Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na Podlasiu PiS i Kukiz - 10 mandatów poselskich? Reszta będzie tylko tłem! |
O tak Gamvid.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na Podlasiu PiS i Kukiz - 10 mandatów poselskich? Reszta będzie tylko tłem! |
Witam Może ktoś wie gdzie został przeniesiony serwis RTV ,który kiedyś był na ul.Radzieckiej albo może ktoś poleci inny serwis pozdrawiam i z góry dziekuje
|
|
Re: Na Podlasiu PiS i Kukiz - 10 mandatów poselskich? Reszta będzie tylko tłem! |
Autor: doreen (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-11-10 09:18 witam, zgadzam się założycielką tematu, tak rzeczywiście jest i niestety jest to nagminna praktyka. Ale nie tylko tam takie rzeczy sie zadażają , jeszcze jednym takim sklepem jest sklep FENIX na Wojska Polskiego. Tam także na półce jest inna cena , a przy kasie normalnie dech zapiera. Miałam sama taki incydent kiedy towar z dnia na dzień zmienił cenę z 2.50zł do 5,00zł. BYłam w szoku. Towar oczywiscie zostawiłam przykasie!!! Niech same sobie kupują za takie ceny!!! --------------------- Ale wg prawa obowiązuje cena z pólki, po co odkładałas?:) (http://forumprawne.org/prawa-konsumenta/31120-cena-przy-towarze-inna-niz-cena-przy-kasie.html) Wynika to z przepisów o ofercie. Zob. art. 66-70 kodeksu cywilnego. Co do zasady określony towar wystawiony w sklepie do sprzedaży z konkretną ceną stanowi ofertę w rozumieniu kodeksu cywilnego która - co do zasady - jest wiąząca dla sprzedawcy. Przyjęcie takiej oferty - nawet w spopsób dorozumiany (np. włożenie towaru do koszyka - zob. art. 60 k.c.) stanowi przyjęcie oferty i zawarcie umowy zgodnej z warunkami określonymi w ofercie. A skoro przyjęcie oferty powoduje zawarcie umowy to można żądać wykonania tej umowy przeza drugą stronę właśnie w postaci zgodnej z ofertą. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ihihhihihihihiihhi
|
|
to szukasz dobrego czy taniego?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam wszystkich, Chciałam ostrzec wszystkie Panie przed panią Marią Samuel, szczególnie z woj. łódzkiego (Pabianice). Ta Pani nie potrafi zakładać rzęs, jej metoda nakładania mija się z tą jak naprawdę powinno być. A dzięki niej nie mam prawie w ogóle swoich rzęs, mam nadzieję, że odrosną. Beznadziejna osoba, oszustka, która wyrządza krzywdę swoim klientką. Uważajcie na nią. pozdrawiam
|
|
albo na ul Woj. Polskiego naprzeciwko nowej Biedronki
|
|
Białystok Auchan 11.11.2010 - 4,28 za litr PB95. Kiedy jestem w Białym zawsze zalewam pod korek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |