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Prawdą jest że coraz większa ilość mieszkańców zasobów Spółdzielni mieszkaniowych (nie tylko SM Perspektywa) nie płaci na bieżąco rachunków związanych z eksploatacją mieszkań. Tak samo procedura odcięć wody w takich mieszkaniach jest stosowana również w ŁSM i sądzę, że jest bardzo skuteczną metodą. Karygodnym jest fakt odcięcia wody w mieszkaniu niezadłużonym i jest to wina tylko i wyłącznie pracowników SM Perspektywa. Z autopsji znam przypadki że właśnie odcięcie wody mobilizowało do spłacenia zadłużenia, które w dużej mierze wynikało tylko i wyłącznie z poczucia bezkarności mieszkańców którzy hołdują zasadzie "nie płacę i nic mi nie zrobią"
Odcinanie wody dłużnikom - tak, ale tylko po szczegółowej indywuidualnej analizie konkretnych przypadków.

Ja mam pytanie do Krzysztofa - Czy Ty pracujesz w TP s.a. ?? Oni nas okradają od lat

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org